Arkadaşlar bununla ilgili 1 saat içinde 10+ mesaj aldım başlık açma gereği hissettim toplu olarak fikir paylaşımı amaçlı.
Burada yazacaklarımın genel manada yeni başlayan herkese faydalı olacağını umuyorum. Benim konuyla ilgili görüşüm karakterinizin ''JOB SKILL'' (benim job skillerim HUNTER/TRACKER) özellikleri üzerine yapılandırmanız. Örneğin benim pasif hunter skilim 72 defans veriyor. Tracker skillerimde 1. si +12 de 138 def 2. si de accuracy dodge ve attack. bu durumda benim dex vererek kazanacağım defansı skill özelliklerimle kazanmış oluyorum zaten. Ben dex vermeye gerek duymadım bunun için. Sizin karakteriniz in özel skilleri atıyorum hp veriyorsa str ye çok çok vermeniz gerekmez. Benim stat pointlerim 140 str ki bu str lvl 43 silahına göre ayarlanmış sonrada hp düşük olduğu için 140a çıkarılmıştır. 10 dex ve 608 yada 609 int. Kullandığım itemlar daha önce bir arkadaş kurbanı olup soyulduğum için lvl 90 olmama ramen +4 ft armorlar +4 sc helmet +5 ft axe. Statların verdiği özellikler 680 def 5500 attack 1700+sd. Sizinde karakter skill özelliğinize göre statlarınızı düzenlemenizi tavsiye ediyorum.
Düşük lvl larda pk yapmak yani karşı tarafın oyuncuları ile savaşmak çok da kolay değil. Benim için bile bu itemlarla çok zor oluyor zaman zaman. Bunlarla çok zaman kaybetmeyip karakterinizi lvl yükseltmek üzre ayarlayın. Daha sonra bitti benim lvl la işim dediğinizde pk için bir 60 milyon gözden çıkarıp full str int chara da dönüştürebilirsiniz.
Lvl kasarkende dikkat edilmesi gereken şey; moblar ilk önce skill sonra str attack yapar. Skill attack için bilindiği gibi skill def str attack içinde def gerekir. Hangisinden fazla dmg alıyorsanız önce onu telafi etmeye çalışın. Boss kesecekseniz sd giyin exp kasacaksanız def. Hp oyundaki en önemli unsurlardan biri. Aklınızdan çıkarmamanız gereken şey HAYATTA OLDUĞUNUZ SÜERCE ÖLDÜRME ŞANSINIZ VAR.
Eline diline sağlık baba
Selam arkadaslar , ben yeni basladim oyuna levelim 33 blade karakterim ve hunter jobunu sectim daha onceden oynadigim mmo oyunlardaki item ve para sorunuyla karsılasmamak icin . Bence bir hunterin dex basmasi (uygun leveldeki silahı kullanmaya yeterli) daha mantikli, dex silahi kullanıp str ye ve int e yeteri kadar basilmasi gerekli . Bir yaratigi avlarken hayvana skill vuramıyoruz. str ve int e gidince dex olmadıgı icin normal attack ımızı oturtma ihtimalimiz daha düsük oluyor bu nedenle yaratığı avlayamıyoruz.Ayrıca hunterin passiv skili olan defans skiline fazla sp daitmanıza gerek kalmıyor dex fazla oldugu icin , onun yerine attack skillerini upgrade edip hem iyi avlanmak , hem iyi attack yapmak hemde defansımızı artırmak mumkun. Basarilar..
quote:
Orjinalden alıntı: Naacaller
Selam arkadaslar , ben yeni basladim oyuna levelim 33 blade karakterim ve hunter jobunu sectim daha onceden oynadigim mmo oyunlardaki item ve para sorunuyla karsılasmamak icin . Bence bir hunterin dex basmasi (uygun leveldeki silahı kullanmaya yeterli) daha mantikli, dex silahi kullanıp str ye ve int e yeteri kadar basilmasi gerekli . Bir yaratigi avlarken hayvana skill vuramıyoruz. str ve int e gidince dex olmadıgı icin normal attack ımızı oturtma ihtimalimiz daha düsük oluyor bu nedenle yaratığı avlayamıyoruz.Ayrıca hunterin passiv skili olan defans skiline fazla sp daitmanıza gerek kalmıyor dex fazla oldugu icin , onun yerine attack skillerini upgrade edip hem iyi avlanmak , hem iyi attack yapmak hemde defansımızı artırmak mumkun. Basarilar..
Ben de fikrimi söyliyim. Oyundaki en önemli şey defans, defansınızı kasabilecek seviyede tutmak. hp de tabiiki. Statslarda da hangi job olursan ol temel olarak inti max seviyede tutmak. Bu kıyafetineze bağlı , paran varsa dexin 10 da kalır yoksa 100e kadar çıkar. inti max da tutmanın amacıda ilerde 20k 30k hpsi olan canavarları 1k vurarak öldürmekle lvl atlanmaz, tek tek vurarakta lvl atlanmaz,
En önemlisi yüksek damage ile alan vurmak lvl kasmaktaki amaç, yüksek damage pvp dede önemli hem.bunu yaparkende zarar etmeyecek bir şekilde pot harcamak. skill def nasıl olsa int verince artıyor. çok önemli değil, eğer sorun varsa zaten skill def kıyafetleri çok pahalı değil arttırılır.
Bu arada pvp de yapakende karşı taraf debuff attıktan sonra kendinizi bufflayın , sonra karşı tarafa debuff atın, 3 combo skill sonra normal attack sonra yine 3 combo skill. . karşı tarafın statslarını anlarsınız. normal attackta çok damage yiyosa o adama %AR silahla normal atack devam.