Şimdi Ara

KARAKTER TERCİHİNDE YARDIM EDER MİSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ROGUE +8 CHITIN SET
    2 ADET OLD EME +0
    SKELETON BELT
    ROL +0
    ELF RİNG +2
    WARRIROR PENDANT +1
    OLD ELF BELT +0

WARRIOR +8 CHITIN SET
    WARRIOR +1 REBİRTH CHITIN DD
    2 ADET RAPTOR +8
    REBİRTH +8 TOTOMIC SPEAR (123 AP)
    +8 HANGUK SWORD
    DIAMOND RING +1
    DIAMOND RING +0
    MINATOURS EARRİNG
    OPAL EARRING +1
    SASH OF SORROWS +1

PRİEST +8 FABRİC SET(STR VE HP)
    IRON IMPACT +8
    2 ADET FOVERİN
    DOL +7

ROGUE +7 FP STR SET
    ROGUE +7 FP UNDY SET
    2 ADET WARRIROR +8 UNDY SET
    (UNDY SETLERDE BAZI TAKILAR OLD UNIQUE VE YÜKSEK HP VEREN TAKILAR)

80 LV ASSASSIN
    70 LV WARRIOR
    69 LV ASASSIN
    59 LV WARRIOR
    59 LV ROGUE
    59 LV PRIEST

ELİMDE BULUNAN YUKARIDA SAYDIĞIM İTEMLERLE YİNE BANA AİT HANGİ KARAKTERİ OYNAMAM DAHA MANTIKLI OLUR
    YA DA HANGİ KARAKTERİ GELİŞTİRSEM DAHA İYİ OLUR.

ARA SIRA MAGE DIŞINDA HER KARAKTERDEN OYNAMAK İSTİYORUM, BU NEDENLE 4 YILDIR O CHARDAN BU CHARA DEĞİŞİP DURMAKTAN SIKILDIM.

SİZ OLSANIZ BU İTEMLERLE VEYA MEVCUT ITEMLERI TAKAS EDEREK NE YAPARDINIZ.
    (SERVER EDANA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightMaster -- 4 Ağustos 2010; 12:12:59 >

• Server neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

Server neresi?

EDANA
  • 69 warrior
  • quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

69 warrior

karakterlerimin hepsi human

Edana base e bir iki kez girdim karuslar kalabalık, bi traf aşırı üstün olduğunda zevki çıkmıyor,
    oto heal kalkmadığı sürece base girdiğimde küfür etmekten başka bişey yapmıyorum.
    Oyun mu sinir harbi mi belli olmuyor..
    yine de zamanla deneyebilirim 69 warrior seçeneğini.

70 warriorumun görev kalkanını yaktım, lvl düşüp skill sıfırlatsam base giremem yine de sanırım ?
  • O warriorla giremezsin. O charı boşver bence... 69 level warrior ya da 59-69 assassian oynamanı tavsiye ederim. Bu arada yazdığın tüm itemleri tek charda toplarsan orta seviyenin üstünde bir charın olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 4 Ağustos 2010; 14:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

O warriorla giremezsin. O charı boşver bence... 69 level warrior ya da 59-69 assassian oynamanı tavsiye ederim. Bu arada yazdığın tüm itemleri tek charda toplarsan orta seviyenin üstünde bir charın olabilir.

Şu an hepsi var tabiki, duruma göre bazılarını satıp tavsiyelere göre item dizebilirim, tabiki sattıklarım aldıklarımı karşılamalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki 69 Warrior ve 69 Assasin in itemleri ne olmalı, elimdeki itemlere ne eklemeli veya hangisini ne ile değiştirmeliyim ?

bu arada ardreamda 4-5 assas birlikte dalsa da 59 warriorumu kesemiyorlar, ve ws den kaçan çok oluyor..

valla ne oynasam ben işin içinden çıkamıyorum bi türlü :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightMaster -- 4 Ağustos 2010; 15:32:39 >
  • güncel, başka önerisi olan var mı
  • Ardream asas yapmayı düşünüyorsan +1 Dual Rol / +2 Dual R.E / Iron Set / +8 Chitin set / +9 MD / 8 Shard yaparbilirsen oynarken zevk alabilirsin.

Base warrior yapmayı düşünüyorsan +1 Dual Roc / +1 Dual W.E / Iron Set / +8 Shell Set / +9 Glave ya da +8 HB yapabilirsen oynarken zevk alabilirsin.

Sen hangi karakteri oyanayacağına karar verirsen o karaktere yüklenerek item tavsiyesi yapabilirim. Sağlam olmak istiyorsan tek bir karaktere yüklenmelisin. Iron set yapmalısın vslerde ayakta kalmak ve 4 vs 1 yapmak için. Sonra karakterine göre +9 Raptor ya da +9 Shard yapabilirsin. Bu şekilde daha çok zevk alırsın. 3-4 sene öncesine kadar elimde en az 4 itemli char olurdu. En az ikisinde 8 Chitin set ve +0 takı set olurdu. Mesela warrior yapmıştım +8 II almıştım ki priestımla silahı ortak kullanabilsin diye. Bir ara mage hariç tüm charlarımda +8 Chitin set vardı. Sonra bu takıntımdan kurtuldum. (İyikide kurtulmuşum. ) Hangi charla oynarsan oyna, Iron set yapmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 5 Ağustos 2010; 10:42:20 >

• Bu soruya tarafsız yanıt verilmez
    Butun itemleri satar pri acardım ben oslam yanada rlb asas yada pri acardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.