Şimdi Ara

Karantinada yüksek GBli internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aylık 70-80tlye kadar, 3-4 ay süreyle yüksek kotalı internet ihtiyacım var. Sabit internetim yok.
    Forumda okuduğum mesajlara göre Redli 20 Plus paketini 77.5TL'ye kullananlar var. Bu fiyatı nasıl aldıklarını bilmiyorum. İçerisinde video pass olduğu için ve sanırım ilk 3 ay cayma bedeli olmadığı için mantıklı olabilir diye düşündüm. 3 ay sonrası cayma bedeli hesaplanırken 4. ay 1 aylık bedel şeklinde mi çıkıyor bilmiyorum.

Kolay paketlerde cok güzel fırsatlar gördüm 25gblik ama sanırım kisiye özel bunlar ve yenilenmiyor. alabilsek bile devamında kullanabileceğimiz meçhul.

Türk Telekom'da da sanırım 15gb üstü paketler fiyatına değecek şekilde değil. 15gb 35tl var sadece.

Hali hazırda Turkcell'de 50 liraya 10+5gb kullanıyorum. Uygulamalardan verilen hediyelerle idare etmeye çalışıyorum.
    İçeriği daha fazla olan paket tavsiyeleriniz nelerdir?
    Diğer operatörlerde uygulama, salla kazan vb internet hediye durumları nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiru -- 24 Nisan 2020; 20:47:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aynen ben de 1buçuk haftadır redli20 plus kullanıyorum 78 tl ye .bana da internet yetmiyordu uyumlu 6 daydım turktelekom 45 tl 20 gb paketine geçcektim ama bi son kez Vodafone yi arayayım dedim belki daha iyi bi paket sunarlar diye.en başta faturasıza geçme talebi verdim sonra da mh arayınca iyi paket sunarsanız çıkmam dedim bunu sundu direk kabul ettim.bi plan dahilinde yapmadım açıkçası ama işe yaradı :))

• ferhatyilmaz_ F kullanıcısına yanıt
    Taahhüt konusundaki sorularımın cevapları hakkında bir fikriniz var mı acaba? Bir de başka operatörden geçerken bu teklif için nasıl iletişim kurabiliriz?

Türk Telekom paketi de iyi sayılır ama herhalde hediye konusunda Vodafone biraz daha cömert. Haftalık hediyelerden ortalama kaç GB alıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiru -- 24 Nisan 2020; 21:42:32 >
  • Benim nacizane tavsiyem turkcell faturasiz a gecip 39 tl ye 10 gb lik paketi almak. Salla kazan ile tum akrabalarindan hatti turkcell olup kendisine cikan salla kazanlari sizinle paylaşabiliyorlar ve 2 kati olarak. Boylece daha kar li olabilir. Yada turktelekom evimde mobil wifi 50 gb paket olabilir 64 tl+ 10 tl 74 liraya alabilirsiniz aklima baskada bisi gelmiyor. En kötu superbox 10 mbit limitsiz oda hat ucreti vergi vs 170 liraya denk geliyor. Şuanlik piyasada bulunanlar bunlar malesef. Ama benim tavsiyem turkcell salla kazanla gb aktarip kullanmak. Hem taahut yok hemde faturasiz istediginiz zaman alirsiniz istediginiz zaman almazsiniz

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Bu paket herkese sunulmuyor, kişiye özel sanırım. Bu ay faydalandım ancak yenilenmiyor. Kredi kartıyla alınca da 2GB ekstra hediye veriyor. Her ay vereceğinin bir garantisi yok maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiru -- 24 Nisan 2020; 22:14:31 >
  • kikiru K kullanıcısına yanıt
    Asıl önemli olan paketten ziyade salla kazan aktarimlari bence her hafta 5 kisiden alsan haftalik en az 4 5 gb gelmis olur bu hafta bana 4 kisiden 16 gb geldi mesela.

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    5 ayrı hatta salla kazandan günlük 2gb dışında sadece dakika vb çıktı... Keşke yurtdışındaki gibi taahhütsüz faturalı paketler taahhütlü olanlara göre daha uygun olsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kikiru K kullanıcısına yanıt
    Keşke hocam

• Valla kuzenimi de bu tarife için geçirdik bu hafta vodafoneye. mh böyle bi paket olmadığını söyledi ona ama o yine de geçti 3 ay cayma hakkı olan tarifeye ilk 3 ay zaten ben davet ettiğim için ek 15 gb üstüne paketin kendisi aylık 17 gb ve ilk ay 20gb hediyesi vardı toplam 50 tl ye aldı .3 ay bittikten sonra mh arayıp bu benim kullandığım tarifeyi isteyecek olmazsa çıkacak.en azından 3 ay güzel bir internet paketi olacak .sen de böyle yapabilirsin

Acaba sizde Redli 20 plus için olduğu gibi Redli 25 Özel için özel bir teklif sunuyorlar mıdır? Bakınca o daha mantıklı geliyor. 25gbnin yetmediği durumlarda video pass alınabilir, tabii diğerleri olmayacak bu durumda.
    55 lira civarı bir teklif gelse güzel olurdu bu tarife için.

Davet etme hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiru -- 25 Nisan 2020; 16:46:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi vodafoneli yakının vodafone yanımda ya girip davet et 15gb kazana tıklayıp sana link atıyor o linkle internetten geçişe başvurursan hem sana heö ona 3 aylık 15 gb geliyor.bu arada aynen mesela şuan baya bi gb ım var davetlerden de gelen.düşük bir pakete geçebilirim belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatyilmaz_ -- 25 Nisan 2020; 18:1:43 >
  • vodafeone bölgenizde nasıl hocam ? Eger iyiyse vodafone gecip pass paketleri alın bolca sınırsız uygulamanız olur.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Duyduğum kadarıyla iyi, ama yine de denemek lazım. Pass paketleri iyi görünüyor evet ama diğer 25gblik paket için güzel bir teklif olursa daha mantıklı gibi.

Türk Telekom'da 15gb/35tl de iyi görünüyor.

Vodafone hediye GBler konusunda nasıldır bilemiyorum ama.

Hediye olarak haftalık ortalama kaç GB alıyorsunuz?

• Sadece yanımda uygulamasındaki çarktan alabiliuon o da şans meselesi bana bu hagta 15 günlük 2 gb çıktı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.