Şimdi Ara

KAR İCİN LASTIK SECIMI ACILLLL!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
9.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emir341907

bugün Michelin kış lastiği fiyatı aldım ebat 205/55/r16 pilot alpin a2(h) fiyatı 4 lastik 717 tl. sizce fiyat nasıl sizce.Goodyear-Winter Tire-UltraGrip 7 için 720 tl dediler.sizce hangisini tercih etmeliyim.fiyatlar uygunmu.taktırmak için geç kaldık galiba.

dostum goodyear ultragrip7ye çok iyi diyorlar. ben uno da michelin kullandım. çok da tavsiye etmem.
  • quote:

bugün Michelin kış lastiği fiyatı aldım ebat 205/55/r16 pilot alpin a2(h) fiyatı 4 lastik 717 tl. sizce fiyat nasıl sizce.Goodyear-Winter Tire-UltraGrip 7 için 720 tl dediler.sizce hangisini tercih etmeliyim.fiyatlar uygunmu.taktırmak için geç kaldık galiba.

Goodyear UG 7+ da, Michelin de güzel seçimler. Yazdığınız fiyatlar da çok uygun.

Ben 4 mevsim lastikte bugüne kadar herzaman Goodyear i tercih eden birisi olmama rağmen aldığım ilk kış lastiği Michelin Alpin oldu. Ölçüleri de sizinkilerle aynı. Gaçtiğimiz haftaiçinde yağan yoğun karda işimden evime 20 km mesafeyi çok rahat şekilde geldim. Ben de 4 ünü peşin fiyatı 700TL üstünden 10 taksitle 800 TL e almıştım.

Ses yok denecek kadar az; yol tutuş mükemmel, kar buz demiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guaygu -- 6 Şubat 2010; 21:36:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

quote:

dostum goodyear ultragrip7ye çok iyi diyorlar. ben uno da michelin kullandım. çok da tavsiye etmem.

Neden Michelini tavsiye etmiyorsun? Ben 205/55/R16 Micelin Primacy Alpinlerden çok memnunum...

• hankook icebear kesinlikle öneririm hem ucuz hem 2 sene muş gibi soğuk yerde safi kar ve buz üzerinde kullandım zincirsiz bana mısın demedi
  • Fiyat çok iyi. Aynı ebat micheline 2 sene önce 240 , ug7 ya 180 istediler. (Tokat'tayım). Tabi eşantiyon nexen geldi ikisini de almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guaygu

quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

quote:

Neden Michelini tavsiye etmiyorsun? Ben 205/55/R16 Micelin Primacy Alpinlerden çok memnunum...

önceki aracım fiat unoydu. onda michelin alpine vardı. frenlemede kızaklamalar, yokuş yukarı kalkmada zorlanma vs vs. problemleri çoktu. gerek kaydırması nedeniyle gerekse de hemen balon yapması nedeniyle michelini tavsiye etmiyorum. inşallah sizde de aynı sorunlar çıkmaz. zira bu sorunlar genelde 1-2 sene sonra ortaya çıkmaya başlıyor.

• Dunlop Graspic 2 almıştım. Beni mahçup etmedi karda..
  • petlas snowmaster w651 aldıım geçen ay olduça memnunum fiyatıda makul seviyelerde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.