Şimdi Ara

KARARSIZ KALDIM????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öcelikle meraba herkese..yeni üye oldum bu foruma..
    ben araba almak istiyorum ama karasız kaldım..38-40 arası bi model düşünüyorum
    aklımda SKODA OCTAVİA--JETTA--FOCUS war (focus tek kapı)
    skoda bayaa hoşuma gitti full..ama karasızım..sizlerin bilginilerizle beni yönledirebileceğinizi umuyorum..şimdiden teşekkürler

• arkadasım ne istiyosun en onemlisi o senın arabadan beklentilerin...cunku yazdıgın aracların hepsi guzel araclar..
  • üç tercih arasında bence en uygunu jetta olur...skoda ve ford ikinci elde zayıf kalır...bi de prestij olarak zayıflar...40 milyara araba alınca biraz da prestij olun hani...
  • Benim sıralamam şu şekilde olurdu: 1.Focus 2.Skoda 3.Jetta
    Tek kapı düşündüğüne göre zaten aralarında en mantıklı ve spor seçenek Focus.
  • ben octavia tercih ederdim. tek kapı asla düşünmem bile.

1. octavia
    2. jetta
    3. focus
  • 1.jetta
    2.focus
    3.octavia
  • BENCE JETTA OKTAVİA YI SATMAYA KALKSAN ZORLANIRSIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Farklı zamanlarda 4 tane bir önceki kasa focus sedan sahibi olmuş ve şuan toledo sahibi olan biri olarak şunu sölim. Ford da iyi Volkwagen grubunun bu sınıftaki arabalarıda iyi . Ama ben sağlamlık arıyosam ford, prestij arıyosam VW alırdım ama sen yinede Octavia al İç dizaynı süper bence. Bide LPG ohhh , suyundan koymana gerek yok.
  • salla hepsini cek altına bi mazda 3keske sunumu alsaydım diye düsünmeyecegin aklına "acaba"ların düsmeyecegi ender otomobillerdendir hocam
  • arkadaşlar skoda nın oktawia nın yerini nasıl oluyoda jetta tutuyo oktawia neredeyse passat ile aynı yaw
  • oktavia da golf ve jetta ile aynı platformda üretiliyo. hatta onların bir eski şasesi üzerinde. bence bir çek arabası için fazla pahallı.
    quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

arkadaşlar skoda nın oktawia nın yerini nasıl oluyoda jetta tutuyo oktawia neredeyse passat ile aynı yaw
  • bende vw jetta 1.6fsi comfortline var gerçekten çok konforlu çok performanslı çok güzel bi araba.
    bence jetta ama octavia da fena değil. focusu hiç düşünme bence çok kötü bi araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 17 Ağustos 2006; 15:12:10 >
  • skoda octavia diğerlerine göre biraz daha iyi bence.
  • Skodayı, fordu unut... Biraz daha para koyup öncelikle vectra olmadı avensis olmadı jetta al.
  • fikir almaya gelenin daha çok kafası karışır bu topic te.
  • Tek kapı mı Modlama niyetin de varsa kesinlikle focus yok ben uğraşmam,durumumda yok modlamaya diyorsan Oktavia
  • hepinize teşekkür ederim..sanırım skoda yı daha çok beğenmiştim zaten..nasipse yarın almaya gidicem...saolun tekrar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emins

Skodayı, fordu unut... Biraz daha para koyup öncelikle vectra olmadı avensis olmadı jetta al.

vectra alıp da turşusunumu kursun
    yada sikayetvar.com'a üyemi olsun.
    benim sıralamam
    1-jetta(tipini hiç beğenmesemde)
    2-octavia
    3-focus olurdu
  • scodayı alıp ne yapacak

digerlerini sürme imkanım olmadı ama octavia o kadar c segmenti oldugunu belli ediyorki diz mesafdesi bunun en büyük kanıtı koltugu geri cekincede arkadakinin ayakları kitleniyor süspansiyonları rahatsız begenmedim acıkcası

jetta daha mantıklı olur diyorum

opel şikayetinden yakınan arkadasa ise bi cavabım var c segmenti bir araç alacagıma d segmenti bir vectra alır servisleri varsın gezeyim tadına bakarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: leboss1

fikir almaya gelenin daha çok kafası karışır bu topic te.

haklısın valla benolsam sımdı vaz gecmıstım :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.