Şimdi Ara

Karar Degisti Civic Hb 1.5 ex eg kasa ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KubilayA

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

Fiat Uno tavsiye ederim 20 kuruştan az yakar genç işi .

Yıl oldu 2014, hala 20 kuruştan az yaktırıyosunuz. Helal olsun

lpg'de ne kadar yakar hocam ?

Şehir içi 11-12 lt. arası yakıyo 1.4 uno. Lpg 3 lira olsa 35 kuruş civarı. Araba full bakımlı olsun, tertemiz olsun 30'dan aşağı yakmaz.

Dalga mı geçiyorsun kendi aracım 1.8 motor olduğu halde 23 kuruş yakıyor. 1.4 motor mu 30 kuruş yakacak komik.

• Jason Becker kullanıcısına yanıt
    Hocam ama malum butcem belli benim elimden gelen birsey yok ama o donemde evdekilerde 1 2 ekler o konuyu bilemiyorum iste o zaman konuyu su fiyata olarak degistiririm :)

Hocam verdiginiz linkteki arac iyi mi demek istediniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ama malum butcem belli benim elimden gelen birsey yok ama o donemde evdekilerde 1 2 ekler o konuyu bilemiyorum iste o zaman konuyu su fiyata olarak degistiririm :)

Hocam verdiginiz linkteki arac iyi mi demek istediniz :)

İyi olup olmadığını anlamak için yakından incelemek lazım ama fiyatına göre iyidir.
  • Jason Becker kullanıcısına yanıt
    alirken bu modellerin nerelerine dikkat etmek iyi olur hocam :)

• Lpg 5 lirada olsa milletin arabasi marka model farketmeksizin 20 kurus yakar.

• Aracımı satıcam model yüksestmek amacı ile 97 Uno s karbüratör lü yani tutulanı değişeni vs var zaten uno samara ve r9 ların çoğunda var orj olanlar ise çoğu çürük çok bakımlı garajda saklama tabir edilenler ise 8-11bin tl civarında çünkü kolay bir şekilde çürüyen araçlar bunlar tavan döşemesi deri kaplandı daha takılmadı cd çalarlı en önemli noktası ise bu tür araçların motor ve yürüyen aksamı benim aracın motoru da 8000 km önce sıfır olarak yapıldı krank piston gömlek vs hepsi değişti gaz ise ilk 10 ay önce sıfırdan ilk olarak takıldı alt taban yürüyen vs yeni bu modellerde değişene değil motor ve yürüyene bakıcaksın internete 6.750 ye aracı yayınlıycam ama sana bi güzellik yaparım Dh indirimi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şehir içi 11-12 lt. arası yakıyo 1.4 uno. Lpg 3 lira olsa 35 kuruş civarı. Araba full bakımlı olsun, tertemiz olsun 30'dan aşağı yakmaz.

Dalga mı geçiyorsun kendi aracım 1.8 motor olduğu halde 23 kuruş yakıyor. 1.4 motor mu 30 kuruş yakacak komik.

Küçük motor her zaman az yakmaz

• Hocam samara alabilirsin tam kış arabasıdır 3 4 yıl kullandık konfor yönünden vasattır ama ön düzen olsun motor olsun sorun çıkartmaz yağ su marş üçlüsünden ibarettir. kışın diğer araçlar çalışmaya uğraşırken tek marşta çalıştırır gidersiniz yakıtıta çok iyiydi vakti zamanında
  • quote:

alirken bu modellerin nerelerine dikkat etmek iyi olur hocam :)

Kaporta sağlam, çürüksüz olsun yeter. Gerisi rahat toplanıyor ancak kaporta zor baya.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bi bitmediniz 20 kuruşçular. Nasıl ölçüyosunuz anlamıyorum ama herkesi yanlış bilgilendiriyosunuz. 1.8 şehir içinde nasıl 23 kuruş yaksın şehir dışı ne yakıyo o zaman 10 kuruş mu?

• uno ve samara yerine benim naçizane fikrim skoda favorit olur. arka bagaj kısmında cam bulunmadığından uno gibi, tipi itibari ile de samara gibidir. mavi renk olanı görmüştüm kamp yaparken o kadar toplu ve tatlı gözüktüki gözüme anlatamam. ayrıca samara kadar gitmese de onun kadar atik olabiliyormuş. keşke samara motorunu favorite koysalardı :)
  • hocam pm'ledim sizi

• ahlaksahibi A kullanıcısına yanıt
    bu guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim hocam dedigim gibi butcem 6 bin lira o yuzden dolayi bu yorumunuzu goz onunde bulunduracagim :) samara veya uno olucak gibi secim

Samara bakim ve parca fiyatlari ucuzmudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 11 Haziran 2014; 9:35:39 >
  • Lpg li bir Samara hepsinden az yakar diye tahmin ediyorum.Uzun yıllar kullandık cidden sağlam araçtı yakıtı da gayet tasarrufluydu.
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    parca fiyatlari ne durumdadir hocam :)

• Israrla ve önemle dikkatle bakın..Binlerce satılık araba var...Bir arabada en çok zaman alıp para yiyen kısım kaporta, gövde.....Çürük, delik olursa çok masraf yiyor...Eziyetli oluyor...Gövdede bir bakışta renk farkı oluyor... Diğerleri yürüyen takım, mekanik, motor. Tamiri, yenilemesi .En çok 2 - 5 günlük iş...Bozuk olan parçayı söküp atıp yenisini takıyorsun devam...
  • Valla hocam 10 yılı aşkın kullandık babam mobilyacı düşün montaja o araçla gidiyordu.Nakliye parası vermemek için arka bagaj menteşelerinin dışında bozulan bir parçasını bilmiyorum,olmadı yani olsa da kaçı kaç kuruş olacak.Tek sıkıntısı fan problemi hararet sorunu idi ayrı bir müşir taktırdık sorun çözüldü.İzmir için hararet sorundu.
  • taşkafa T kullanıcısına yanıt
    hocam araci alirken ilk bunu goz onunde bulunduracagim emin olabilirsiniz bu bilginiz icin tesekkur ederim cunku ilk defa arac alicagimda neyin ne oldugunu bilmiyorum bilen biride yok cevrede :)

• Bu yorumlardan sonra karar verildi beyler lada samara alinicaktir :) herkezin eline,koluna ve ictenligine cok tesekkur ederim :)

• Samara doğru seçim Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.