Şimdi Ara

Karadayı & Kenan İmirzalıoğlu - 3.Sezon (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.770
Cevap
19
Favori
99.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: L@STREVENGE

Gercekten anlamiyorum son sahnede millet nasil gaza gelmis Mahir meydan okudu diye. Bu kadar ucuz bir twiste nasil boyle heyecanlanabiliyor? Cok bayat bir manevraydi, o kadar belliydi ki..

Turgut olayi; iyi oyuncu kendisi, bir tat katiyordu ama hikayesi bitmis bir adami 4 ay sonra biten bir dizi icin yeniden ortaya cikarmak niye? Bakalim gorucez.

Katılıyorum son sahne çok basit kaldı en ufak heyecan duymadım, nasıl olacağından ziyade gösteriş şekli kötüydü, Turgut'un geri dönmesi bana kalırsa yanlış, hikayeye nasıl bağlayacaklar merak konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Ocak 2015; 18:22:45 >
  • 10-12 bölüm geriden gelerek izledim. İzlemeyeli gayet düzelmiş dizi. 2. sezonki durağanlık yok en azından.

Bu bölümlerde üç şeye dikkat ettim; bu dizinin gerçekten duygusal sahneleri var. Mesela Nazif Baba'nın kızına para verdiği sahnede resmen gözlerim doldu, benim gibi duygusuz bir ayı için tarihi bir andı. İkincisi Belgin. Üçüncüsü, Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in oyunculuk olarak ilk sezonki performanslarını yakalamış olması.

Cancağızım geldi, hoşgeldi.
  • 2 Tane fragman yayınlandı yine güzel bir bölüm olacak,
    Turgut intikam peşinde Mahir'e beyefendinin Feride'nin babası olduğunu söylemeyi planlıyor.
  • Dizi bu sezon biterse 20-21 bölüm kaldı. Turgut beyfendiyi ifşa ederse yüksek ihtimal biter zaten kenan kasım ayında röportajda bu sezon son demişti.

Turguttan iyi bilen yok beyfendinin işlerini. Turgut tamamını biliyor öterse beyefendi direk dar ağacına elinde delilde vardır o çakalın. Kendi zaten bitti turgutun gider ayak necdeti felanda götürcek bence bitecek dizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Sezonun sonunda mahkemede geçen bir fragman yayınlanmıştı, Mahir'in saçları kısaydı ve bu sefer gerçekden kabadayı olmuştu, 20 bölüm kaldıysa 4 ay daha sürecek demektir az değil umarım kısaltmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Ocak 2015; 14:34:22 >
  • ya her şey iyi güzelde abi kimsede demiyor ki

bu turgut ne ayak? inşallah hayali falandır, yoksa ölmüş adamı tekrardan diriltmek saçmalıktan öte değildir

edit+ iyi bağladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N20 -- 26 Ocak 2015; 22:40:49 >
  • yok mu lan feridenin kafasına sıkacak bizi de huzura erdirecek
  • Tanışo miyiz cancağzım.

• quote:

Orijinalden alıntı: N20

ya her şey iyi güzelde abi kimsede demiyor ki

bu turgut ne ayak? inşallah hayali falandır, yoksa ölmüş adamı tekrardan diriltmek saçmalıktan öte değildir

edit+ iyi bağladılar

İyi bağladılar da bu kadar kanıta delile ulaşması bana saçma geldi. Adamın bağlantıları vardı elbet ama cinayet ile ilgili böyle detaylı bi dosyayı ele geçirmesi bile saçma bence.

Bolumu yam seyretmedim sadece part 1 e atlaya atlaya baktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bölümü çok beğendim. Burası Türkiye dizi standardı çok düşük bi iki güzel emare izlenebilir yapıyor. Turgutun dönüşünü bağlamaları, orhanın yaşadığı gitgeller ve seyise kazık atması, orhan-songül sahnesi, mahirin tek adam değilde arkasının olduğunu herşeyi tek başına yapmadığı izlenimi yaratmaları bence güzel şeyler oldu. Umarım bozulmaz ve dizi başladığı yere yakın biter bu kadar saat izlediğimiz de koymaz bize.
  • orhanın sahneleri çok iyiydi biliyodum o hıyarın özünde adam oldugunu turgutla ilgili sahneler komediydi en başından beri turgutun dönüşüne karşıyım yanlız adam rolü oynarken yaşıyor resmen valla yurdaer okur büyük oyuncu.
  • Dizi iyi gidiyor. Feride'nin gereksiz saçmalamaları olmasa daha güzel olacak. Karadayı'da sanki sonlara yaklaşıyoruz. Başlangıç geride kaldı şimdi yükselişi de bitireceğiz neredeyse. Çöküş başlarsa son geliyor demektir. Bir hayali karakter için fena iş çıkarmıyor senaristler. İyi kötü memnunum. Turgut olayı sürpriz oldu fakat güzel hamleydi.

• bLockhiT^ kullanıcısına yanıt
    Fikrim değişti Turgut'un geri dönmesi bence de böyle daha iyi oldu, senaryoya iyi bağladılar gerçekten hiç de sırıtmadı, Orhan'ın Mahir'i tekrar ağbisi olarak görmesi ve onun yanında yer alması yerinde bir karar oldu, artık Mahir'in önündeki tek engel olarak beyefendinin Feride'nin babası olduğunu öğrenmek kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Ocak 2015; 10:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Fikrim değişti Turgut'un geri dönmesi bence de böyle daha iyi oldu, senaryoya iyi bağladılar gerçekten hiç de sırıtmadı, Orhan'ın Mahir'i tekrar ağbisi olarak görmesi ve onun yanında yer alması yerinde bir karar oldu, artık Mahir'in önündeki tek engel olarak beyefendinin Feride'nin babası olduğunu öğrenmek kaldı.

Gecen haftaki bolumu izlememistim hazir yayinlanirken turgutu cancazimida izleyim.

• Fragnandan anladıgım kadarıyla, turgut mehmet saimi tehdit edecek bu bölüm , feride de mahirin dosyayı savcıya verebilir seyiti öldürdü diye. çünkü turgut dönünce mahir gene adam öldürme moduna girdi. sözünü tutmadıgı için verebilir dosyayı
  • Paramparça karşısında biraz boynu bükülmeye başladı dizinin. Reyting karşısında atağa geçmek için senaristler klasik olarak entrika seçeneğini devreye sokarlar tahminimce.

Bunu da büyük ihtimalle Turgut - Belgin anlaşması ile yaparlar. Sonuçta Turgut, Feride'yi istiyor. Belgin ise Mahir'i. İkili ortaklık yakın gibi gözüküyor :)
  • Klasik türk dizisi saçmalığı. Turgut un oynadığı diğer diziler tutmayınca döndü dolaştı yine geri geldi. Soyadıda ölmez

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Klasik türk dizisi saçmalığı. Turgut un oynadığı diğer diziler tutmayınca döndü dolaştı yine geri geldi. Soyadıda ölmez

Arkadaş yerli olan bir şeyi de beğenin bari. Her şeyde bir kusur aramayın. Diğer diziler derken kaç tane dizi de oynadı da bizim haberimiz olmadı yurdaer efendinin?

• Turgut tam bela ya.
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Sadece Reaksiyon'da Müsteşar olarak oynadı.
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.