Şimdi Ara

Karadenizliler buraya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safakgun28 -- 29/6/2004 17:47:45 >

• trabzon var olmazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olli

trabzon var olmazmı?
    rize de var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaZYLaZ

rize de var :)

Alıntıları Göster
    yaa laz oldugunuz hemen belli oluyor...tabiii bu işin espirisi...bizde karadeniz kıraatanesi diye bi topic açarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakgun28

yaa laz oldugunuz hemen belli oluyor...tabiii bu işin espirisi...bizde karadeniz kıraatanesi diye bi topic açarız

Alıntıları Göster
    Trabzon uzungöle bi kere gittim süperdi rizeye kadar geçemedim..Uzungöl manyak bi yer dagların tepesinde gölmü olur diye umutsuzca çıkıyoruz ama birden iki dağın arasından vırrrikleyi verdi
  • quote:

Trabzon uzungöle bi kere gittim süperdi rizeye kadar geçemedim..Uzungöl manyak bi yer dagların tepesinde gölmü olur diye umutsuzca çıkıyoruz ama birden iki dağın arasından vırrrikleyi verdi

Alıntıları Göster
    celdum da usagum
    bende SAMSUN dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: John_Lennon

celdum da usagum
    bende SAMSUN dan

Alıntıları Göster
    yokmu arttıran??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yokmu arttıran??

Alıntıları Göster
    Sinop
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dursun

Sinop

Alıntıları Göster
    siz bilirsiniz belki önceden bulamamıştım, cimilli ibonun ilk kasedi olabilir, orda şarkı vardı sözlerinden bi kısmı şöyle; birgün kargalar ..çar mezarının taşına, mezarının taşına, diye giden varmı onu bilen biri, veya başka şarkılarına sahip olan, varsa bi pm atsın bi zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaZYLaZ

siz bilirsiniz belki önceden bulamamıştım, cimilli ibonun ilk kasedi olabilir, orda şarkı vardı sözlerinden bi kısmı şöyle; birgün kargalar ..çar mezarının taşına, mezarının taşına, diye giden varmı onu bilen biri, veya başka şarkılarına sahip olan, varsa bi pm atsın bi zahmet

Alıntıları Göster
    trabzon beşikdüzü

ama ankarada okuyorum yakında trabzona döncem
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: safakgun28

Uzungölden yukarı ormanın içinden dar bir yol seni yukarıya yaylalara götürür. Oradan tatlı bir inişle Soğanlı Geçidi'ne gelirsin, oradan devam edersen ver elini Bayburt. Altı yıl önce dolanmıştım oralarda ciple, Istanbullu bir turist olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: keloğlan

quote:

Uzungölden yukarı ormanın içinden dar bir yol seni yukarıya yaylalara götürür. Oradan tatlı bir inişle Soğanlı Geçidi'ne gelirsin, oradan devam edersen ver elini Bayburt. Altı yıl önce dolanmıştım oralarda ciple, Istanbullu bir turist olarak.

Alıntıları Göster
    uzungöl'ün de icine ettiler her taraf otel doldu bundan 15 sene evvel dedemle birlikte gitmistik harikaydı bu sene gittim neye ugradıgımı sasırdım dogayı katletmisler resmen.
    yakında eski resimleri ve yeni resimleri koyarım buraya kendiniz gorursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: keloğlan

quote:

Alıntıları Göster
    Samsun, karadenizin NevYork'u

• quote:

Orijinalden alıntı: _Berlin_

Samsun, karadenizin NevYork'u

Alıntıları Göster
    eft Semise ama sırf ara sokak be baba bayıyo yane ben hıc Samsun da pıyasa yapmadım nasıl acep,kızları da pek kuzel degel galba ama cabbar ceval kızlar yane.....bıldıgım bırkac mekan war onlarında adı yane pek gezmedım(Cıftlık-56lar)

• quote:

eft Semise ama sırf ara sokak be baba bayıyo yane ben hıc Samsun da pıyasa yapmadım nasıl acep,kızları da pek kuzel degel galba ama cabbar ceval kızlar yane.....bıldıgım bırkac mekan war onlarında adı yane pek gezmedım(Cıftlık-56lar)

Alıntıları Göster
    abi samsunun kızlarına laf yok trabzondan kalkıp samsuna kız pesine giderdik zamanında
  • quote:

abi samsunun kızlarına laf yok trabzondan kalkıp samsuna kız pesine giderdik zamanında

Alıntıları Göster
    ahanda o derece yane tmmdır bu yaz dugune gıtcem o zmn kapsamlı bı arastırma yapam,radarlara o/c yapam gıdem
  • quote:

ahanda o derece yane tmmdır bu yaz dugune gıtcem o zmn kapsamlı bı arastırma yapam,radarlara o/c yapam gıdem

Alıntıları Göster
    yap tabi ciflik caddesine ugra benim yerimede
  • quote:

yap tabi ciflik caddesine ugra benim yerimede

Alıntıları Göster
    Kök ordu, şu an zonguldak! Buralardan da selamlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argento

Kök ordu, şu an zonguldak! Buralardan da selamlar!

Alıntıları Göster
    SAMSUN. Çiftlik Caddesi,Çalıkuşu,Beyaz Ev,Birtat...
  • quote:

uzungöl'ün de icine ettiler her taraf otel doldu bundan 15 sene evvel dedemle birlikte gitmistik harikaydı bu sene gittim neye ugradıgımı sasırdım dogayı katletmisler resmen.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: olli

Eyvah! Peki Zil Kale, Çat (Cancık Otel), Elevit yaylalarıı, Aşağı ve Yukarı Kavlon ? Oraları da mı betona boğuldu?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.