Şimdi Ara

Karar Degisti Civic Hb 1.5 ex eg kasa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler askerden sonra samara alicaktim ama ailenin azicik destek cikmasiyla ve benim biriktircegim paranin artmasiyla honda civic 1.5 ex eg kasa almayi dusunuyorum hb olanindan goruntusu makinanin mukemmel bana gore arkalarida kamber olarak yapicagim cok hos duruyor , temiz bulabilirmiyim 12.500 a felan fazlasini veremiyorum cunku olmuyor bende 7.5 olucak aile 2.5 vericek 3 de kredi cekicegim 500 unu uzerime almak icin sigorta felan onlara ayiracagim,acaba tam olarak ne kadara patlar bana uzerime almak icin ? Ayriyetten bu arac ne kadar yakar lpg de manuel olani alinicaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 29 Haziran 2014; 22:50:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En az broadway yakiyor ben broadway alirdim

• Az yakiyor tamam ama artik 6 liraya brodway bile vermiyorlar

• beyler eminmisiniz bizim tanidikta var 30 35 kurus arasi yakiyor gaz da broadway

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 10 Haziran 2014; 6:21:20 >
  • Broadway,Reno12,Samara alınabilir.
  • Doğan L
  • Şahin-Doğan iyidir yine her şeye rağmen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.4 HB Hakkında
    5 ay önce açıldı
    Honda Civic 1.5 EX
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sahin ve dogani sirf serseri isi oldugu icin dusunmuyorum acikcasi arkadaslar hani binilmez gibi yanlis direk yorumlaniyor, bu broadway , spring , fairway modellerinde ne fark var ki ? Lada samara 1.5 nasildir parca fiyati felan arac gorunumu hostur yine

• Spring is görür 25-30kr anca yakar o paraya ancak o bulunur daha az yürütme maliyeti olur.

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    broadway arasindaki fark nedir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı:j X-Slim

broadway arasindaki fark nedir hocam

Fiyati daha ucuz
    Kasa ayni konsolda
    Koltuk kilifi degisik ama iyi
    Celik janti yok
    Ön cam otomatigi ve merkezi kilit opsiyon
    Motor hemen hemen ayni
    Brodveyda72 hp - springde 60 hp 95 yilindandan sonra 68 hp
    Yakit düsük ikinci el iyidir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echomaniac -- 10 Haziran 2014; 14:28:15 >
  • echomaniac E kullanıcısına yanıt
    bilgilendirmeniz cok iyi tesekkurler hocam samara ile arasindaki fark nedir hocam

• 6000 TL ye alınan broadwaydan adama hayır gelmez o fiyata alınacak en mantıklı araba Spring'dir. Bende 98 RN Broadway var şu an güncel fiyatlarla full şehir içi tüketimi 25 kuruş.
  • ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    neden hayir gelmezki hocam normal fiyati ne bu bro'larin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

neden hayir gelmezki hocam normal fiyati ne bu bro'larin ?

Piyasada broş çok ama baş ağırtmayacak masraf açmayacak olan araç az. 88-93 model arasında olanın masrafsızını 7-7,5 bine ancak alırsın.94-97 arası ki buna orta kasa derler 8 bin civarı hatta bazen sonraki kasasından da pahalı isteyenler olabiliyor. 97-2000 arası ise RL ler 7,5-8,5 arası RN ler 9-10 arası RNi ler ise 10-12 arası değişiyor. Aslını sorarsan fiyatının arabasımı diye kesinlikle değil. Az yakıyorum parçası ucuz kuş serisine ve diğer emsallerine nazaran az sorun çıkarıyor başka bir artısı yok. Güvenlik yok yol tutuş yok Allaha emanet yol alıyorsunuz. Ayrıca sana tavsiyem piyasasının altında satan görürsen iyice incele ve baktır çünkü arabayı ucuza alıp sonra bi ton masraf edince o araba ucuz olmaktan çıkıyor. 2013 Aralık ayında 98 RN 167 binde kırmızı kısmen boyası yanık olan değişeni olmayan broadway ı 8000 liraya aldım.

• ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    masallah bu fiyatlar nedir boyle oyy oyyy ne demek istediginiz anladim hocam tesekkur ederim guzel bilgilendirmeniz icin :)

• Spring en donanımsız olanıdır 1.4 motor torosla aynı motoru kullanır sadece 95-96 modelinde elektronik ateşleme ve çift boğaz karbüratör var gerisi hep kara düzen ve tek boğaz karbüratör

Broadway Elektronik ateşleme 1.4 motor çift boğaz karbüratör çelik jant vardır çok tutulduğundan fiyatı pahallır.

Fairway Elektronik ateşleme 1.6 motor çift boğaz karbüratör vardır fazla tutulmaz bu yüzden piyasası broadwaya göre ucuzdur yakıt olarak şehir içi broadway ile arasında çok az bir fark vardır kullanan biri olarak tercihimi fairwaydan yana kullanırım.
  • BaRoN55 kullanıcısına yanıt
    oyyy oyyy oyyy bilgilere bak hocam tesekkur ederim :) bu arada kullaniyormussunuz hocam km de kac kurus yakiyor sehir ici lpg de ?

• Fiat Uno tavsiye ederim 20 kuruştan az yakar genç işi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

oyyy oyyy oyyy bilgilere bak hocam tesekkur ederim :) bu arada kullaniyormussunuz hocam km de kac kurus yakiyor sehir ici lpg de ?

Km kuruş olarak hesaplamak sıkıntı 100 km'de ortalama 10 - 11 arası tabi bu verdiğim gerçek değerler dışarda kime sorsan şahine bile 20 kuruş yakıyor diyenler var . Şehir dışıda araç tam yüklü bagaj ve arka kolltuğun yarısı dolu halde samsun istanbul 100 km 7.8 litre yaktı.Bu değerler LPG için Hacim benzine nazaran daha büyük.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.