Şimdi Ara

Karar veremiyorum yardım edin :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-3 hafta icinde araba alıcam ancak o kadar kararsızım ki aldıktan sonra pisman olmaktan cok korkuyorum.

Su an kafamda olan araclar,

VW Polo GTi 1.4 TSI - 0 km
    Seat Ibiza Cupra-Bocanegra - 0 km

Ancak hep hayalim bi cabrio araca sahip olmaktı. EOS yada 308 CC olabilir. Baska bir secenek var mı. BU arada arac kesinlikle hızlı bi arac olmalı. (Max 0-100 km 8sn) Yakıt tuketimi de max 10 litre olmalı. Sanırım baska bi secenek yok bu sartlarda. Ancak aklınıza gelen, 55-56 bin TL max , 0 yada 2.el fark etmeden önerebileceğiniz araç var mı? Şimdiden teşekkür ederim

Edit: Eksik bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_jackalll -- 5 Haziran 2011; 17:42:33 >

• polo sizin için daha iyi bir tercih olucaktır..... İkinci eli seattan daha canlıdır ve gözüme daha hoş görüküyor.....

Bence corsa opc yide düşünün sitesinden alıntı yaptım;

Corsa OPC. 192 Hp ve 260+Nm torka sahip.Yani bu hafif 3 kapılı otomobili 0’dan 100 km/saat hıza 7.2 saniyede çıkaracak kadar güçlü. Alçaltılmış şasiye Elektronik Denge Programı, takip kontrolü ve büyük disk frenleri ekleyin.
  • Opc diyorum

• Bir kaç video ekledim umarım aydınlatıcı olur fikirleriniz için.......

• Corsayi begenmiyorum nedense polo led farlariyla jantlariyla falan daha cekici geliyor bana, performansi daha ii ve sakin kullanimda 85hp lik polo gibi yakiyor :)

•  Karar veremiyorum yardım edin :)
  • opc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN BANA YARDIM EDİN :(
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neye göre opc polo GT opc den çok daha hızlı üstelik dsg 2+2 yıllık garantili sıfır golf GT 190 hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GitarxtanbuL -- 11 Haziran 2011; 9:43:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.