Şimdi Ara

Kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar abilerim ben 17 yasindayim iki yildir bb yaptim ve ondan once 6 ay kick boksa gittim ,simdi bir dovus sanatina baslamak istiyorum aklimda kick boks,muay thai,tekvando ve gures var..Soyle soyleyim ben biraz hatta baya gosterise merakliyim hani havada ucusan tekmeler v.b. ama yapacagim spor en onemlisi benim sokakta veya herhangi bir yerde kendimi savunmamami en iyi saglayacak bir sporda olmali bunun disinda dayanikli ve kuvvetliyim zaten vucudumda genis boyum 178 yada 180 olmasi lazim kg 78 cok kararsiz kaldim ozellikle kb ve tkd arasinda kaldim sizce hangisini tercih etmeliyim ??

Not:Daha once zaten kb deneyimim az cok oldugu icin temel teknikleri biliyorum tek problemim kafama darbe aldigimsa sersemlemem onun disinda problemim yok suan birinci sirada aklimda tkd var..

Simdiden herkeze tesekkurler :)

• Mma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gösteriş olan sporun işe yarama ihtimali çok düşüktür bunu hiçbir zaman unutma.7 yıllık tekvandocu bir arkadaşım vardı.Lapaya vururken baya havalıydı uçan tekmeler felan.Birgün gaza geldi kavga felan ettik.Çok pis dayak yemişti.Lapaya uçan tekme atmakla sokakta adama uçan tekme atmak arasında çok fark var.Tavsiyem güreş olur.Sokakta teke tekte güreşciden tehlikeli adam yoktur.Her zaman söyledim yine söylerim.Güreşci adam belini kavradığı kişiye yeri öptürmeden bırakmaz.Ha dicenki yere atsam nolcak.Adamı yere çarpınca büyük ihtimal rakibin beli kırılır.Güreş Güreş Güreş
  • wingtsunn W kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın kardeşim benimde güreşci arkadaşım vardı kavradığı zaman kurtululuşun olmaz yani o yeri öpeceksin hele bi taklalar atışı vardı herkez heyretle bakardı onada çok merakım var fakat kavgayla aram olmaz zaten benim derdim tkd tekme tekniklerini öğrensem yeter o teknikleri unutmam ve doğruca güreşe yazılabilirim iyi bir ekili olurmu oda biraz muamma tabi :D
  • Ritim74 R kullanıcısına yanıt
    Ne güreş ne tekvando benden sana öneri aklın varsa Muay thai ye başla bu spor hele ki sokak dövüşleri için bire bir hiç bekleme muay thai ye başla diyorum
  • Valla tekvando gösteriş sporu biraz.Kavga etmem spor olsun diye yapacaksan öneririm.Tekmeleri gayet havalıdır.360 derece hatta 720 dereceye kadar vuruşları var diye biliyorum.Güreş muhteşem bir sanattır.Sarıldımı yeri öptürmeden bırakmıyor.Alttan giriyor üstten çıkıyor bişey yapıyor rakibi yere seriyor :)
    Oğuzhan ne güreş ne tekvando demenin mantığı ne?Güreşcinin biriyle muay thaici biri karşılaştığında zannediyomusun güreş yapan adam bişey yapamıcak?Dur olacakları söyleyim muay thai yapan adam birinci atağını vurduktan sonra güreşci tuttuğu gibi muay thaiciyi yere çarpıcak.Artık beli kırık muay thaici ne kadar iyi dövüşür tam bir muamma.
  • Güreşe baslamalisin yanindada kick boks deneyimlerini birlestirirsen etkili olur
    sert aci seviyorsan muay thai

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok kararsız kaldım yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güreşte korktuğum tek bir konu var arkadaşlar mesela 2 yıl yapsam ve ara versem böyle 1 2 yıl teknikleri unuturmuyum nasıl olur sizce?
    Muay thai de zaten bunlara karşı hareketler ve o adam beni tutsa ben hertürlü o adamı yine etkisiz hale getiririm. Ya ben tüm branşları 2 şer yıl yaptım şuan sonuncu olarak Muay thai yi yapıyorum ve bunu 2 değil 4. yıldayım hala daha devam ediyorum. Tabii diğer branşlarda çok sağlamdır ama bana Muay Thai daha etkili geldi ve bunu devam ettireceğim
  • oguzhansen26 kullanıcısına yanıt
    Sen güreşci seni tuttuğunda kurtulabileceğinimi zannediyorsun :) Tuttuğu gibi kendini yerde bulursun.
  • Ritim niye unutasınki.Tekvandodaki hareketleri unutursun güreştekileri unutmazsın rahat ol :=)
    Sana güveniyorum dostum bakalım salon arıyorum şu aralar iyi bir yer bulursam bakıcam artık yorumun için teşekkürler :)
  • Doğru yoldasın devam et.Başlayacağın bu güzel branşta şimdiden başarılar dilerim :)
    Teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.