Şimdi Ara

kar paleti diye bişey var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllarca zincir takma ızdırabı yaşayan biri olarak yeni çıkan kar paletlerinden aldım. takması 10 saniye falan alıyor. o kadar güvenli ve pratik bişeyki aklında kar lastiği almak olan arkadaşların bide canı kıymetli olanların bu alternatifi düşünmelerini tavsiye ediyorum. bence arada dağlar kadar emniyet ve güvenlik farkı var.

• 400 ytl verdikten sonra bırakta 10 saniyede takılsınlar ben 30 ytl ye alıyorum bi takım zinciri
  • peki ses falan çıkarmıyormu bu kar paleti,ayrıca eğer 400 ytl ise zincir daha mantıklı ......
  • 400 Tl'na kar paletimi ? Yoksa 500-900 TL arasına kış lastiğimi ? Bence Palete o kadar para fazla. Sonuçta o tür ürünlerin ömrü kısa. Bir takım kış lastiği ile en az 5 yıl rahat edersin. Palet o kadar dayanmaz. Ayrıca kış lastiği yağmurlu, çamurlu yollarda kullanılabilir. Palet ise sadece karda. Çok ihtiyaç varsa ayrıca 2 zincir alınabilir.

Özetle kar paleti o fiyata çok pahalı gelir birçok insana. Yinede tercih almayı düşünenin.
  • Güle güle kullan demek düşer bize. Hayırlı olsun.
  • herkesin görüşüne saygım var ama sende 1 yada iki kere kullanacağım bi apartada 400 ytl vermem istanbulda zaten kar en fazla 3 gün yerde duruyor o 3 gündede arabamı kullanmam olur biter 400 ytl 3 depo benzin eder be yaz tatilini çıkarırım ben o paraya

istanbul dışında anadoluda bi yerde olsam bi ihtimal alaiblirim diyicem ama yine akıl karı gelmiyor bana 4 tane canavar gibi kar lastiyi işimi görür görmediyi yerdede takmaktik zincirleri takmak 5 dakika sürüyor niye 400 ytl vereyim palet alayım zaten patinaja glemiyor lastik içinde fılfır fıldır dönerken o sabit kalıyor derin karda iş görmez yani

güzel bi apart ama edeceyinden pahalıya satıldığını düşünüyorum
  • arkadaşım hangi marka ve kaça aldığını söylede bilelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi kar lastiği diyorlar ama palet yada zincirin dişleri daha derin olduğundan karda daha verimli olacaktır. Ancak 40 0ytl'de palete çok fazla bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: droktay27

arkadaşlar bikeresinde dağın başında kara yakalandım. bagajda zincirde vardı ama takamadım. dolanmış zincirler. az kalsın kestaneyi çizdiriyodum. benim parasal bi sorunum yok. altımda 45 milyalık arabam var 400e 500emi bakacam. herkesin böyle düşünmesi lazım. önce insan canı gelir. bu kar paletini öyle yapmışlar ki benim gibi tembel ve beceriksizlerde kolayca takabilsin diye:)))

hocam Parasal sorunum yok demişsin de... Branş ne? Söyle de biz de tercih edelim
  • sonuçta palet sadece karda kullanılır.yani bu demek oluorki , soğuk veya yağışlı havalarda 7 derecenin altındaki sıcaklıklarda yaz lastiğiyle tehlikeli yol almak anlamına geliyor.bence kar lastiği çok daha mantıklı.ha dersenki ben yoğun karda yol alıyorum.sürekli kar üstündeyim,bak o zaman oldu işte.bide kar lastiğinin yanında eğer çok param varsa alırım.zincir kullanmam gerektiğinde(kar lastiğinin yetersiz olduğu durumlarda)alırım atarım bagaja lazım olduğunda kullanırım.ama almışşsın hayırlı olsun.güzel bir icat!!
  • mercerdes,bmw gibi lüks araçlarda görüyorum genelde, tekerlekte siyah bir disk gibi duruyor. bence güzel de bi hava katıyor araca.
  • yalnız bı sorun var takması kolay oldugu gıbı cıkarmasıda kolay sakın gece ustunde bırakmayın!!!! sonra uyarmıstı dersınız
  • bence gelir düzeyine erişmedeki basamakları atlalama süresi önemli. paldır küldür neyin ne olduğunu veya kazandığı paranın değerini bilmeden kazanılan para söz konusu olunca insanlar senin gibi düşünebiliyor droktay27 arkadaşım.

400 ytl fiyat/performans oranı düşünüldüğünde banada pek cazip gelmiyor. ama bunun gelir seviyesi veya avrupalı gibi düşünmekle pek alakası yok.

Senin avrupalıların marketten karpuz alırken dilim hesabıyla alıyorlar.

hani kroyum amma para bende gibi olmuş biraz. kardeş doktormusun yoksa 45 milyarlık minübüsünmü var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: droktay27

arkadaşlar bikeresinde dağın başında kara yakalandım. bagajda zincirde vardı ama takamadım. dolanmış zincirler. az kalsın kestaneyi çizdiriyodum. benim parasal bi sorunum yok. altımda 45 milyalık arabam var 400e 500emi bakacam. herkesin böyle düşünmesi lazım. önce insan canı gelir. bu kar paletini öyle yapmışlar ki benim gibi tembel ve beceriksizlerde kolayca takabilsin diye:)))

dediğin için cevap yazdım.niyetim seni rencide etmek değildi. Sadece düşüncen bana yanlış geldi onu bildirdim. kusura bakma. teşbihte kusur olmaz.
  • arkadaşlar , kar paleti veya benzeri ürün kullananlar bize bilgi aktarırlar mı? ne marka ne model kullanmışlar, bolkar da sürüşte tutunma nasıl?, ezik karda sarsma ve ses nasıl. Ben zaten 4 adet kar lastiği kullanıyorum ama yol hali bi yerde kar lastiğinin yetersiz kaldığında zinzir takmak yerine hangisini tercih etmeliyim.( zincir abs ye zarar verbilir diyenler var da) tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi privaters -- 2 Şubat 2007; 13:46:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.