Şimdi Ara

Karadayı & Kenan İmirzalıoğlu - 3.Sezon (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.770
Cevap
19
Favori
99.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Klasik türk dizisi saçmalığı. Turgut un oynadığı diğer diziler tutmayınca döndü dolaştı yine geri geldi. Soyadıda ölmez

Arkadaş yerli olan bir şeyi de beğenin bari. Her şeyde bir kusur aramayın. Diğer diziler derken kaç tane dizi de oynadı da bizim haberimiz olmadı yurdaer efendinin?

Yerli yabancı farketmez iyiyse iyi kötüyse kötü derim. Oynadığı dizi tutmayınca döndü işte. Senaryo tıkanınca böyle saçmalıklar yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prison Break te kafası kesilen Sara dizeye geri gelirken sorun olmuyorda Turgut mu gelince sorun oluyor ki Turgutun geri gelişi bile daha mantıklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@STREVENGE

Paramparça karşısında biraz boynu bükülmeye başladı dizinin. Reyting karşısında atağa geçmek için senaristler klasik olarak entrika seçeneğini devreye sokarlar tahminimce.

Bunu da büyük ihtimalle Turgut - Belgin anlaşması ile yaparlar. Sonuçta Turgut, Feride'yi istiyor. Belgin ise Mahir'i. İkili ortaklık yakın gibi gözüküyor :)

Adam senaristin yegeni beyler
  • Karakolda dizi çekmişler, bölüm biraz yavan geldi.
  • sıkıcı bir bölümdü.
  • Bu sahneye ne zaman geleceğiz acaba, dizinin son bölümleri de olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

quote:

Paramparça karşısında biraz boynu bükülmeye başladı dizinin. Reyting karşısında atağa geçmek için senaristler klasik olarak entrika seçeneğini devreye sokarlar tahminimce.

Bunu da büyük ihtimalle Turgut - Belgin anlaşması ile yaparlar. Sonuçta Turgut, Feride'yi istiyor. Belgin ise Mahir'i. İkili ortaklık yakın gibi gözüküyor :)

Adam senaristin yegeni beyler

Ben de senaristlik yaptığım için, onlar gibi düşünmek zor değil :) Ki bu tercih etmediğim bir entrika türü olurdu o ayrı.
  • Turgut'un geri dönmesi tam bir saçmalık , üstelik geri dönmesini de uyduramamışlar kelimenin tam anlamıyla sıçıp sıvamışlar yok iğneyi batırıyor da yok ölmüyor da this is bullshit.Ferideyi öldürüp bergüzarın yerine başka bir bayan oyuncu geçse dizi rekor üstüne rekor kırar.
  • Sanırım 100. bölümde o meşhur sezon finalindeki mahkeme sahnesi olacak, senaristlerin dediğine göre.
  • Epeydir saçmalıyorlardı bu sefer mahfettiler. Reytingler gidince ölmüş savcıyı dirilttiler.
  • Baydılar artık izlenmiyor

• sıvıyorlar artık

• ölümü kanıtlanmış savcıyı yeniden dirilttiler ... :) bunlar polatı da geçti
  • koskoca dalyan rızanın kapısında hiç mi adam yok lan çatışma olmadan ses çıkmadan içeri girip nazifi alıp gittiler komedi. bundan sonra kadın senaristlerin dizilerine önyargıyla yaklaşıcam mümkün mertebe izlemicem ...
  • diğer dizim reklam olunca bir bakayım dedim ki, uçmuşlar :)) reaksiyondan dönüp gelen savcı ne zeki ne zeki :))) adam kandırıyorlar ya
  • Vay be kadın senaristler en değer verdiğimiz oyuncuları nasıl bir saçmalığın içine düşürdüler, üzülüyorum çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

koskoca dalyan rızanın kapısında hiç mi adam yok lan çatışma olmadan ses çıkmadan içeri girip nazifi alıp gittiler komedi. bundan sonra kadın senaristlerin dizilerine önyargıyla yaklaşıcam mümkün mertebe izlemicem ...

Aynen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

koskoca dalyan rızanın kapısında hiç mi adam yok lan çatışma olmadan ses çıkmadan içeri girip nazifi alıp gittiler komedi. bundan sonra kadın senaristlerin dizilerine önyargıyla yaklaşıcam mümkün mertebe izlemicem ...

+1
    birde şu var, bi bölümde dalyana suikast girişimi olmuştu dalyan tak diye ışınlanıp öldürmüştü adamı.
    işlerine gelince superman, gelmeyince yaşlı emmi oluyor adam

++
    abi tüm türk dizilerine önyargılıydım bi dönem önce yabancı dizileri izliyordum.
    şuanda ki diriliş-filinta hariç karadayıya başladım, yeraltı-mafya teması hoşuma gitti, çok fazla aşk temasını gösterdiklerinden şikayetçiydim ama görmezden geliyordum ama son bölümlerde iyice suyu çıktı.
    aşk temasını gösterebilmek için belgin>mahir>turgut>feride denklemini kurdular, turgutun hortlaması ayrı bi mevzu zaten.

kabadayıları izlemek için isterim ama o yönetmen-senartist neyse artık bi halttan anlamadıkları kesin.
    ben yapsam daha iyi kurgu kurarım ya.

sonuç:önyargı falan değil abi, TÜRK DİZİLERİNİ İZLEMEYİN. (diriliş ve filinta hariç tabi :D )

quote:

adamın tahmini doğru çıktı, türk dizilerini çözmüş aga işte :D bilinçli izleyici tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N20 -- 10 Şubat 2015; 17:11:54 >

• senaristler kenanımı ne hale getirdiler ya :(
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.