Şimdi Ara

KARA SEVDA - Burak Özçivit & Neslihan Atagül | 2.SEZON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
10.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde Türk dizilerini hiç izlemem, kanalları geçerken denk geldim, bu saatten sonra izlersem sırf Neslihan Atagül için izlerim. Ne kadar güzel bir kız o öyle
  • Tutar bu dizi degerlenir buralar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurgusu bu kadar saçma bu kadar kötü yapılmış bi dizi izlemedim bu nasıl bi dizi açılışı sırf kız için izlenir orası ayrı kiralık aşkı'da sırf elçin için izliyodum mesela

piyasada elle tutulur bi poyraz karayel bide diriliş var bunlarda çarşamba günü kara sevda çarşamba günü ilk 2'ye hayatta giremez poyraz ve diriliş ilk 2'deler banko gerçekten iddialı bi gün çarşamba günü
  • Dizinin senaryosu yapış yapış sıradanlıktan ibaret. 50 yıl önce yeşilçam filmini alıp uyarlamışlar günümüze resmen.
    Böyle olunca sıkıldım.
    Ay yapım olmasa 10 bölüm göremezdi ama, yine de sanmıyorum 2.sezonu zor görür. Eğer senaryo bi farklılık yaşamazsa tabi. Şu haliyle çok bayağı bir konu.
    Başrolde ki kız çok tatlı ama rolüne hiç gitmemiş. Kız yıllar önce yaprak dökümünde oynamıştı sanırım. Tipi hiç değişmemiş, insan biraz büyümez mi yahu

• Özet: kız zengin oğlan fakir. Aile dostlarından zengin bir çocukla zorla evlendiriliyor. Çocuk başka bir şehire gidiyor çalışmaya. Zamanla iş adamı oluyor.intikam için geri dönüyor.

Yorum: klişe

• en az 5 bölümlük senaryoyu tek bölüme sığdırmışlar..

farklı bir yapım olmuş.. risk almaktan korkmamışlar.

bazı mantık hataları var,

yeni tanışmışlar, 1 ay olmadan sonsuzluk dövmeleri, evlenme teklifleri vs..

ama başarılı.. düzeltirler.
  • şaka gibi az önce gece tekrarına denk geldim ve dizi sardı :D denk gelirsem takip ederim fena dizi değil
  • Herkes gelmiş diziye laf etmiş. Yok çok klişe,çok bayağı,çok sıradan. Tamam kabul ama bizim seyircimiz bunlardan hoşlanıyor. Bu dizi de her hafta reytingde ilk 5'e oynar rahatlıkla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek dizi izleyen birisi değilim. Klişe denmiş ama izlemediğim için ilk defa böyle bir diziye denk geliyorum ve ilk 2 bölüm beni çok sardı
  • ya senaryo klişe falan ama beni sardı açıkcası. ama günü kötü olmuş. çarşamba günü poyraz karayel var kesinlikle poyrazı bırakıp bunu izleyemem yani. artık bölümleri youtube falan eklendikçe izlerim. ama güzel dizi sardı
  • Ulan nasıl oldu anlamadım, dizi benide sardı 2.bölümde
    Bunda Burak Özçivitin katkısı büyük. Reis gibi oynuyor mübarek.
    Oyunculuklar çok iyi şimdilik. Senaryo da klişe fakat dediğim gibi oyunculuklar götürüyor diziyi.
    Ayrıca, dizi günü çarşamba çok kötü olmuş. Diriliş var zaten o gün, ayrıca poyraz karayel var.
    İkisi de çok izlenen diziler, ben şahsen dirilişi takip ediyorum ama bakalım nasıl olacak.
    Kemal reis
  • Dizi neden bilmiyorum bayagi hosuma gitti

Burak ozcivitin millete verdigi ayarlar cok klas

• Emir rolundeki adam psikopati cok iyi oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Oğlum bu emirler babası bildiğin aile şerefindeki zengin bin oktay ile babası gibi

Bugün bu filmi izlettiler dizide :DD

TV izlerken tvdeki film aile şerefi idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 29 Ekim 2015; 0:40:38 >
  • Dizi gayet iyi

• Hikayenin temeli bir Orhan bir Ferdi baba filmi gibi.

Bizi içten içe çeken de o Oktay kılıklıdan almasını istediğimiz intikam.

Ee kız da güzel , çoğumuzun hayalindeki aşk da var
  • Her sene bir Türk dizisi kuralımdan dolayı bu sene bu diziyi takip ediyorum

Kötü karakter: 'Emir' rolüne cuk diye oturmuş valla. Adamın duruşu bakışı falan kötü. Yanlış hatırlamıyorsam bu eleman bi' tane üniversite dizisinde oynuyordu. Tatlı bi çocuktu burada çok farklı olmuş ama rolünü en iyi oynayanlardan biri kendisi, sevdim onu
  • Firsat bulup 3 bolumunu izledim. 1 ve 2. Bolum baya sardi hosuma gitti. Neslihan atagule karsi bi onyargim olmasina ragmen goruslerim cok degisti. Harika oynuyor duylari hissettiriyor. Burak ozcivitte aynen. Ancak 3. Bolumde dizi cok yavasladi ilerleme yavas geldi bana gereksiz uzun sahneler vardi.

İnsallah bundan sonrada 1 ve 2. Bolumun tadini verir. Leylada az cakal degil ha bu arada

• Diziye az baktim güzel ama klise ve en fazla 1 sezon gider. 2. Sezon herkesin diziden şikayet edecegine eminim. Klasik ay yapim dizi geleneği :D

• Dizi; imkansız aşk, fakir gencin intikamı v.s. şeklinde klişe konuya hakim.
    Hele bir de tek bölümü 2 saat olunca yer yer bayıyor.
    Ama şimdilik fena değil, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 2.sezon sıçarlar her Ay Yapım dizisinde olduğu gibi...

Yalnız Toygar Işıklı uzun zaman sonra bir Ay Yapım dizisinde bu kadar güzel müzikler hazırlamış. Gerçekten hepsi çok çok iyi, sadece müzikler bile diziyi izletiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 12 Aralık 2015; 21:46:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.