Şimdi Ara

Karadeniz Teknik Üniversitesi Lol Oyuncuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi Türkiye sunucusunda 24 Şubatta Üniversite Turnuvası var ve bununla kalmayıp belirli dönemlerde bu turnuvaları devam ettireleceği bilgisi de verildi. Çoğu üniversite şimdiden takımlarını kurup bu turnuvalarda boy göstericek ve bildiğiniz gibi bu turnuvalar para ödüllüdür. Odtü, İtü, Boğaziçi, Galatasaray, Dokuz Eylül gibi çoğu elit üniversitelerin takımları da mevcut. Katü neden bunların içinde olmasın ki değil mi. Karadeniz Teknik Üniversitesi okuyupta Legaue of Legends oynayan arkaaşlar bu başlık altında toplanırsa belki bir takım çıkarabiliriz biz de tecrübeli seviyeli arkadaşlarla.

Facebook iletişim sayfamız:https://www.facebook.com/KtuLoL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natureza1907 -- 17 Kasım 2013; 13:32:00 >

• Top kayle ile iyi sayılırım tabi kime göre neye göre dersen anlarım bölüm maden müh. ama hangi swde oynuyan arıyosun ?
  • Bu TR sunucusuna özeldi demi özür dilerim :
  • varsa başka oynayan ktülüler yazın siz de .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natureza1907 -- 13 Şubat 2013; 16:49:21 >
  • güncel
  • baya geç oldu ama hala oyuncu arıyorsanız iletişime geçelim
  • facebookta yazmışsın sanırım .) Takım yok geçen sene kuruldu bozuldu bu sene bakacaz bişeler artık ama öncelile okula bir elçi lazım o işi halledicek birisi lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ktü inşaat 6. sınıf ama istanbuldayım şu anda sadece sınavlara girmeye gidecem

westte sup oynuyorum silver 3 şu anda ama gold olucam 2 haftaya.
    tr de 30 level hesap var ama şampiyonlar ve runelar eksik.

nickler imzada
  • Kalkınma da Black Sea İnternet Cafe var, orada çok oynanıyor diye duymuştum ki bundan 5 yıl önce çok dota maçı dönerdi orda.
  • Keske bende orda Okuyabildeydim:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook sayfasında da bir kaç kişi lol oynayan kişileri bir grupta falan toplsak orda konuşsak elçi işini falan olmaz mı?
  • Eğer takım toplanıcaksa bende katılabilirim . Main support .

• 4kisi ayni evden teamiz 3de diger evden ark var ama onlar henuz yeni basladi. Senle beraber 5kisi takimi olusturabiliriz.

• konuyu açan 5. sınıf beni ekle sen oyundan takılayım sizle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

Kalkınma da Black Sea İnternet Cafe var, orada çok oynanıyor diye duymuştum ki bundan 5 yıl önce çok dota maçı dönerdi orda.

Biraz hort olucak ama kalkınmadaki internet cafe tam olarak ne tarafta kalıyor
  • srht akar kullanıcısına yanıt
    B kapısından indikten 10-15 metre sonra Mina diye güzel tavuk ızgarası olan bi yer var onun hemen yanındaki yokuşun başlangıcında.
  • eyvallah teşekkür ettim, ocaka kadar internet yok , bari cafede idare edelim. Tekrar teşekkür ettim
  • vizeler bi geçsin elçilik olayı da netleşsin takımlar turnuvalar hepsini ayarlayacağız zaten

• DonnieDarkoo D kullanıcısına yanıt
    bir konuyla yada bir yerden haberdar ederseniz iyi olur
  • srht akar kullanıcısına yanıt
    üstte linkini verdiğim feysbuk sayfasını takip edersen iyi olur,ordan haberdar edeceğim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.