Şimdi Ara

KARABÜK TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karabük tıpta okuyan ya da orayı yazacak olanlar yardım edebilir mi nerede kalınır karabük nasıldır

• Çok yeni eksiği çoktur düşünme derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marla kardeş bilmiyorum ki öğrenciler zonguldakta okuyormuş tıpçılar onu öğrendim hastanesi yeni yapılmış bunları öğrendim şimdilik
  • ardım etcek yok mu ?
  • Kardes bn karabukte oturuyorum yeni hastane yapıldı hastane karadenızın en iyisi belkide ama karabuk emekli sehri sosyal hayat beklıosan tercıh etme bn burdan kurtulmak ıcın ugrasıom ama yinede sn blrsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süleyman Demirel tıp hakkında bilginiz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım demişti mayıs gibi düğün salonu olarak kullanmışlar orayışaka bir yana üstte arkadaşın belirttiği gibi sosyal hayat 0.Öğrenciden geçinmeyi iyi bilen bir yer.Tıp sonuçta her yerde okunur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl açıldı
    Rize Tıp 27K
    2 yıl önce açıldı
    Niğde Tıp fakültesi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuştuğum bütün tıp okuyanlar mezunlar tıp için köklü üni öneminden bahsettiler. Çok fazla eksiği var sistem oturmuyomuş uzun süre. İyi düşün ben sadece Ankaraya yakın diye baktım da yine de yazmıcam
  • sivası araştırcam kardeş orası köklü bir fakülteymiş
  • Evet Sivas iyi baya o konuda şehirden dolayı kötü sıralama bence. Öğrenciler de memnun gayet
  • Tıp fakültesi karabükte var. Ama karabükte okumuyolar. Ankara da yada zonguldakta okuyorlar.Büyük ihtimal ankarada okuyolar
  • ankara mı ben zonguldak diye duydum ama kılavuzda da hiçbir şey yazmıyor anlamadım valla
  • tıpcı_10 T kullanıcısına yanıt
    Pardon. Zonguldakmış. Aklımda ankara diye kalmış
  • eyv kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.