Şimdi Ara

Kararsız Kaldım Sony 32EX710 - LG 32LE5500 Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam arkadaşlar crt tv den lcd led tv e geçmek üzereyim yalnız Sony 32EX710 ile Lg 32LE5500 arasında kararımı veremedim. Sony tarafında aklımı kurcalayan tek sorun 8ms olması diğer markalar 2ms ve yakın tepkime süreleri lcd led tv ler üretirken Sony gibi dev bi firmada bu zamanda 8ms li tv üretmeye devam ediyor aklım almış değil. Tv yi Ps3 oynamak için alacağım onun dışında dijital yayına geçiş yapacağım. Ps3 için 8ms tepkime süresi gözle görülür bir problem yaparmı Sony kullanan arkadaşlar bunu yorumlarsa sevinirim diğer yandan LG 32LE5500 fiyatı Sony e göre biraz fazla ve 2.4ms tepkime süresi var ms söz konusu olunca Sony den Lg ye sapmama neden oluyor. Diğer yandan kontrast olarak Sony 3.000.000:1 dediler ama ben internette Sony nin kontrast oranını bulamadım buda ilginç bir durum Lg de ise 5.000.000:1 kontrast var.Size tek soracağım arkadaşlar 2 gün süre içinde karar vermem lazım eğerki 8ms tepkime süresi gözle görülür şekilde Ps3 de ve dijital tv yayınlarında fark edilmiyor diyorsanız Sony alacağım öte yandan eğer tepkime süresi çok önem taşıyor ve gözle algılanacak kadar önemli durum teşkil ediyor diyorsanız Lg almayı düşünüyorum. Bu iki model tv yi kullananan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Hellslayer_ -- 25 Ekim 2010; 1:53:14 >

• sony de 33 ms var game mod da. gayet kabul edilebilir bir değer hard-core gamer değilsen. bu siteden de bakabilirsin
    http://www.dday.it/redazione/1637/DDay-The-Best-Gaming-TV-Test-edizione-2010.html#pagina-2

bu arada nerede sony32ex710 lg den daha ucuz acaba? nereden bakıyorsun fiyatlara?
  • ex700 kesinlikle tavsiye etmem sakın alayım deme pişman olursun renkler çok kötü demo videolar mağazalarda aldatıcı eve getirip kullanınca herşey belli oluyor
    42le5300 aldım onda hatalar var ne yazık ki hala bu teknoloji tam oturmamış acelen yoksa biraz daha bekle
    tv leri test ederken siyahlara ve hızlı geçişlerde kırılma var mı bunlara bak
  • hd yayın kullanıcaksan sony sd yayın kuallnıcaksan lg.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42UB820V yardım.
    9 yıl önce açıldı
    LG 55UJ630V NASILDIR?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.