Şimdi Ara

Karakalem Portre ve 3D çizimlerim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çizimleri bana ait olan 3D ve Karakalem Portre ve diğer çalışmalarıdır.Çizimlerin tamamını yaklaşık 450 çizim hepsini web sitemde bulabilirsiniz.
    www.karakalemresim.net
    KARAKALEM PORTRE ÇİZDİRME SİTESİ | KARAKALEM RESİM
    http://www.karakalemresim.net
    çalışmaları İzinsiz alıntı yapmayınız. Teşekkürler
     Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim Karakalem Portre ve 3D çizimlerim

• Siyah-Beyaz filtre koymuş gibi olmuş. Aşırı gerçekçi.
  • Başarılı ama geliştirmek lazım bu resim işini karakalemde bir yere kadar.

Mesela youtubede marcello barengi diye bir adam var 2 senedir takip ediyorum aşırı gerçekçi resimler yapıyor inanılmaz derecede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mükemmel

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Marcelloyu biliyorum tekniği realist görüntüye odaklı bu sebeple gerçeği bulmak için her argümanı kullanmakta mesela alimunyum metalik boya gibi,yağlıboya kurşun kalem birikte,v.s :) ben sadece kurşun kalem ve renkli kalem kullanıyorum.Genelde karma teknikte kullanmam .Eserin orjinalden uzaklaşmamasına dikkat ederim.Ayrıca Yurt dışında maddi karşılığı çok fazla.Örneğin bir firmanın ürünlerini 3D çizer yayınlar aslında bu reklamdır :) Tek üründen 100.000 Dolar almaktayken,bizde bu rakamı bulmak için bir yıl portre çizmek gerekebiliyor.Malesef bizde yok.Örneğin Erikli su markası deseki benim le ilgili hertürlü argümanı 3D çizermisin dese Emin ol !! oturur dünya standartlarında çizeriz.Lakin web sitemdeki fiyatlara bakarsanız çok komik kalır.Yani çizimlere 2 saatten fazla vermiyorum.Konuya ilgilisiniz teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: www.karakalemresim.net

Teşekkürler. Marcelloyu biliyorum tekniği realist görüntüye odaklı bu sebeple gerçeği bulmak için her argümanı kullanmakta mesela alimunyum metalik boya gibi,yağlıboya kurşun kalem birikte,v.s :) ben sadece kurşun kalem ve renkli kalem kullanıyorum.Genelde karma teknikte kullanmam .Eserin orjinalden uzaklaşmamasına dikkat ederim.Ayrıca Yurt dışında maddi karşılığı çok fazla.Örneğin bir firmanın ürünlerini 3D çizer yayınlar aslında bu reklamdır :) Tek üründen 100.000 Dolar almaktayken,bizde bu rakamı bulmak için bir yıl portre çizmek gerekebiliyor.Malesef bizde yok.Örneğin Erikli su markası deseki benim le ilgili hertürlü argümanı 3D çizermisin dese Emin ol !! oturur dünya standartlarında çizeriz.Lakin web sitemdeki fiyatlara bakarsanız çok komik kalır.Yani çizimlere 2 saatten fazla vermiyorum.Konuya ilgilisiniz teşekkürler.

Aslında youtube ciddi bir potansiyel burda çizim videolarınızı yayınlarsanız hem geniş bir kitleye hemde izlenme oranına göre parada kazanabilirsiniz zaten çoğu öyle yapıyor.Üstelik bir kalem firması felanda sponsor olur sonradan daha iyi para kazanırsınız.Teşekkürler

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Aslında doğru ama birileri herşeyi hazırlıcak ki :) bende video çekim .Video zahmetli iş yüklemek zahmetli o hesap kitao işide zahmetli inanın zamanım yok ancak sipariş portrelere zaman ayırıyorum,yani günü kurtarıyoruz.birde youtube sanırım çok cüzzi rakamlar diye biliyorum.önemli olan sponsor bulmak.Yoksa sadece t-shirtlere bakıyorum saçma sapan tasarımlar:)oysa 3D üçboyutlu harika tasarımlar olabilir.Herkes kendi işinden korkuyor yoksa o işle uğraşanlar olayın farkında.Adamlar kuru kafa ve saçma sapan yabancı dilde yazılar dışında tasarım yapamıyor.Bu anlamda sadece mavi nin tasarımcıları fena değil.Onlarda program ne verirse ötesine çıkamıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam resim konusunda hiç yeteneği olmayan fakat azimli birisine ne önerebilirsiniz?
  • 3D mi Ya ben çok seviyorum bu tarz çizimleri. Nasıl yapıyorsunuz?
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Benim önerim ilk önce iyi bir gözlem yapmanız .Mesela baktığınız objeyi iyi analiz edin .Ve gerçeği görün ,gökyüzü mavi değildir.Biraz beyaz,biraz mavi,biraz da gri karışımı gibi.Yani detayları iyi görün çizmek kolay.Önemli olan doğru görmek.Onun dışında çizim tekniklerini internet ortamında bulabilirsiniz.Daha sonrada doğru malzeme tedarik edin.Okul kitaplarında yada çizim kitaplarında saçma sapan kutulariküreler çizmeyle uğraşmayın direk portreden başlayın zaten insan yüzünde her türlü gölge çeşitleri mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

3D mi Ya ben çok seviyorum bu tarz çizimleri. Nasıl yapıyorsunuz?

Teşekkürler.Web sitemde
    www.karakalemresim.net
    KARAKALEM PORTRE ÇİZDİRME SİTESİ | KARAKALEM RESİM
    http://www.karakalemresim.net
    var orada 3d çizim teknikleri detaylı bulabilirsiniz.Hazır 3d demişken bir tane daha eklim.
     Karakalem Portre ve 3D çizimlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: www.karakalemresim.net

Teşekkürler.Benim önerim ilk önce iyi bir gözlem yapmanız .Mesela baktığınız objeyi iyi analiz edin .Ve gerçeği görün ,gökyüzü mavi değildir.Biraz beyaz,biraz mavi,biraz da gri karışımı gibi.Yani detayları iyi görün çizmek kolay.Önemli olan doğru görmek.Onun dışında çizim tekniklerini internet ortamında bulabilirsiniz.Daha sonrada doğru malzeme tedarik edin.Okul kitaplarında yada çizim kitaplarında saçma sapan kutulariküreler çizmeyle uğraşmayın direk portreden başlayın zaten insan yüzünde her türlü gölge çeşitleri mevcuttur.

teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

3D mi Ya ben çok seviyorum bu tarz çizimleri. Nasıl yapıyorsunuz?

Teknikleri web sitemde blogum kisminda bulabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.