Arkadaşlar merhaba, Temmuz ayı içerisinde Karadeniz Yaylalar Batum turuna çıkmayı planlıyoruz. Bir kaç tur inceledim, 7 gece 8 günlük uçaklı İstanbul kalkışlı bir tur beğendim. Genel itibariyle her tur şirketi için şikayet söz konusu, o zaman tur şirketi ile gitmeyeceğiz :9 Ancak tabiki bölgeyi bilmediğimiz için tur firması ile gitmek gerekiyor. Sizlerin tavsiyesi nedir. Anı Tur makbul gibi geldi. Sizlere de sormak istedim. Objektif fikirleriniz benim için önemli.
Bu turu bende anı tur ile yaptım. Kesinlikle güzel oluyor. Karadeniz de betonlaşmaya başladığı için acele etmenizi öneririm. 7 gece tur yerine 6 gece var ise onu tavsiye ederim. Tur günleri uzadıkça zorlaşan bir tatil oluyor. Gittiğiniz tur kesinlikle batum da kalmalı olsun. Bazı turlar aynı gün batum a giriş çıkış yapıyor. Öyle olur ise o turu direk eleyin. Batum un gecesi güzeldir çünkü. Ayrıca bu turlar kesin çıkışlı olmayabiliyor. Tura 2 gün kala iptal edebiliyorlar. O nedenle o tatil günleriniz boşa gitmemesi için B planınız da olsun.