Şimdi Ara

Karar Degisti Civic Hb 1.5 ex eg kasa ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok tesekkur ederim hocam temiz ariyorum insallah 4 aya kadar bulurum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Aslında ben sizin yerinizde olsam, temmuz'un geçmesini beklerdim. Zira ortada devletin hurda araçları toplayacağına dair bir söylenti var. Yasa temmuzda çıkacak diyorlar. O iş yatarsa alırdım ben olsam Samara. 95 modele kadar tüm araçları toplayacaklarmış. Bence acele etmeyin. Çünkü 91 model bir araç alıp trafiğe çıkamama olayıyla karşı karşıya kalırsınız.
  • onumuzdeki ay mi cikibilirmis bu yasa hocam ?

evet çünkü önümüzdeki ay meclisin son ayı galiba. Tatile girecekmiş meclis. Çıkarsa temmuzda çıkacak. Onun için dişinizi sıkın, o sırada bütçenizi de artırırsınız hem. Alternatifler çoğalır derim ben. Tabi kendi kararınız.
  • hayırlı olsun şimdiden
  • bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim hocam zaten kasimin basinda alabilirim anca cunku 15 ekimde bitiyor askerligim butcem malesef babam arttirmadigi surece artamicak :)

• Samarada karar kılmışsınız ama ben size Suzuki Maruti de önerebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gray Fullbuster

Aslında ben sizin yerinizde olsam, temmuz'un geçmesini beklerdim. Zira ortada devletin hurda araçları toplayacağına dair bir söylenti var. Yasa temmuzda çıkacak diyorlar. O iş yatarsa alırdım ben olsam Samara. 95 modele kadar tüm araçları toplayacaklarmış. Bence acele etmeyin. Çünkü 91 model bir araç alıp trafiğe çıkamama olayıyla karşı karşıya kalırsınız.

Ben bunun mümkün olamayacağını düşünüyorum. Tertemiz durumdaki 92 model Mercedes 500SEL ya da 95 model Opel Omega 3.0 hurdadan sayılacak araçlar mıdır?

Ortalık karışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 11 Haziran 2014; 18:34:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: Gray Fullbuster

Ben bunun mümkün olamayacağını düşünüyorum. Tertemiz durumdaki 92 model Mercedes 500SEL ya da 95 model Opel Omega 3.0 hurdadan sayılacak araçlar mıdır?

Ortalık karışır.

Durum böyle marka model dinlemiyor devlet maalesef.

• Hurda yasaları isteğe bağlı oluyor.Devlet arabanı zorla alamaz.Şu hurda dedikodularından ikinci el fiyatlar artıyor.
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    hocam biliyorum o araclari ama temizini bulmak cok cok cok zor ve 1 motor arac fazla yakar gidemeyince cogu yerde

@zibidi gonzales : hocam cok tesekkur ederim :)

araç 800 cc, eğer çok aşırı yokuşlu bir şehirde değilseniz şehir içi tüketimi ise 5.5-6 litre arası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    asiri yokuslu bir sehirde degilim ama hocam biz genellikle aracla full gezeriz 4 kisi o yuzden agir kacmaz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

asiri yokuslu bir sehirde degilim ama hocam biz genellikle aracla full gezeriz 4 kisi o yuzden agir kacmaz mi ?

Çok fazla zorlanmaz...

• Kardeş lada hic ki konforlu değil.rahatsiz bir araba pişman olma sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Valla hocam 10 yılı aşkın kullandık babam mobilyacı düşün montaja o araçla gidiyordu.Nakliye parası vermemek için arka bagaj menteşelerinin dışında bozulan bir parçasını bilmiyorum,olmadı yani olsa da kaçı kaç kuruş olacak.Tek sıkıntısı fan problemi hararet sorunu idi ayrı bir müşir taktırdık sorun çözüldü.İzmir için hararet sorundu.

Ladanin kronigi bu galiba bizdede fan zimbirtisi bozuktu :) kış arabasi yazin sıcağı görünce normal sanırım

• Samara rus araci oldugundan kislari sert gecen bir yerdeyseniz kaloriferi baya iyi isitir ama yazin da harareti kontrol edilmeli simdiden hayirli olsun diyelim ama ben mazda 323 alirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Valla hocam 10 yılı aşkın kullandık babam mobilyacı düşün montaja o araçla gidiyordu.Nakliye parası vermemek için arka bagaj menteşelerinin dışında bozulan bir parçasını bilmiyorum,olmadı yani olsa da kaçı kaç kuruş olacak.Tek sıkıntısı fan problemi hararet sorunu idi ayrı bir müşir taktırdık sorun çözüldü.İzmir için hararet sorundu.

Ladanin kronigi bu galiba bizdede fan zimbirtisi bozuktu :) kış arabasi yazin sıcağı görünce normal sanırım

Aynen üstat çok kaldık yollarda ama bir müşir ile sorun halloldu.

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    neden 323 hocam ?

• Saglam aractir 4 cam otomatik hidrolik direksiyon ve debriyaj elektrikli aynalar ictten acilan depo ve bagaj gibi ozellikleri var ayrica c sinifi bir arac oldugundan genistir ve yormaz lpgde 23-25 kurus civari yakar kolay kolay sorun cikarmaz ama yedek parcasi muadillerine gore biraz pahalidir yan sanayisi alinirsa fark kalmaz tabi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.