Şimdi Ara

Kararsız Kaldım ( BİLGİSAYAR MÜHENDSİLİĞİ) Yıldız Teknik mi Hacettepe mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercihleri yaptım yolladım bi şekilde. Listenin geri kalanı adına aklıma takılan birşey yok ama ilk sıraya Yıldız Teknik Bilgisayar Mühendisliği ikinici sıraya Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği yazdım. Forumda eski bir konu var ama güncel değil. Yıldızda bir taşınma ve buna bağlı ayrılmalar olduğunu da duymuştum. Aynı zamanda Yıldız %30 ingilizce , Hacttepe tamamen İngilizce. Puanların yakın olmasından dolayı hangisini başa yazmam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Herkes de eğitim dilinin önemli olduğunu İngilizce'nin büyük avantaj olduğunu söylüyor. Yabancı öğrenci için zaten %30 da olsa bölüm bütün dersler ingilizce gidiyor diyende var ama yıldızdan değil kendisi.Yıldız genel olarak Hacettepe ile arasındaki bu eğitim dili farkını kapayabilcek başka vasıflara sahip midir? İstanbul'dan ve geçmişinden mi kazanmaktadır?

Ama önemli olan soru ve esas sorum şudur.

Yıldız bilgisayar mühendisliği mi Hacettepe bilgisayar mühendisliği mi ? Sizce neden?

• Ben de yıldızı hacettepenin üzerine yazdım. Türkçe olması negatif ama şöyle bir şey öğrendim itü ve ytünün türkçe bölümleri için: %70 türkçe ama sen dersi istersen ingilizce almayı seçip ingilizce yüzdesini arttırabiliyormuşsun. Yıldız için ne kadar doğru bu emin değilim çünkü yıldızdan çok insanla konuşmadım. Ben istanbulda olduğu için(hem eğlenceli bir öğrencilik hem de bol staj imkanları) ve teknik üniversite olduğu için yıldıza karar verdim. Sen savunmada çalışmak istiyosan hacettepe daha mantıklı olur ama.Bir de bence yıldız daha prestijli isim olarak. Tabi bunlar benim görüşlerim kendin için en iyisini sen bilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • upp ben de çok kararsızım ya :(
  • Ders dinleyerek İngilizcen gelişmez. Kendin çabalaman lazım. Ytü'yü öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ytü
    Hacettepe balon son senelerde çok şişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dindarsan ytü değilsen hacettepe. teknik olarak eşit bence.

• her türlü hacettepe ya eğitimleri arasında uçurum yoktur kampüs ve üniversite olanaklarında hacettepe yer bitirir

• romario11111 R kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kıyası neye göre yaptınız bu mevzulara uzağım merak ettim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.