Şimdi Ara

Kararsız kaldım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung wave 2 ile c7 arasında kararsız kaldım. hangisini tavsiye edersiniz?

• C7 tabiki Akadasimda s8003 jet vardi 5 kez garantiye verdik. dilekce yazdik para talep ettik. once sarj girisi bozuldu. sonra usb giris, sonra ekran gitti, sonra dokunmatigi gitti surekli sorun yasiyo. NOkia saglam telefon bu acidan nadir bozulur. samsungun E250 isini hatirliyorum surekli ekran seridi kopardi ayda bikere. Bende 6500 var kizakta sifir problem daha hic seritle ilgili bisey gelmedi basima. Bence nokiadan sasma. ama samsungtada android var iste bu + bi ozellik soyle bakacak olursak nokiada maemo yu cikaracak c7 yhukledigin an samsungu 10la carpar. 8mp kamera usb hdd baglanmasi klavye mouse takilmasi daha bi cok ozllik yanina kar kalir
  • samsung jet vardı bendede suan e 72 aldım ve samsung hayatım boyunca kullanmıycam telefonu yaptırdım kullanmadan askere gıttım geldım yıne aynı sorun kullanılmadıgı halde samsung tavsıye etmıyorum...
  • Kesinlikle wave 2 ;Bırak c7 yi n8 desen yine wave 2 Fiyat/performans süper...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

C7 tabiki Akadasimda s8003 jet vardi 5 kez garantiye verdik. dilekce yazdik para talep ettik. once sarj girisi bozuldu. sonra usb giris, sonra ekran gitti, sonra dokunmatigi gitti surekli sorun yasiyo. NOkia saglam telefon bu acidan nadir bozulur. samsungun E250 isini hatirliyorum surekli ekran seridi kopardi ayda bikere. Bende 6500 var kizakta sifir problem daha hic seritle ilgili bisey gelmedi basima. Bence nokiadan sasma. ama samsungtada android var iste bu + bi ozellik soyle bakacak olursak nokiada maemo yu cikaracak c7 yhukledigin an samsungu 10la carpar. 8mp kamera usb hdd baglanmasi klavye mouse takilmasi daha bi cok ozllik yanina kar kalir

wave 2 bada kullanmıyor mu ne androidi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Kesinlikle wave 2 ;Bırak c7 yi n8 desen yine wave 2 Fiyat/performans süper...

Bence C7, hatta C7 ve N8 i kıyaslasanız gene C7 derim
  • S8500 veya s8530 almanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saat Konusunda Kararsız KAldım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düşünmeden s8530 kesinlikle.
  • c7
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Kesinlikle wave 2 ;Bırak c7 yi n8 desen yine wave 2 Fiyat/performans süper...

fiyat performans demişşiniz o performansı hangi uygulama çeşitliliğinde bada'da kullanmayı düşünüyorsunuz???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.