Şimdi Ara

Karakterim nasıl? Yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karakterim 17 yaşında haftalık 7000 TL'ye çalışıyorum. Söhret %11. Kariyer Güç Desteği %20. Yazmayı unuttuğum birşey varsa sorun söylerim. :)

Yorumunuzu bekliyorum hepinizin. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tansiyon31

Karakterim 17 yaşında haftalık 7000 TL'ye çalışıyorum. Söhret %11. Kariyer Güç Desteği %20. Yazmayı unuttuğum birşey varsa sorun söylerim. :)

Yorumunuzu bekliyorum hepinizin. :)

Fena değilsin devam et. Yalnız grup ismi fail

• Yorumun için sağol. Grup ismide ilk açtığımdan beri öyle hiç değiştirmek istemedim. :D
  • Fail'ı geçtim. Neden önceliklerin işe gitmek ki ? Yetenek geliştir bence.
  • Para için güncellemelerini harcama. Yetenek geliştir, geleceğe yatırım yap, daha çok kazanırsın müzikle. Ben grup aldım, içinde 1m para vardı, şöhretleri kötüydü, 2 turnede 17 m yaptım parayı. Ara vermiştim turnelere o yüzden bu turne çok kazanamadım ama vermesem 30m olurdu. Para sıkıntısı olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yetenek geliştirmek önceliğin olsun, canı sıkılsa bile değiştirme ruh hali bir şekilde kazanılıyor Baş edemezsen değiştirirsin.
  • Canı sıkıldığı için ruh hali bayağı bi düştüydü bide alışveriş bağımlısıydı piskoloğa gide gide çöktüydü karakter daha yeni yeni toparlandı. Yoksa yetenek geliştiriyordum sadece. Para sıkıntım yok zaten. Yeni sürümle gruba parada aktarılıyor zaten o şekilde Lüks Minibus aldım. Konserlerimde bence az çok iyi. :)

Yorum yapan herkeze teşekkürler. :)
  • quote:

Canı sıkıldığı için ruh hali bayağı bi düştüydü bide alışveriş bağımlısıydı piskoloğa gide gide çöktüydü karakter daha yeni yeni toparlandı. Yoksa yetenek geliştiriyordum sadece. Para sıkıntım yok zaten. Yeni sürümle gruba parada aktarılıyor zaten o şekilde Lüks Minibus aldım. Konserlerimde bence az çok iyi. :)

Yorum yapan herkeze teşekkürler. :)

Şimdi şöyle ki diğer gruplara baktığımız zaman konser seviyelerin pek iyi değil Günün falan az tabi ondan olabilir ama kendini iyi geliştir dp kazanmaya dikkat et ayriyetten.
  • Genelde 2 dp falan kazanıyorum iyi mi?
  • quote:

Genelde 2 dp falan kazanıyorum iyi mi?

3dp kazansan daha iyi
  • Keyfimizden kazanmıyoruz dimi bay aynştayn.
  • quote:

Keyfimizden kazanmıyoruz dimi bay aynştayn.

Bizde torpilli değiliz, bir şeyler yapıyoruz ki 3dp kazanıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.