Şimdi Ara

KARA LİSTE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silkroad Online'daki öz denetimimizi yapmak ve Türk Silkroad Online oyuncuları olarak daha kaliteli bi oyun ortaya koymak için böyle bir liste olması gerektiği düşüncesindeyim...

Bu listeye küfredenleri, saygısızlık yapanları, bot ve hack programları kullananları, 100k gösterip 10k verenleri, AGA cıları... vb. gibi her türlü oyun huzurunu kaçırabilecek davranışda bulunan kişileri buraya SERVER, NİCK ve SCREENSHOT ları ile birlikte yazabilirsiniz.

Böylece bu kişilere oyun içerisinde çeşitli yaptırımlar uygulayabiliriz, en azından oyun içinde onlara karşı bi tavır belirleyebiliriz.

Desteklerinizi bekliyorum... Saygılar

Not:
    -Amacım kimsenin oyun oynama hakkını elinden almak değil sadece kendi öz denetimimizi(Türk oyuncular olarak) sağlamak...
    -Lütfen SCREENSHOT suz NICK leri yazmayalım.(Yani yargısız infaz yapmayalım)
    -Kişisel meselenizle ilgili kişileri buraya yazmaktan kaçının.(kimseyi kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın...)
    -Screenshotları link halinde verirseniz sevinirim görüntü kalabalığı yapıyorlar çünkü... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoTR -- 30 Mayıs 2006; 17:06:40 >

• GREECE:F_E_A_R
    http://img106.imageshack.us/my.php?image=sro20060530112408830st.jpg

Greece serverınıda yurdum insanı basmış bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51AD0C618 -- 30 Mayıs 2006; 12:02:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51AD0C618

GREECE:F_E_A_R
    http://img106.imageshack.us/my.php?image=sro20060530112408830st.jpg

Greece serverınıda yurdum insanı basmış bile
    bu topiğin üst konu yapılması lazım bence

• Yazım Formatını su sekilde yapabiliriz :

Önce şikayet etmek istediğiniz kişinin bulunduğu SERVER ı sonra NICK i ve sonra da SCREENSHOT u ve altına da yorumunuz...
    Örneğin:

"Venice, NICK " :http://img117.imageshack.us/img117/5075/deneme9lz.png
    "Yorumunuz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoTR -- 30 Mayıs 2006; 12:01:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoTR

Yazım Formatını su sekilde yapabiliriz :

Önce şikayet etmek istediğiniz kişinin bulunduğu SERVER ı sonra NICK i ve sonra da SCREENSHOT u ve altına da yorumunuz...
    Örneğin:

"Venice, NICK " :http://img117.imageshack.us/img117/5075/deneme9lz.png
    "Yorumunuz"
    sadece agacıları yazarsanız hata yaparsınız bence.mesela oasiste ghoststrike diye bir türk var(türk demeye bin şahit ister).hack,kandırma herşeyi yapar.adam türk,bir de yüksek lvli diye alırsınız partinize,trade felan yapıyosanız yarı yolda imperial thiefleri keser yolunuzu.

not:avrupa menşeili bu adam aynı zamanda türklere de söven biridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mystere

sadece agacıları yazarsanız hata yaparsınız bence.mesela oasiste ghoststrike diye bir türk var(türk demeye bin şahit ister).hack,kandırma herşeyi yapar.adam türk,bir de yüksek lvli diye alırsınız partinize,trade felan yapıyosanız yarı yolda imperial thiefleri keser yolunuzu.

not:avrupa menşeili bu adam aynı zamanda türklere de söven biridir.

Alıntıları Göster
    alın size 3 kişi

server:Athens
    kişiler:YatLanOraya,İheaven,ZOOMBEE

olay baya önce olmuştu ama yinede sölim dedim..

2. resim küfür içerdiği için silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redlion999 -- 2 Haziran 2006; 22:33:51 >

• elimde ss yok ama bu kasma isi bize mahsus diil gecen gün caki kesiodum lvl1 yabanci oyuncu geldi yanıma party me dedi why dedim i need ur exp dedi ceabım cok netti go hell:) sora dier oyuncularla ayni dialoga girdi sora biri aldi party e o otordu oturdugu yerden 5-6 lvl yabti..bizim icimizde olduu gibi dier ülkelerin insanlarindada var bu.bunu Türklüe mal etmek çok yanlış ve bu topicte bu Türk arkadaslarin teshirlenmesi fikri co güzel üst konu olmasi lazim..bunu yapan Türklere tavir alinmasi lazım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanoglan

elimde ss yok ama bu kasma isi bize mahsus diil gecen gün caki kesiodum lvl1 yabanci oyuncu geldi yanıma party me dedi why dedim i need ur exp dedi ceabım cok netti go hell:) sora dier oyuncularla ayni dialoga girdi sora biri aldi party e o otordu oturdugu yerden 5-6 lvl yabti..bizim icimizde olduu gibi dier ülkelerin insanlarindada var bu.bunu Türklüe mal etmek çok yanlış ve bu topicte bu Türk arkadaslarin teshirlenmesi fikri co güzel üst konu olmasi lazim..bunu yapan Türklere tavir alinmasi lazım..
    Arkadaşlar böyle şeyler yapacaksanız bile mutalaka ss koyun çünkü çok güzel suistimal yapılabilcek birşey.Kafana göre herkez sevmediği adama iftira atsa ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanoglan

elimde ss yok ama bu kasma isi bize mahsus diil gecen gün caki kesiodum lvl1 yabanci oyuncu geldi yanıma party me dedi why dedim i need ur exp dedi ceabım cok netti go hell:) sora dier oyuncularla ayni dialoga girdi sora biri aldi party e o otordu oturdugu yerden 5-6 lvl yabti..bizim icimizde olduu gibi dier ülkelerin insanlarindada var bu.bunu Türklüe mal etmek çok yanlış ve bu topicte bu Türk arkadaslarin teshirlenmesi fikri co güzel üst konu olmasi lazim..bunu yapan Türklere tavir alinmasi lazım..
    HooHah nikli ... çocuğu (kesin ecnebidir) bana 6,000,000 gösterip 600,000 vermişti.ben daha önce böle bişeyi duymadığım vede görmediğim için yedim nese bu herife dikkat edin aege serverı ındA OLUR KENDİSİ

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackeR

HooHah nikli ... çocuğu (kesin ecnebidir) bana 6,000,000 gösterip 600,000 vermişti.ben daha önce böle bişeyi duymadığım vede görmediğim için yedim nese bu herife dikkat edin aege serverı ındA OLUR KENDİSİ

Alıntıları Göster
    evt bole ezıkler cıkıo banada oasisde ifjklm die bi isim ezik karakteri ile girmis sellwepon dedım
    buy dedi pmden kasaya gelmemı ıstedı
    tezgahım war dedim 300k vercem cok lzm fln dedi gittim
    300 u onaylayıp 30 yaptı birden , benımde sazan gibi atlıcagımı sandı galiba uyanık
    snra adam gene dvm etti buy elixer wepon 300k fln die oyun kendınden iyice cıkıo yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: l3ladeMaster

evt bole ezıkler cıkıo banada oasisde ifjklm die bi isim ezik karakteri ile girmis sellwepon dedım
    buy dedi pmden kasaya gelmemı ıstedı
    tezgahım war dedim 300k vercem cok lzm fln dedi gittim
    300 u onaylayıp 30 yaptı birden , benımde sazan gibi atlıcagımı sandı galiba uyanık
    snra adam gene dvm etti buy elixer wepon 300k fln die oyun kendınden iyice cıkıo yaw

Alıntıları Göster
    bende çok görüyorum 10k ver pleae diye yalvaranları nefret ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Farabî

bende çok görüyorum 10k ver pleae diye yalvaranları nefret ediyorum

Alıntıları Göster
    Nick : M4t4r4m45uk0
    Server : Greece

Resim küfür içerdiği için silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Battousai:: -- 2 Haziran 2006; 22:42:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Battousai::

Nick : M4t4r4m45uk0
    Server : Greece

Resim küfür içerdiği için silinmiştir.

Alıntıları Göster
    İYİDE ADAM DOĞRU SÖLEMİŞ ŞİMDİ.ASLANLAR GİBİ ŞAMP OLDUK BIRAKTA DALGAMIZI GEÇELİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

İYİDE ADAM DOĞRU SÖLEMİŞ ŞİMDİ.ASLANLAR GİBİ ŞAMP OLDUK BIRAKTA DALGAMIZI GEÇELİM.

Alıntıları Göster
    Beyler koyduğunuz resimlerin çoğu küfür içeriyor. Bu gibi şeyleri forumdan uzak tutalım.Burada küfür görmek istemiyoruz.

Anlayışınız için şimdiden sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Beyler koyduğunuz resimlerin çoğu küfür içeriyor. Bu gibi şeyleri forumdan uzak tutalım.Burada küfür görmek istemiyoruz.

Anlayışınız için şimdiden sağolun.

Alıntıları Göster
    Özür dilerim resim için.Ama adam zaten ... koyup sansürlemişti.Ama yine de böyle diyosanız böyledir.Tekrar özür dilerim.
  • quote:

Özür dilerim resim için.Ama adam zaten ... koyup sansürlemişti.Ama yine de böyle diyosanız böyledir.Tekrar özür dilerim.

Alıntıları Göster
    yaa şunu bi türlü anlayamadılar gitti K.O değilki bu kasalım. anlamıyolar gıcık oldum yaa kendin kasıcaksınn kardeşiiimmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxSQuaLLxXx

yaa şunu bi türlü anlayamadılar gitti K.O değilki bu kasalım. anlamıyolar gıcık oldum yaa kendin kasıcaksınn kardeşiiimmm

Alıntıları Göster
    aklı olan jangana uğramasın bu gün bi gittim abooOOO tam ko olmuş dakka başı aga 5k pls aga clan pls yaw git dedim burası ko değil adam küfür etti kaçtı oyunu bırakcaktım sinirden ama şu anki görevim onu bulup doramak bulana 100k ödül venicede nick kasap96

• quote:

Orijinalden alıntı: _battal_

aklı olan jangana uğramasın bu gün bi gittim abooOOO tam ko olmuş dakka başı aga 5k pls aga clan pls yaw git dedim burası ko değil adam küfür etti kaçtı oyunu bırakcaktım sinirden ama şu anki görevim onu bulup doramak bulana 100k ödül venicede nick kasap96

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _battal_

gerçekten öle yaa zaten jangana pek uğramıyorum(5 günde 1 anca)geçen canım sıkıldı pvp için jangana gittim saniyesinde aga 5k varmı downhanga gidicem die bi msj geldi deliriyodum yaavalla nickimin sonu Tr ama bu gidişle deiştiricem herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: redlion999

quote:

Orjinalden alıntı: _battal_

gerçekten öle yaa zaten jangana pek uğramıyorum(5 günde 1 anca)geçen canım sıkıldı pvp için jangana gittim saniyesinde aga 5k varmı downhanga gidicem die bi msj geldi deliriyodum yaavalla nickimin sonu Tr ama bu gidişle deiştiricem herhalde

Alıntıları Göster
    Adam türk değildi.Adını da hatırlayamıyorum.Resim de almadım ama yine de sçyleyeceğim içimde kalmasın.Bugün bandit öldürüyodum lag bastırdı birden.En yakındaki bandite saldırdım.Lag olduğu için bende önce başkası saldırdı sonra ben gittim.Milletin monsterına dalmayalım diye başka yere yönlendirdim adamı ama lag olduğu için geç algıladı.Yaratık o zamana kadar ölmüştü.Herif başladı küfürler savurmaya.Adama diyorum bende lag vardı yoksa naapiim ben senin yaratığını dedim.Adam durmuyo makine gibi küfür ediyo.Sadece türk değil hepsinde var böyle insanlar.

Bi tanesi de 10 k altın istiyo peşime takıldı gitmiyo.Yaw tamam ok kalmamıştır istersin ama.10 k istiyo adam.Sanki ben yumurtluyorum.Böylelerini alıştırmamak lazım.Alıştırınca hep mekan ediniyolar oyunu.

• quote:

Adam türk değildi.Adını da hatırlayamıyorum.Resim de almadım ama yine de sçyleyeceğim içimde kalmasın.Bugün bandit öldürüyodum lag bastırdı birden.En yakındaki bandite saldırdım.Lag olduğu için bende önce başkası saldırdı sonra ben gittim.Milletin monsterına dalmayalım diye başka yere yönlendirdim adamı ama lag olduğu için geç algıladı.Yaratık o zamana kadar ölmüştü.Herif başladı küfürler savurmaya.Adama diyorum bende lag vardı yoksa naapiim ben senin yaratığını dedim.Adam durmuyo makine gibi küfür ediyo.Sadece türk değil hepsinde var böyle insanlar.

Bi tanesi de 10 k altın istiyo peşime takıldı gitmiyo.Yaw tamam ok kalmamıştır istersin ama.10 k istiyo adam.Sanki ben yumurtluyorum.Böylelerini alıştırmamak lazım.Alıştırınca hep mekan ediniyolar oyunu.

Alıntıları Göster
    haklısınız arkadaslar ama zaten bunu yapanlar cocuk muhatab bıle olmadan cekıp gıdeceksın enguzelı bu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.