Bildirim
Karakterime Giremiyorum ? [SORUN DÜZELTİLDİ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
durduğuna şükret benim char yok -
expe bak 101 olamiyorsun. En kisa zamanda cozulur umarim =) -
başka bir pc den açmayı deneyebilirsen dene eğer açılırsa sorun sendedir böyle sorun yaşayanların hepsi ilk başta bunu yapmalılar -
Sorun sadece bu karakterde arkadaşlar, başka pc den-aynı pc den, yandaki karakterlere girebiliyorum ama kendi karakterime giremiyorum. Sanırım bug'ta kaldı, joymax'a report edicem şimdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
Sorun sadece bu karakterde arkadaşlar, başka pc den-aynı pc den, yandaki karakterlere girebiliyorum ama kendi karakterime giremiyorum. Sanırım bug'ta kaldı, joymax'a report edicem şimdi.
bak sorunu kendinde halledebiliyosun herşey burda başlıyo kafada -
Aynı sorunla karşı karşıyayım.. -
Joymax'a report ettim. En geç Salı günü düzelmesini umuyorum. Sonucu söylerim size.. -
Sorun düzeldi. :S -
Geçmiş olsun -
Sağol.. Bu arada repair butonu nuda eklemişler şimdi gördüm.. Bi report nelere kadir :D -
Gecmis olsun =) -
aynı sorun bendede ver oyunda genel bir problem check geldi şimdi zeus a
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X