Şimdi Ara

Karadeniz ve Yaylalar Turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karadeniz yaylalar ve Batum turu hakkında görüş önerileriniz ile nerelerde ne yenir hangi tesislerde kalinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cikmıs olduğum karadeniz ve yaylalar turunda sümela manastırı gezisi esnasında zorunlu olarak aldıgımiz õğlen yemeğinde tesisi in personeli ilgisiz alakasız ve yoğunluktan dolayı da yemekleri tatsızdı mümkünse sümela ya gelmeden aparatif yiyecek bir şeylerin alnınmasini tavsiye ederim. Ayder yaylasi gezisi sonrasi tur şirketinin vermis oldugu mola yerde asiri yogunluk vardi genelde tur sirketlerinin vemek icin mola verdigi yerler pahali ve asiri yogun oluyor etraftaki restorantlara ve cafelere bakmanizi tavsiye ederim. Hidir nebi yaylasındaki hidir nebi tesisi tek kelim ile hayal krikliği odalar alelade hicbirsey yok giderken sampuan ve terliklerinizi goturmenizi tavsiye ederim. Yemeklerine gelince aksam sadece tavuk sote yada balik yiyebiliyorsunuz. Birde corba ve karpuz vardi. Aç kalmamak istiyorsaniz mutlaka yaninizda yiyecek bir seyler goturmenizi tavsiye ederim. Kahvaltisi cok vasatti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turla gidenlerin önereceği şirketler var mı arabayla kafan rahat olur ama ben de pek bilgim olmaması sebebiyle tur düşünüyorum
  • <!--ok-->
    Biz yarın sabah Ayder Tur ile karadeniz turuna çıkıyoruz. Arkadaşlar Ayderi profesyonel diye önermişlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.