Şimdi Ara

Kar Zinciri Ölçüsü Hakında_Acil Yardım 'lastikten anlayanlar'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarın akşam uzun yola çıkıyorum ve yola çıkmadan aracıma zincir almam gerekiyor, malumunuz kar kıyamet gösteriyolar,tedbiri elden bırakmamak lazım.Yalnız şöyle bir sorunum var ki.

Benim aracımın standart jant-lastik ölçüleri 175-65-14 tü.Buda zincirde Grup 40'a karşılık geliyor baktığım listelerde.
    Ben lastik ve jantımı yeni Jazz'ınkilerle değiştirdim.Yeni ölçülerim ise 185-55-16.Ben bu ölçüye uygun zincir bulamıyorum.
    Lastik ebadı yeni olduğu için hem çoğu lastikçi bilmiyor, zincirlerin kataloglarında da yer almıyor bu ölçü.en yakın ölçü 195-45-16 var, o da grup 60 olarak geçiyor ama bana küçük gelir gibime geliyor.

Benim hangi gruba uygun zincir almam lazım, veya hangi lastik ölçüsüne göre bakim.yardım ederseniz çok makbule geçer.

• http://www.lastik24.com/default.asp?gb=hesap burdan en uygunu hesaplayabilirsiniz. ben 205-50-16 hesapladım.195-45-16 gerçekten fazla küçük,sığmayabilir.
  • benim aracımda da 185/55 15 var, elimdeki zincirin en düşük değeri de 185/50 15. sanırım uyar bu zincir bu lastiğe?
  • Teşekkür ederim. Yolculuk ertelendi, ama ben zincirimi aldım.Uydu da. Dediğiniz gibi lastik hesaplarından , ve zincirin uyum listesinde olan modellerden bana en yakını 205-50-16ydı.Fark %0.3 tü. O da grup 8 e karşılık geliyordu. Aldım ve uydu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.