Şimdi Ara

Karambit marble fade

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde karambit marble fade var key karşılıgı satacam su anda cezası var ama 5 güne cezam bitecek ne kadar eder acaba

https://hizliresim.com/vLgD9p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konigstreizer -- 29 Temmuz 2015; 18:11:01 >

• Ss eklerseniz daha kolay yardımcı olacaklardır hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • editledim
  • güncel
  • güncel
  • güncel
  • mavisi bol duruyor genel olarak 215k+ olarak düşünebilirsiniz, hızlı satmak isterseniz eğer.
  • güncel
  • güncel
  • güncel
  • Öncelikle iyi satışlar dilerim.

Umarım alıcı bulursunuz ancak çok yakın arkadaşınız bile olsa önce parayı alın daha sonra item'ı verin ya da mutlaka forumun middlemanlerinden birini kullanın (sieger,Drmel) Benim de ağzım karambit - marble fade'den yandı. Konumu okumanızı isterim ve aynı duruma düşmenizi istemem. Tekrardan iyi satışlar,iyi günler.

http://forum.donanimhaber.com/m_108864451/tm.htm
  • teşekkür ederim bende en güvenli şekli düşnüyorum sanırım key karşılıgı satiş yapacam . Yine bilgilendirdigin içinb teşekkürler
  • güncel
  • Hocam elindeki fake fire ice. ederi 250k den fazla haberin olsun. düşük verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesort

Hocam elindeki fake fire ice. ederi 250k den fazla haberin olsun. düşük verme

fake olanda sari daha az oluyor buna göre tricolora kaymış bu.230-235 en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordo_BERE

quote:

Orijinalden alıntı: mesort

Hocam elindeki fake fire ice. ederi 250k den fazla haberin olsun. düşük verme

fake olanda sari daha az oluyor buna göre tricolora kaymış bu.230-235 en fazla

evet simdi tekrar baktımda sarısı biraz fazla . tricolor- fake fire ice arasi
  • Yardımlarınız için teşekkürler bende anlaştım sayılıyır . Duydugum kadarıyla floatıda önemliymiş çiziksiz ariyorlarmış floatıda 0,007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konigstreizer -- 9 Ağustos 2015; 13:59:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.