Şimdi Ara

Karar asamasi acil yardim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2002 civic es 175.000 km de 23 bin e anlastm bel alti temzlk boyasi ve on kaput bide sol camurluk islem gormus toplamda parca parca 8000 tl hasar kaydi cikiyor.
    Bide 2006 makyajli kasa 307 157000km de 23 bin istiyor 1.6 hdi ondada bikac boya ve 154 tl hasar kaydi cikiyor sizce hangisi uzmez beni cunku pisman olmak.istemiorm butcem 23000 tl suan ztn cikamam baska 28 yasindaym bekarm hangisi daha genc daha cazibeli daha guzel durur bide gorunus olark ? Civic koyu lacivert 307 beyaz gri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    Civic
  • 307ler çok sorun çıkaran arabalar kardeşim civici al arabayi iyice kontrol ettir sorunu sıkıntısı yoksa motoruna şanzımanına ölüm yoktur hondalarin
  • Civic daha iyidir ama ön kaput neden boyalı? Ağır bi kazası varsada uzak dur bnce.

• Her ne kadar vtec 2 den nefret etsem de karşısındaki araç elektronik sorunlarıyla nam salmış bir peugeot. O 307 den uzak durun bence
  • bu fiyat bandinda 2.0 mondeo lara ve 1.6 lacetti yada accent eralara da baktinizmi hocam civic iyidir sorunsuzdur ancak alti yere surter mi acaba ?

• Evet arkadaslar varmi baska fikri olan bu konuda? Tek endisem 2002 civic es 2006 307 hdi makyajla duzeldi fln diyolar ama kararsiz kaldm:( dizel lpg ye ve yas farkini kararsizm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 18 Eylül 2015; 20:06:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabancı34

bu fiyat bandinda 2.0 mondeo lara ve 1.6 lacetti yada accent eralara da baktinizmi hocam civic iyidir sorunsuzdur ancak alti yere surter mi acaba ?

Yok hocam bakmadim ama 2.0 mondeo iflahimi keser :) bana sorunsuzlk ugrastirmick tipi duzgun araba lazm accent era larda taksici imaji ve duzgn araba yok neredeyse hepsi ckma

• Vectra b bak yada laguna 2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vectra b ve laguna 2 bnm hoslandgim arabar degil tesekur ederim civic ve 307 en azindan guzel gorunumu oldugu icin seviyorm 28 yasndaym bekarm 60 yasinda emekli astsubay degilm yani

• Civic kazalı bir araç gibi geldi yazdığınıza göre. Fiyatı da pahalı. Peugeot 307 de sorunlu bir araç diyorlar. Başka seçeneklere bakın derim. Astra, punto, golf 4,getz birkaç tavsiye olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: noname17

Civic kazalı bir araç gibi geldi yazdığınıza göre. Fiyatı da pahalı. Peugeot 307 de sorunlu bir araç diyorlar. Başka seçeneklere bakın derim. Astra, punto, golf 4,getz birkaç tavsiye olabilir.

Hocam soylediklernn hepsine bakiorm ama onlarda kazali ve yuksek km li yani degisn ve boya var mutlaka temizleri bnm butcemi asiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

Vectra b ve laguna 2 bnm hoslandgim arabar degil tesekur ederim civic ve 307 en azindan guzel gorunumu oldugu icin seviyorm 28 yasndaym bekarm 60 yasinda emekli astsubay degilm yani

Sen vectra gt ye bindin mi hocam o/100 degeri 8 sn ayrıca body kiti var orjinalden bu paraları ben civice ufacık pejoya vermezdim 4 hava yastıklı abs li yol bilgisayarlı vectra dururken. Benim sahsi fikrim tabiki umarım gönlüne göre bi araç bulursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

Vectra b ve laguna 2 bnm hoslandgim arabar degil tesekur ederim civic ve 307 en azindan guzel gorunumu oldugu icin seviyorm 28 yasndaym bekarm 60 yasinda emekli astsubay degilm yani

Sen vectra gt ye bindin mi hocam o/100 degeri 8 sn ayrıca body kiti var orjinalden bu paraları ben civice ufacık pejoya vermezdim 4 hava yastıklı abs li yol bilgisayarlı vectra dururken. Benim sahsi fikrim tabiki umarım gönlüne göre bi araç bulursun

Benim icin 0 100 onemli degil kardesm tesekur ederm aldktan sonraki sorunsuzlugu bnm.basimi agritmamasi onemli hele hele 15 yillik vectra b beni urkutuyo gerek mekanik gerek elektronik gerekse civic kadar gozume hitap etmemesi yani bn hem gence gore hem oturakli bi araba bakiyorm ve odeme gucum sknti aldktan sonra vergi yakit olarkta bni minumum uzeck araba istiorm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.