Şimdi Ara

Karaip Korsanları - Dünyanın Sonunda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar mükemmel bir flim 2yi pc ye attım sürekli seyrediyorum cuma günü flim bir başlasın sinemdan çıkmam artık
  • inşallah ben de yarın sinemada izleyeceğim. izlenimlerimi buraya aktaracağım. umarım dublajsızdır
  • bu filmi çok severim bende. yarın hemen gideceğim inş.
  • Filmi dün gece agora'da 22 seansında orijinal olarak izledim.
    spoiler tarzında olmasın diye fazla detay vermeyeceğim ama kısaca şunu diyeyim; dağ fare doğurmadı ama birşeyler eksik gibiydi filmden çıktığımda. 2,5 saate yakın süren filmi inanın hiç bir kısmı eksik kalmadan 1 saatte verilebilirdi biraz zorlama uzatılmış gibi. ama filmde sıkılmıyorsunuz da bunu da belirtmek lazım. Bu serinin klasik esprili tarzı gerçekten bu filmlere ayrı bir tat kazandırmıştı ve kaptan jack'in de bu sense of humor anlayışı belki küçük yaşlardaki çocuklara bile bu filmi çok sevdiriyordu ama bence bu filmde biraz işin mizah yönü aşırı olmuş ve film cıvımış gibi.
    görüntü kalitesi muhteşem, müzikler canavardır, görsel olarak söylevebilecek bence olumsuz bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 26 Mayıs 2007; 15:01:57 >
  • @ .TaneR. eğer filmde yazılardan sonrasına kaldıysan neler oldugunu paylaşabilir misin biz arkadaşlarla film bitince direk çıktık ama yazılardan sonra 10 yıl sonrasını gösteren sahne varmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyr1c

@ .TaneR. eğer filmde yazılardan sonrasına kaldıysan neler oldugunu paylaşabilir misin biz arkadaşlarla film bitince direk çıktık ama yazılardan sonra 10 yıl sonrasını gösteren sahne varmış.

ben de diğer topiklerde okudum ve onun derdindeyim, görmedimki ve aslında biz baya geç çıktık ve görüntü dönmeye devam ediyordu.
    son ana bu tür bir görüntü sarkıyorsa, kesin olan bir şey var 4.film çekilecek demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: Cyr1c

@ .TaneR. eğer filmde yazılardan sonrasına kaldıysan neler oldugunu paylaşabilir misin biz arkadaşlarla film bitince direk çıktık ama yazılardan sonra 10 yıl sonrasını gösteren sahne varmış.

ben de diğer topiklerde okudum ve onun derdindeyim, görmedimki ve aslında biz baya geç çıktık ve görüntü dönmeye devam ediyordu.
    son ana bu tür bir görüntü sarkıyorsa, kesin olan bir şey var 4.film çekilecek demektir.

evet çok merak ettim o görüntüyü izleyen biri o görüntüyü hemen yazsın

• Arkadaşalr ben filme bugun gideceğim yazılanlara göre çok güzelmiş.Dün gidemedim.biletler kalmamış.Bu film için çok bekledim
  • Seri filmler pek iyi olmuyor ama bu film farklı ilk fırsatta izleyeceğim...
  • şu film sonrasında ki görüntüyü izleyen yok mu yav?
  • 2.nin sonundada böle bişey saklıydı onuda tesadüdfen farketmiştim. oturup bekledik we bundada çıktı
    film bence çok güzel 10 kere daha gitcem sinemasına

yazıları başlayınca hemen çıkmayın bekleyin
  • film uzun 3 saate yakın görsel olarak muhteşemliğine diycek yok
    jack her zamanki gibi çok komik ama turner ile elizabethin aşkı fazlasıyla bayıyor senaryoda
    teknede evlilik kısmı falan eyvallah eğlenceli film olcak ama yemeyin yani bizide bu kadar
    zaten ilk 2yi izleyen mecbur bunuda mutlaka izleyecek
    10 üzerinden 7 veriyorum
    ilkinin yerini tutamaz ne 2 ne 3.
  • şu videonun son 1 dksında gösteriyo sondaki görüntüyühttp://www.youtube.com/watch?v=fQ2nLk7ovtc
  • uyumuşum yaw film de gerçeklebağantısı olmayan filmler beni uyutuyor...
  • cücenin ateşlediği silahin geri tepmesi sonucu havaya uçurulan yerden aşağı geriye doğru uçarak düşmesi ve gemide herkesin kendini kaptan ilan edip en son bizim moron tayfanın "buranın kaptanı benim, kesin sesinizi" diye yırtınması ve şansını denemsi en komik sahnelerdi. filmin finalindeki girdap etrafında gerçekleşen savaş sahnesi bence görsel açıdan sinema tarihinin en güzel sahnesiydi.
  • Taner'e katılmakla yazıma başlıyorum o sahnelerde koptuk.

Filme 10 üzerinden 8 veriyorum ve daha önce yazıldığı için artılarına pek girmiyorum. Eksi yönlere ve saçmaladıklara gelelim...

Jack'in ilk göründüğü sahneyle başlayan o uzun dakikalar çok aptalca olmuş. Ne zaman kesecekler diye bekledim durdum.
    Sonlara doğru gözümüze sokulan sütun gibi bacak da hoşuma gitmedi.
    Savaş sırasındaki evlenme teklifi de filmi iyice cıvıtmış + olaylar da biraz karmaşık anlatılmış.

Bunlar dışında görsek efektler için bile izlenir zaten ilk ikiyi izlediyseniz bunu izlemeye mecbursunuz.

Ayrıca 4 de geliyor gibi. İnşallah Orlando ve Keira bu filmde olmaz ikisinden de gıcık alıyorum.

Son olarak da şunu söyliyim yeni bir M.J. (Peter Parker'ın sevgilisi) doğuyor galiba. Bir onla bir bunla...

• Açıkçası bir önceki film daha güzeldi matrix'e döndü buda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.