Şimdi Ara

Karar Degisti Civic Hb 1.5 ex eg kasa ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    hocam iyi hosta hic 6 liraya gormedim ben o aractan hep daha pahali

@combalac : tesekkur ederim hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 13 Haziran 2014; 10:55:20 >

evet simdi hatirladim hocam istanbulda iphone almistim sizden elden :) 6.5 7 arasi hocam buda altarnatif olarak olabilir ama sahsi param o kadar yok askerden sonrada beklemek istemiyorum acikcasi daha evdekileri ayartabilirsek bakalim duruma gore :)

• kardesim adam ne rakam yazdıysa sen onu vermeyeceksin ki 7500'e kadar olan araçlara bak sen pazarlıkla 6'ya düserler 7'ye kadar olanlar her türlü düseer 6'ya para sende teklifini yap bırak onlar düsünsün
    Bu konuda aklisin hocam illaha yazdiklari parayi vermiyecegizki dogru :)

Hocam parcalari her yerde bulunuyor mu ? Birde cok mu pahali ?

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Bu konuda aklisin hocam illaha yazdiklari parayi vermiyecegizki dogru :)

Hocam parcalari her yerde bulunuyor mu ? Birde cok mu pahali ?

istanbul'da oturuyorsun değil mi sıkıntısız her yerde bulabilirsin ya pahalı dediğim bir tofasa göre pahalı mesela diğer araçlara göre fark çok az zaten düzgün kullanıldığı zaman pek sorun çıkarmıyor parçaya da ihtiyaç duymuyorsun haliyle
  • lada samara arastir, sansini fazla zorlama 7 bin liraya cikabilirim diyorsan gerek piyasasi gerek konforuyla temiz broadway bulabilirsin.Broadwayler marspiyeller,kapi menteseleri ve bagaj icinden curumeyi cok severler fakat yakit,performans olarak seni uzmezler.Japon araclari iyi,guzel fakat yedek parca konusunda tuzlular ve 10 yasini devirmis her arac masraf acar.Arkadasimin 2000 honda civic radyo antenini bulamadik,bulduklarimizda en kotu 80 liradan fiyat aciyorlardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 13 Haziran 2014; 14:13:27 >
    yok hocam balikesirde oturuyorum parca konusu kucuk oldugundan dolayi belki sikinti yasanabilir diye dusunuyorum

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaslar o fiyata bro zor bulursun diyorlar :)

• Ankara arabaları ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acill-satilik-hasarsizdir-166815087/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-orjinal-hatasizzz-r9-masrafsiz-167328931/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-orjinal-arayanlara-degisensiz-gte-166267391/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-2.sahibinden-136453094/detay

Daha yüksek modelli lada samara alınabilir lakin konfor ve piyasa olarak zayıf.İlanlardan 3. olan alınabilir,güneş yanığı dışında sıkıntısı görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 13 Haziran 2014; 20:51:10 >

• Yahu yok hararetmiş yok bilmem neymiş. Bizzat Samara kullanıyorum. Hararet sorunu vardı, LPG beyni donuyordu. Meğersem radyatör delikmiş. Radyatör değişti, beyne giden o boruları falan da değiştirttim. Araba yaz-kış dinlemiyor. Yarım marşta çalışıyor. Yakıtı az, parçası ucuz. Herkes binmediği araba hakkında sallamayı çok sever. Binenlerden dinleyeceksin, öyle alacaksın arabayı. Sen BMW'den inip Lada'ya binersen evet konforu yok dersin. Ama bu adam anladığım kadarıyla motordan inip arabaya binecek. Bütçesi de belli. Kalkıp da konforu güzel diye kuş serisinden bir araba önermek yazık olur. Yol tutuşu, fren performansı, motoru Allah'a emanet. En azından Samara bu kriterlerde kuşları tokat manyağı yapar. Varsın konforu da olmayıversin. Ha illa donanım istiyorsan al bir doğan veya şahin, hem kaza anında ikiye bölünüp yolcu fırlatma teknolojisinden de faydalanmış olursun. Hem teybe de zarar gelmez.

http://www.ensonhaber.com/samsunda-ikiye-bolunen-aractan-sag-cikti-2013-05-27.html

• Bu yorum son noktayi koydu beyler benim icin kararim degismedi baska seceneklere bakmiyorum lada samara diyorum tek kelime ile :)

Herkezin guzel yorumlari ve yardimlari icin tesekkur ederim

• Beyler malum 2.soruya geldi , simdi araci alicagimizda noterde yapilan ve arac sigortasi masrafi bize ne kadara mal olur :)

• 500 felan eder miki ?

• planda degisiklik oldu beyler :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.