Şimdi Ara

KARALİ PREMİUM 1KG ÇAY (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
5
Favori
7.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bir ölçek doğu karadeniz bir ölçek filiz çay bir ölçek de tirebolu şeklinde yapıyorum.
  • işyerinde teyze karaali çay kullanıyordu resmen çaydan soğumuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium ile normal arasında çok lezzet farkı yok. Ben Migors markalı olanı alıyorum onu da karali üretiyor. Premium uyguna geliyor diye aldım ama aynı fiyat olsa da Migros markalı olanı alırım. İçine renk ve tad için 1/10 Ahmed Tea öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusinami19

Beta Taç yaprak kendi sitesinde % 21 indirime girmiş. Diğer dökme çaylarında da var indirim.
    https://www.betateashop.com/urun/beta-tac-yaprak-turk-cayi-1000-gr
    Bunun yüksek tepeleri ucuz oluyor ancak nedense tutmuyor ..

Kargo ücreti olmasa iyiydi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çay işi biraz da damak tadı. Birimizin bayıldığı çayı diğeri berbat bulabiliyor. Ancak çayda lezzeti belirleyen değişmeyen kurallar var: 1. Kaliteli kireçsiz su 2. Porselen demlik 3. Demleme biçimi. Bunlara uyulmadığında en iyi çay bile tadını yitirir. Suyunuz iyi olsun, en azından arıtılmış olsun. Porselen demlik şart. Demliğe önce suyu sonra çayı koyun. Tersini yaparsanız çay haşlanır tadı kaçar.Suyu kaynar kaynamaz demliğe almayın, ocağın altını kısın,bırakın azıcık sakinlesin. Çayın demlenmesi sürecinde alttaki su fokur fokur kaynamasın yoksa çay çökmez. Taze çay demini aldıktan sonra yarım saat içinde tüketilmeli, sonrasında bayatlar, tadı kaçar, acımtrak bir hal alır. Yılların çay üreticisinden son söz: Çayın ucuzundan kaçın.Ucuz çay karışım çaydır,fiyatı düşürmek için ithal kalitesiz çayla harmanlarlar.Ambalaja, janjana aldanmayın; yerli çayımızdan da şaşmayın.Ben üretici olsam da sonuçta kuru çayı fabrikadan verirler bize de.Karali'den,Çaykur'a, Doğuş'a,Güneyce'den Nurçay'a kadar değişik firmaların çayını tükettik şikayetimiz olmadı.Yeni üretim çayın acı olduğunu arkadaşlar yukarda belirtmiş zaten.6 ay bekletilmesi yeterlidir.

• KARALİ çayı kötülemişsiniz, migros filiz i karali üretiyor aldık ve son derece güzel bir çay. tavsiye ederim.

• İş "falan istasyondan benzin aldım araba adeta şahlandı, ya da falan istasyondan benzin aldım motoru elime aldım 5000 TL masraf çıktı, şu an bu satırları sanayiden yazıyorum" noktasına gelmiş durumda. Piyasadaki belli başlı markaların çaylarını kaliteye ve fiyata göre sıralasak direk çöpe atılacak çay neredeyse yoktur. Aralarında küçük farklar vardır. Her birinin şartlara göre gideri vardır. Para yönünden sıkıntınız yoksa kalite sıralamasında en üst sırada olan çayı direk alırsınız. Ekonomik şartlar sizi biraz zorluyorsa biraz daha alt sıralara inersiniz ama bu belli başlı markaların dışına çıkıp adı sanı duyulmamış markalara yönelmezsiniz. Bu riskli markalar ya da daha doğrusu markasız çaylar dışındaki bütün çaylar verdiğiniz paraya göre karşılığını size verir. Sözün özü bu çaylar çok süper ya da çok berbat değildir ama verdiğiniz paraya göre iyi ya da idare eder seviyededir denebilir.

• Valla ben kullanmaya başladım gerçekten premium olanıda tozsuz güzel bir içimi var. Son derece memnunum aldıgıma
  • karali geleneksel rize çayı migrosta 19,95 TL fiyat iyi gibi alıp denenebilir , kullananlar yorum yaparsa almayı düşünenlerde fikir sahibi olur.

KARALİ PREMİUM 1KG ÇAY

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.