s.a arkadaşlar ben kararsız kaldım da sorayım dedim erkek kuşuma dişi getirmeyi düşünüyorumşimdi bnm erkek kuş eğitimli ve bucuk yasında hememn hemen gitip petshoptan alsam bitane dişi yasında bi buck yasında falan korktuğum şey ise şimdi dişiyi eğitmeden koysam yine yabani mi olur yoksa alışır mı eğitirim eğitmesine de ben büyük yaşlarda muhabbetlerin zor olduğunu biliyodum yani sadece yabani hırcı olmaması ve parmağa felan gelmesi yeterli olur dişi kuş için ne yapayım bilgi pls ??
quote:
Orijinalden alıntı: berkenkino
s.a arkadaşlar ben kararsız kaldım da sorayım dedim erkek kuşuma dişi getirmeyi düşünüyorumşimdi bnm erkek kuş eğitimli ve bucuk yasında hememn hemen gitip petshoptan alsam bitane dişi yasında bi buck yasında falan korktuğum şey ise şimdi dişiyi eğitmeden koysam yine yabani mi olur yoksa alışır mı eğitirim eğitmesine de ben büyük yaşlarda muhabbetlerin zor olduğunu biliyodum yani sadece yabani hırcı olmaması ve parmağa felan gelmesi yeterli olur dişi kuş için ne yapayım bilgi pls ??
Mutlaka dişi al erkek tek basına yasamasın.Dişi aldımı yabani olsun bırak doğacak cocuklarını 0 dan egitim verecegin için onlar sana iyi alısacak doğacak çocukları .
quote:
Orijinalden alıntı: MoonDeath
quote:
Mutlaka dişi al erkek tek basına yasamasın.Dişi aldımı yabani olsun bırak doğacak cocuklarını 0 dan egitim verecegin için onlar sana iyi alısacak doğacak çocukları .
iyi güzel de kardes yabaniliği hem erkek kusumu hemde yavrularını etkilemez mi
bu arada bnm erkek azgının teki onun için nefes alması yeterli :D :D :D
bilgi plss
quote:
quote:
quote:
bilgi plss
Bir sey olmaz.Benim erkek var birde dişi aldım 2-3 sene önce hala aynı yabani degil erkegi egitmistim .Dişi olan az yabani.Bu senede çocuk bekliyorum onlardan .
Seni unutmaz yani kuş aynı kalacak sadece biraz daha ilgili olacak dişiye normal olarak kendi cinsinden hormonları vs
quote:
quote:
quote:
quote:
bilgi plss
Bir sey olmaz.Benim erkek var birde dişi aldım 2-3 sene önce hala aynı yabani degil erkegi egitmistim .Dişi olan az yabani.Bu senede çocuk bekliyorum onlardan .
Seni unutmaz yani kuş aynı kalacak sadece biraz daha ilgili olacak dişiye normal olarak kendi cinsinden hormonları vs
ewallah kardeş te yeni bişey yaptı bu pezvenk geldi geçen koltuğun üstünde baktı parmağıma sonra geldi parmağının yanıma sonra da böyle öpücükler attı konustu bayağı sonra da iki ayağıyla birlikte parmağımı tuttu sonra başladı kuyruğu sallmaya sonra bir an yavaşladı uçtu gitti bi baktım elime döl atmış piç :D :D :D :D yani ne yapmak lazım bu ****ye :D şimdi pek almak ta istemiyom ailemizdeki yeri başkaydı yeni kuş gelirse falan neyse işte.... bide fazla çocuklarının olmasını istemiyorum o kadar ilgilenemem diyelim ki 5 yavrusu oldu büyüdüler 1 , 2 aylık olurlarsa ben o kadar ilgileneme zaten bunu durdurmak için ne apmalıyım ????
yuvalıgını yok ettimi yapmazlar büyük ihtimal dişi alman şart zaten o erkek rahatlamaz dişi olmadan tek seferde 1-2 tane olur öyle boş çoğu olur büyük ihtimal
quote:
yuvalıgını yok ettimi yapmazlar büyük ihtimal dişi alman şart zaten o erkek rahatlamaz dişi olmadan tek seferde 1-2 tane olur öyle boş çoğu olur büyük ihtimal
Selamün aleyküm arkadaşlar burada sizden acilll bilgi isteyeceğim lütfen bilgisi olan cevap versin benim bi muhabbetim var :) cok iyi eğitimli falan çoook konuşkan neşeli bi kuş işte :) yaklaşık 1 buck senedir bende bu muhabbet 2 aylıkken aldım eğittim falan neyse bu kuşta hiç bi sıkıntı yoktu... hep oyunlar falan oynardı... özelliklede bir şeye kafayı taktımı ayaklarıyla kavrayıp kıçını bi sallar sonrada "BABİŞKOOOOOOOOOO" diye bağırırdı sonra bi hafta önce extra bi sapıklık basladı kusta ben onun eş istediğini anlamıştım . bi gün geldi elimin başına sonra tuttu elimi oturdu dizime ve salladı kıçını sonra biraz yavasladı ve bi baktım elimde döl var :D :D dedim bu kuş çıldırmış abi dedim :) eş alıcam artık dedim vb vb vb ... simdi de dün yaptığını söyleyim ; bu sakin uysal kuş akıllı kuş dün annemin parmağına geldi ve annem onu bir kez optü ama parmağında sonra kuş öylesine sinirlendi ve annemin dudağını kanattı annemde acıdan kuşu fırlattı (fırlattı derken anladınız gibi değil yani parmağını sallayarak attı masaya yawaşca...) sonra bi baktım bu kuş delirdi anneme musallat olduuuu annem kovdu kuş geldi annemin peşinden ayrılmadı bi süre annemin onu itti bakalm ne yapcak diye ne kadar onu gönderdiysek 100. defa da ayrılmadı ve sürekli durup durmadan ısırdı annem elini masaya koysa sürekli saldırıyordu... bu ne halen anlamıyor yaw :( sürekli ısırıyor şimdi bu günde sakin ama daha annem uyanmadı ne yapacak bilmiyorum :) şimdi eğer derseniz diye simdiden söyleyeyim bzm kuş evde en çok annemi ve beni sever :) ama yinede annemin elini biraz yalayıp sonra saldrıyor kanatıyor bazen lütfen yardım :( :( :(
acil bilgii :( : :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme