Şimdi Ara

kara kule silahsor üslup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben stephen kingin sadece kara kule serisinin baslangici olan silahsor kitabini ve göz kitabini okudum. Anlayamadigim su; silahsorde sanki cocuklara hitap etmis gibi geldi. Okurken sıkıldım. En heyecanli sahnede bile sirf kelimelerden dolayi zorla okuyabildim. Göz romani ise bambaskaydi. Bambaska derken silahsor ile arasinda daglar denizler kadar fark vardi. Normal bir dil ile yazilmisti. Yayinevi cevirisi mi kotu diye dusundum ama sanirim tek yayinevinden basilmis bu kitap kitabi okuyan herkes bayilmis. Kendileri de hayatimin serisi demistir ustelik bu seriye. Ben seriye devam edip etmeme konusunda kararsiz kaldim. Belki okudugum ilk fantastik kitap oldugu icin yabancilik cekmis olabilirim bilemiyorum. Sebebini sizlere soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ilk kitap serinin en cok sevdigim kitabiydi ve dili hic de cocuksu gelmemisti

• Göz Stephen King'in yayımlanan ilk kitabı,
    Silahşor yazdığı ilk kitabı.
    Üslubun kötü olması normal, bence ikisi de en kötü SK kitapları arasına girer rahatlıkla.
  • Okuduğunuz ilk fantastik kitap olmasından dolayı olabilir. Çünkü hiçbir çocuksu yan yok kitapta. Sadece alışkın olmadığınız için o hayal dünya size çocuksu gelmiş. Serinin en iyi kitabı demeyeceğim çünkü giriş olduğu için pek fazla bişey içermiyor ama gayet güzel kitap. Yüzüklerin Efendisi nasıl çocuksu değilse bu da değil.
  • konusunda cocuksu bir yan gormedim yazimi cok sadeydi sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

Okuduğunuz ilk fantastik kitap olmasından dolayı olabilir. Çünkü hiçbir çocuksu yan yok kitapta. Sadece alışkın olmadığınız için o hayal dünya size çocuksu gelmiş. Serinin en iyi kitabı demeyeceğim çünkü giriş olduğu için pek fazla bişey içermiyor ama gayet güzel kitap. Yüzüklerin Efendisi nasıl çocuksu değilse bu da değil.

+1 aynen katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zer0 intikam için orduyu topluyor
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.