www.hepsiburada.com Karali Çay Premium Bardak Poşet Siyah Çay 300'lü Fiyatı https://app.hb.biz/BVYHYuS1M33HKendi sitesinde ve diger sitelerde nerdeyse 2 katı fiyatta. 100 150 kuponlarla bedavadan biraz pahalı olabilir. Diger ürünlerindede yüzde 15 uyguluyor ceşit yapıp 200 250 üzerine çıkarıp kombolanabilir. Ürün hakkında fikrim yok adet fiyatı uygun geldi aldım. Alınca görcez nasıl bişey. Kullanan varsa yorumlasın. Yakan yazsın bakalım kac saat dayanacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 26 Ağustos 2024; 9:15:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Karali Sallama Çay 300 lu paket 99tl adet 33kr Yanıyor HB içerir! Bitti Anlık 140tl
-
-
100-150 TL kuponları nasıl veriyordu hocam?
-
Çok kötü çay 2 sene önce kelepir fiyattan forumca almıştık ben hiç beğenmedim hala duruyor köşede. Bilginize.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Miyovsdinie100-150 TL kuponları nasıl veriyordu hocam?
Rasgele hesaplara gönderiyorlar. Hesaplarinizi kontrol edin. 100 ler genelde var 101/100 seklinde ama 150 ler daha nadir var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sallama çay en dandik arta kalan çay tozlarından yapılır
Urun 2 gr x300 yani 600 grammı pakette. Sallama caylarin geneli kotu ama 1 bardak icilecegi zamanda pratik oluyor.
Urun hakkinda cok bilgi bulamadim 1.5 gr mı 2 grammi?
Gramıbı fiyatını vs hatırlamıyorum sadece kötü olduğunu hatırlıyorum
Neye gore kotu hocam diger sallama caylara goremi demleme caya goremi.
Geçen sene bunların demlik olanını almıştık. Çayın içine gıda boyası mı kattılar ne yaptılar bilmiyorum ama Karali adının hakkını fazlasıyla veriyor. Bana göre lezzetli bir çay değil, önermem.
-
2 senede küflenmiştir hocam o, çöpe atın :)
-
Gıda boyası fırsatı yok mu arkadaşlar? Fason üretim olsun ama.
-
Çaya hiç bir şey olmaz hocam. Sallama çay olduğu için belki sorun olur bilmem ama zaten kötü küflenmese de çöpe gidecek.
Neden memnuniyetsizsiniz anlamadim ne dusmani varmis firmanin yetkilisi varsa gelsinde cevaplasin bari.
Gida boyasi baktim gecmise carrefoura urettigi 500 grda tespit edilmis 2 sene once.
Neye gore kotu ne gore boyalı. Yada nasil anlicaz bunlari anlatsaniz daha faydalı olur.
10 degerlendirme 4.9 almis HB de.Ya ordaki insanlar sahte yalan soyluyor. Yada siz fazla abartip cay gurmesi falansiniz ben anlamadim bu isi.
Daha gelmemis urunden soguttunuz. Gelsin icerken ben yorumlicam .adeti 20 kr a gelmis cekle. Market markalari bile 80 90 kr ken suan.
Ha boyada eminseniz soyleyin iade edelim. Evde nasil anlicaz onu anlatin mesela.
6-7 ay önce ben almıştım bu çaydan. içinde boya olduğunu düşünmüyorum. çünkü 1 fincana 2 adet attığımda ancak rengi yerine gelmişti. suya atınca da laps diye rengini vermedi bikaç dkk beklemek gerekti rengini vermesi. tadı da eh işte. sallama çay işte ne iyi ne de kötü. 100lü paket almıştım 6-7 tane kullanmışımdır en fazla. çay demleyecek zamanının yoksa idareten içilir.
ek olarak eticaret sitelerindeki yorumlara da pek güven olmuyor. 5 lt 400-500 e satılan zeytinyağlarına da yüksek puan verip olumlu yorum yapılıyor genelde. en iyisi bu tarz forum tarzı yerlerde kullanıcı yorumlarını değerlendirmek kanımca.
-
Aldigima pisman olmustum🙂 tskler yorum icin.bende sanmıyorum bu urunde boya olacagını.
Tad olarakta zaten bi demleme cay beklentisiyle almadim.
Caysadigi zaten insan demlemesi yarım saat ve cogu israf oluyor. Oyle durumlarda tek kullanmak icin aldım.
Fiyat hala aynı degismemis.sallama caylara ilgi yok sanırım.
Yorum konusunda bende kıllandım simdi hic olumsuz yorum yok buraya yazanlarsa siz haric hepsi olumsuz dusuncede.
Urun dun kargoya verildi eger elime ulastiginda fiyat degismemis olursa; gramajı skt tarihi tadı hakkında yorum yazar editlerim. Insallah skt yakın urun gelmez
Karali firması daha önce taklit ve tağşiş listesine girmiştir. Alacak arkadaşlar bunu da göz önünde bulundursun.
https://m.n11.com/urun/karali-premium-bardak-poset-siyah-cay-300lu-46309289
Burdaki yorumlar ve fiyat daha gercekci 400 tl.anladigim urun 25x12 seklinde paketli. Sikayetvarda bile firmanin bu kadar sikayeti yok ilginc oldu. Yuzde 80 insanlar sikayetci bu markadan ama sikayetvarda yeterli sikayetleri yok neden acaba.
Urun hakkında bilgim olmadan aldım. Ilk paylastigimda hbde 10 yorum vardi yetersizdi yorumlar.
Ürün 2gr lık ipli sallama poşet çay 25 adetli paketlerde kolisi 12 lı yani 12 lisi 99 tl idi anlık 140 görünüyor.
Skt 06.2026 geldi yaklasık 2 senesi var gayet yeterli. 600 adete hb kuponla 100 cıvarina almis oldum adet fiyatı 16 kr.
Herkes gömdü markayı ürünü.10 yorum sayısı anlık 41 e ulaşmış kısa sürede yani yüklü sipariş almiş olmalı firma yorumlar sahte degilsede gayet olumlu.
Ben oraya yorum yazmadım buraya yazmayı tercih ediyorum suan.
Sallama çay büyük beklentiyle almadım. Demi az çıkıyor bu içimi rahatlattı boya olmadıgını söyleyebiliriz.
Tad olarak market markalı ucuz çaylar gibi premium bi tarafı yok gibi.
Kotülendigi kadar kötü degil ama aşırıda iyi degil . Normal sallama bir çay diyebiliriz. Çay demlemekten üşendiginiz anı kurtaracak bir çay .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
daha önce almıştık ama memnun kalmadık , yani yoklukta gideri olur, market marka sallama çaylar gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayatımda içtiğim en kötü çaylardan birisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X