Ekibe güvenim tam,harika bir film olacağından eminim...
sabırsızlıkla bekliyorum ..gelsiiiiiiiin
fazla uzatmasınlar zaten...bu son olsun kabak tadı vermesin...
ben ilk filmi izlemedim ama ikinciyi izledim çok hoşuma gitti bende yeni filmi merakla bekliyorum bence rekor kıracak
arkadaşlar filmin çekimleri Bahama Adaları'ndamı yapılıyordu ? nerde yapılmışdı ya hatırlayamadım?
Merakla bekliyoruz. 2. filmi pek beğenmedim ama.
sıkmadımı artık, bence atık devamı olmamalı, aynı hikaye oluşur yoksa,
yok 3 te biterse ki öyle görünüyor bence kıvamında kalır . tabi bu benim görüşüm böyle düşünmeyen arkadaşlarda olabilir
çıksada izlesek be
Karayip korsanları hep izlerken insannın zihninde güzel tadlar bırakıyor , falza güzel olmasa bile yinede eğlenceli dakikalar geçirebilecek bir film ölüsü bile yeter diyorum yani
Johnny Depp senaryoyu beğenmesi halinde diğer oyuncular devam etmese de kesinlikle 4. filmde oynayacağını açıklamıştır.
resmi açıklama
>Merakla bekliyoruz..
bunda inşallah fazla cıvıklık olmaz 2 de bazı yerleri abartmışlar
film bence öncekiler gibi çok güzel olacak ayrıca dünyanın sonu değil dünyanın sonunda
2 çok iyi değildi vasattı umarım bu güzel olur zaten 3lemelerde
3. bayağı bir kaliteli oluyor lord of ringde öyleydi bakalım bunda da aynısı olacak mı?
quote:
Orjinalden alıntı: vormound
film bence öncekiler gibi çok güzel olacak ayrıca dünyanın sonu değil dünyanın sonunda
çok haklısın, ben hiç dikkat etmemişim
gelsin izleyelim
quote:
Orjinalden alıntı: Savage
sıkmadımı artık, bence atık devamı olmamalı, aynı hikaye oluşur yoksa,
Daha sonrasını bilemem ancak 3 olmasa çok saçma olurdu çünkü 2 öyle bir yerde bitti ki devamı mutlaka gelecekti...
ilk 2 filmi beğenereek izlemiştim tabi ki ilk film daha güzeldia ama fragmanı izlediğim kadarıyla çok güzel bir filme benziyor bu film sinemeda izlenir dvd/vcd de değil
quote:
Orjinalden alıntı: ceyceymartin
ilk 2 filmi beğenereek izlemiştim tabi ki ilk film daha güzeldia ama fragmanı izlediğim kadarıyla çok güzel bir filme benziyor bu film sinemeda izlenir dvd/vcd de değil
Sinemada izlenir,Dvd'si çıkınca çift disk versiyonu alınıp çekim hikayesi ile birlikte tekrar izlenir...