Şimdi Ara

KARALİ PREMİUM 1KG ÇAY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
5
Favori
7.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newrophat

geçen ay migros gdi ile doğuş gurme çay 1 kg 12 liraydı, 3 paket aldım ki kolay kolay çay beğenmem, gayet güzel çay uygun fiyata bulursanız mutlaka deneyin, normal fiyatı 35 lira sanırım, migrosun gdileri takip etmekte fayda var
    750 G şekerle 23 TL'ye sattıklarında 3 paket almıştım kör alım bilmeden biraz daha dinlensin de açıp deneyelim madem
  • yumruyen kullanıcısına yanıt
    Karali tiryakiyi nasıl beğendin hayret. Kampanyalı 20 tl ye almıştım. İçinde full çayın çöpü dolu. Ben bu kadar çöpü çayda hiç görmedim. Fal baksan birsürü boyda misafir gelecek çıkar :)
  • Karali kahvehanelerde en çok kullanılan dır. Siyah olanı almıştım içilir. 20 30 arası çaykur lipton karali iyidir. Karali f/p olarak orta üst dür. 25 tl çay ile 100 tl çay tabiki kıyaslanmaz. Ahmad tea seylan çay farklı sekment.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyymetbaba

o kadr çay tartışmışsınız ama kimse kızıl büyü dememiş bide onu deneyin de bakalım sonra gelin ikiçay dan kızıl büyü efsane bir çay deneyin gelin
    İri Yapraklı Yumuşak İçimli Güzel Çay

Çaykurun Pis Çayından Sonra Forumda İlk Tanıtanlardanım

Kızıl Büyü Dışında Diğer Çayları Güzel Değil

İnsanlar M.l Gibi Oldu Doğuş, Lipton, Karali ve Çaykurdan Başka Çaylara Yönelseler Gerçek Çayın Tadını Alırlar

Millet Çaykurda Gıda Boyası Yok Zannediyor Tahminim Her Türlü Pislik Var Bu Çayda Çayın Rengi Lağım Suyu

Hele Doğuş Soğuk Su Testinde Simsiyah Oluyor Bana Göre Tüm Çaylarda Gıda Boyası Var Çayı Elekten Geçirirseniz

Çayın Gerçek Rengini Alırsınız Örneğin Gökçayı İçmiştim bence bu çayda boya yok boyalı kalitesiz başka çay aldım

(içmek için değil) elmas gold soğuk su testinde direkt kırmızı renk veriyor Gökçay direkt renk vermiyor

Büyük Firmaların Çoğu Parayla Bu İşi Kapatıyor Kesinlikle Bu Firmalardan Uzak Durun Çünkü Denetim Yok

Çaykur Katarlılara Satıldıktan Sonra Kaliteli Çayı Kendilerine Tozunu da (pisliğini) Türk Milletine İçiriyorlar

5 Yıl Önce İçtiğim Çaykur Çayıyla Şimdiki Çay Arasında Dağlar Kadar Fark Var

Yeni Kaliteli Çay Tavsiyeleri 2018-2020 ve DUYURULAR
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-kaliteli-cay-tavsiyeleri-2018-2020-ve-duyurular--132301143-22

İkiçay Testi
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-kaliteli-cay-tavsiyeleri-2018-2020-ve-duyurular--132301143

Millet At Gözlüğü Takarak Karali, Çaykur... En İyi Çay Demeleri Komik ve Cahilce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 9 Mart 2020; 3:30:45 >

• En güzeli Seylan çayı

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Boyalı çaylar dilinizdeki tat reseptörlerinizi bozmuş olmalı. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile alakasız olsa da yaşadığım Karali Çay İş Başvurusu deneyimimi aktarmak istedim özetle;
    sabah 8 iş başı, geç kaldığınız her dakikayı kesiyorlar,
    cmt de tam gün çalışıyorsunuz,
    iş başvurusunda bahsedilene göre "baskı altında rahat çalışabilir misiniz? Patronumuz biraz sinirli de..." tarzında adını sen koy diyeceğim bir patronları var.

Başvurduğum pozisyon grafikerlikti. Şirketin tüm basılı mecra işlerini ve sosyal medya yöneticiliği + video düzenlemelerini yapmakla görevlendireceklerdi.

Kabul etmeyeceklerini bildiğim için fazla maaş isteyip sıyrıldım, canımı zor kurtardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoBODY44

En güzeli Seylan çayı
    Seylan dan kastınız kaçak çay mı yoksa marketlerdeki Seylan mı? Bir öneriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Türkiye'de tek orijinal katkısız caydir

• Karali kraldır
  • Ben hep çaykur filiz çayı alan biri olarak geçen karali filizi denedim . hem ucuz hemde çok lezzetliydi. Şimdi bide vu premium filizi alcam bakalım bu nasık . premium dediğine göre daha iyi olması lazım

• Beta Taç Yaprak kaliteli ve tozu olmayan bir çay, bir de Ofçay Çamlıca Filizi bu iki çayı öneririm.
  • Ben şahsen bu çayı tüketiyorum normal çaylara göre daha az oranda kullanılıyor ve çayı incelediğiniz zaman gerçekten çay yapraklarını görüyorsunuz diğer ürünlerdeki gibi full toz değil

En önemlisi tadı rengi harika mutlaka denemenizi tavsiye ederim

• mağazada görüp sanaldan alırım diye almamıştım, sanala koymamış keratalar

• msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Çaya bu parayı verirsem içmem vitrine koyarım!

• tusinami19 T kullanıcısına yanıt
    Beta taç yaprak içtikçe içilesi bir çay. Çaykur’da sadece Altınbaş beğendim o da fiyatı uçuk. Karali hediyelik harika çaydı bu presiymiş da ona yakınsa ya da taç yaprak ile aynı ise ki içerik aynı diyor benim için yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

750 G şekerle 23 TL'ye sattıklarında 3 paket almıştım kör alım bilmeden biraz daha dinlensin de açıp deneyelim madem

Alıntıları Göster
    desene korona muhabbetine karantina çıksa 1 sene çayımız şekerimiz var

ben normalde çayın dem ve burukluk durumuna göre seylan(yaprak) çayla 1/3 yada 1/4 oranında harman yapıyorum ama bu gurme tek başına da güzel çay.

konu içindeki tirebolu 42(çaykur olmayanı) tadı çok hafif demide az diyen arkadaşlara katılmakla birlikte tavsiyem 1/2 yada 1/3 seylanla harman yapın içilebilir güzel bir çayınız olur. tirebolu 42 kaliteli bir çay ama yetiştiği bölge itibariyle alışkın olduğumuz buruk keskin çay tadı yok, biraz daha "light" bir çay.

yalnız şöyle bir durum var, kötü çayı kurtarmak adına yapılan her hamle yüzde 99 başarısız oluyor, özellikle zincir marketlerin harman çayları fiyasko ve içine kattığınız çayıda hiç ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cezaa60

Mavi paket tirebolu 42 çaya berbat diyorsan kusura bakma ama kardeş sen lipton,ofcay falan iç. Tirebolu42 bize kalsın.
    Tirebolu 42 en kötü çaydır aksini iddia eden çay içmemiştir. Çay işiyle uğraşanlara sor 42 tirebolu çayı nasıl diye, onu çay sınıfına niye sokuyorsun derler sana.
  • KARALİ PREMİUM 1KG ÇAY bu çaya kötü diyenler ne içiyor merak ediyorum. Bence acilen tedavi edilmeliler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaa60 -- 9 Mart 2020; 19:20:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.