Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Karaip Korsanları - Dünyanın Sonunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://disney.go.com/disneypictures/pirates/atworldsend/

bu siteyi ve interaktif introyu mutlaka sesli izlemenizi öneririm, dehşet bir film izleyeceğiz gibi.

Release Date: May 25, 2007
    Studio: Walt Disney Pictures
    Director: Gore Verbinski
    Screenwriter: Terry Rossio, Ted Elliott
    Starring: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Geoffrey Rush, Chow Yun-Fat, Stellan Skarsgård, Jack Davenport, Kevin R. McNally, Lee Arenberg, Mackenzie Crook, Andy Beckwith, Reggie Lee
    Genre: Action, Adventure
    MPAA Rating: PG-13 (for intense sequences of action/adventure violence and some frightening images)
    Official Website: Disney.com | MySpace.com/AtWorldsEnd
    Review: Not Available
    DVD Review: Not Available
    DVD: Not Available
    Movie Poster: View various here
    Production Stills: View here
    Plot Summary: In the follow-up to the record-breaking smash 2006 hit Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest, we find our heroes Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley) allied with Captain Barbossa (Geoffrey Rush) in a desperate quest to free Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) from his mind-bending trap in Davy Jones' locker – while the terrifying ghost ship, The Flying Dutchman and Davy Jones, under the control of the East India Trading Company, wreaks havoc across the Seven Seas. Navigating through treachery, betrayal and wild waters, they must forge their way to exotic Singapore and confront the cunning Chinese Pirate Sao Feng (Chow Yun-Fat). Now headed beyond the very ends of the earth, each must ultimately choose a side in a final, titanic battle – as not only their lives and fortunes, but the entire future of the freedom-loving Pirate way, hangs in the balance.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 14 Mayıs 2007; 16:09:14 >

• chowyun-fat ı seslendiren kişiyi bir arkadaşım vasıtasıyla tanışmıştım.genelde anime felan seslendiriyor.ama tanıdık bir sima değil kendisi.
  • Hadi gelsinde izleyek aten a kaldi ne cabuk o kadar zaman kaldi 2 hafta

O degilde ben hala Tukce adina taintiiyim arkadas nasi bu kadar buyuk hata yapmislar At The World's End "Dunyanin Sonunda" demek "Dunyanin SOnu"!!!!! boyle buyuk bir hatayi nasil yapmislar ya 1.si filmi kendine cekiyor 2.si resmen filmi ayri anlamlara sokuyo. olmaz olaaamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 10 Mayıs 2007; 17:19:26 >
  • serinin 3 film daha çekileceğini okudum
  • dünyannı sonu dedigine göre serinin son bölümü bence en iyisini yaptıalr filğimi tadında bıraktılar.Aslında 2 de Kesmeelri lazımdı amam gine merakal bekliyoruz haydi hayırlası
  • bugün sinemadaydım fragmanı ile karşılaştım harika olacağa benziyor , büyük bir savaş kopacak gibi
  • Bakalım ilk hafta rekorunu spiderman 3 kaptıran Pirates of the Caribbean Dead Man's Chest 3 üncü filminde rekoru tekrar alıcak mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hemen bakim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Hadi gelsinde izleyek aten a kaldi ne cabuk o kadar zaman kaldi 2 hafta

O degilde ben hala Tukce adina taintiiyim arkadas nasi bu kadar buyuk hata yapmislar At The World's End "Dunyanin Sonunda" demek "Dunyanin SOnu"!!!!! boyle buyuk bir hatayi nasil yapmislar ya 1.si filmi kendine cekiyor 2.si resmen filmi ayri anlamlara sokuyo. olmaz olaaamaz

bourne supremacy nin medusa darbesi diye çevrildiği bir ülkedeyiz.çok garipseme

• quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

serinin 3 film daha çekileceğini okudum

bu filmin gişe rakamına bağlı olarak şimdilik sadece 4. filmi düşünüyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

dünyannı sonu dedigine göre serinin son bölümü bence en iyisini yaptıalr filğimi tadında bıraktılar.Aslında 2 de Kesmeelri lazımdı amam gine merakal bekliyoruz haydi hayırlası

Johnny Depp senaryo hoşuma giderse oynarım devamında demiş ama Keira Knightley ve Orlando Bloom sıcak bakmıyormuş.
  • Bu yıl en çok beklediğim filmlerden birisi,hatta en çok beklediğim de diyebilirim...
  • dehşet olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_unfelix

quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Hadi gelsinde izleyek aten a kaldi ne cabuk o kadar zaman kaldi 2 hafta

bourne supremacy nin medusa darbesi diye çevrildiği bir ülkedeyiz.çok garipseme

• quote:

johnny deep hiçbi şekilde 4. filmde oynamıcağını sölemişti...
  • Ilk ikisi cok guzeldi 3. filminde geri kalacagini dusunmuyorum, hatta devamda etmeli ama ayni kadroyu koruyabilirlermi bilemem zaten Johnny Depp olmazsa serinin devamida olmaz
  • Depp gidecekse hiç çemkesinler...
  • bence bu filmde diğerleri gibi harika olacak ama birde şu çeviri işi varki o bizim ülkemizde süper yapılıyor ona diycek lafım yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ribas

quote:

johnny deep hiçbi şekilde 4. filmde oynamıcağını sölemişti...

Açıklmasını bilmiyorum ama Johnny Deep zaten aykırı bir oyuncu gibi. Açıklamamış olsaydı bile bence oynamama ihtimali yüksekti.
  • Zpiderman 3 Rezaletinden sonra inş. ii gelir bu FİLM.

sen 4-5 ay bekle bizim eklembacaklıyı sonra film fos, boş, konusundan kopuk ve ilişkisiz çıksın .
    10-15 dk venom gösterdiler. adam gibi bi bağlamada yoktu... (üzüldüm)

Gelsin Bakalım Korsanlar Şöle Ufka Doğru Açılak Cinema Perdesinde.
  • Bu film gelicek hemde çok iyi gelicek

Fragmanı yetti diyorum şimdiden ....
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.