Şimdi Ara

kararsızım panasonicmi canonmu kodakmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 800 900 ytl kadar param var yaklasık 1 aydır panasonic tz1 mi yoksa kodak v610 mu diye dusunurken simdide panasonic fz7 , fz5, canon s2 ıs gozume carptı onlarla ilgilenirken kodak p850 ve z 650 makinalarıda eklendi ortalık makineden gecilmez oldu. simdi inanılmaz kararsızım benim icin onemli olan macro cekim ve yuksek zoom.bi eleme yapmama yardımcı olun da bir an once bi makina alabileyim.yardımlarınızı bekliyorum.simdiden cok tesekkurler.

• sen onlardan vazgeç git bir tane sony dsc - h5 al verdiğin paraya değsin
  • hocam iyice karıstırıyosun kafamı bide sony h5 cıktı hadi bakalım.
  • Açıkçası H2, H5 arasında ben aman aman bir fark göremedim, hatta bazı çekimlerde H2 üstünlüğü de yok değil, mesela kırmızı renkleri çok canlı yansıtıyor H2, megapixel.net ve dpreview.com yalancısı olan ben, iki makinayı da kullanmadım.O yüzden kesin bir yorum yapamıyacam ama internetten gözlemlediğim kadarıyla bence H2 al
  • bir arkadaşım almanyadan canon s3 getirtecekti, ben h-5 alırsa çok memnun kalacağını söyledim. h-5 aldı ve şimdi çok memnun. h-5 diğer söylediklerine göre biraz pahalı ama 100 ytl daha fazla vermeye değer, emin ol. 12 x optik zoom + yükek çözünürlük + titreşim önleme sistemi...

ben SLR kullanan biri olarak bir compact makine almayı düşünsem kesinlikle h-5 alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fredycrouger -- 15 Eylül 2006; 13:32:38 >
  • h-5 çıktıktan sonra h-2 tarih oldu ne yazık ki. şu an ikinci el fiyatlarının ne kadar olduğunu biliyormusun ? kalite olarak h-5 tabi ki h-2 den daha üstün.

karşılaştırmaları görmek için burayı tıklayabilirsiniz

diğerlerinden daha üstün olduğu yönler açıkça ortada

7.2 mp çözünürlük
    3 inch lcd ekran ( 230,000 pixel )
  • Dediğim gibi kullanmadım, sadece megapixel.net gibi sitelerin yalancısıyım ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    Canon pixma e414 alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar h2 ve h5 cok pahalı ben mümkünse su modeller hakkında bi yorum alabilirmiyim.kotu yanlarını iyi yanlarını bildiginiz herseyi yazarsanız sevinirim

modeller:

panasonic tz1
    panasonic fz5
    panasonic fz7

kodak v610
    kodak z650
    kodak p850

canon s2 ıs
  • Bence SONY alma CANON PANASONİC al derim kodağı da geç bende baktım SONy lere ama TAKOZ gibiler gerçektende diğerleri de büyük ama onlarda tip yok başta ayrıca MSP kullnıyorlar çok para bu kartlarda PANASONİC al derim ben
  • peki panasonic ten ne onerirsin mesela ben fz7 ile fz5 arasında pek fark goremedim tz1 inde lcd ekran goruntusu super.bide ufak bi makine buda cazip geliyo.ama bilmiyorum cekimleri nasıl.macro cekimi nasılhiç bilmiyorum.
  • Kodak V610 alırsan inan ki pişman olursun çok, çekimleri gerçekten çok kötü.Diğerleri hakkında yorum yapamıycam kodaklardan

S2 IS tavsiye etmem pek, Super Zoom olmasına rağmen çekimleri çok çok kaliteli değil

FZ7 FZ5'e göre daha yeni bir model, dolayısıyla tavsiye ederim.Gerçekten iyi FZ7

TZ1 ise küçük boyut, extra zoom ile 12.5x optik zoom gibi özellikler ile benim de çok sevdiklerimden biri ama gel gör ki hiç manuel ayar yok

FZ7'ye oranla artıları Venus Engine III kulllanıyor, noise seviyesi daha az olacaktı, bunlar, bir de ufaklığı ve ekran kalitesi tabiki

FZ7 ise full manuel, diyafram önceliği ya da pozlama süresi önceliği gibi çekim modları mevcut

Bunlar dışında aklıma gelen bir model daha var, Canon A700, hem bütçene uygun hem de gerçekten çok güzel makine, gerçi IS yok

Neyse, tek bir makine önermemi istersen manuel ayarları kullanmazsan TZ1, yok benim gibi olmazsa olmaz dersen FZ7 derim ben ki bu modellerde Leica lensler kullanıyor, bu yönden avantajları var diğer markalara göre

• ben kodak derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris05

arkadaslar 800 900 ytl kadar param var yaklasık 1 aydır panasonic tz1 mi yoksa kodak v610 mu diye dusunurken simdide panasonic fz7 , fz5, canon s2 ıs gozume carptı onlarla ilgilenirken kodak p850 ve z 650 makinalarıda eklendi ortalık makineden gecilmez oldu. simdi inanılmaz kararsızım benim icin onemli olan macro cekim ve yuksek zoom.bi eleme yapmama yardımcı olun da bir an once bi makina alabileyim.yardımlarınızı bekliyorum.simdiden cok tesekkurler.

bu cihazlar arasından en iyisi Fz7, Fz5 ve S2 ....
    ama tz1 ve v610 farklı sınıflardalar..... karşılaştırmak ne kadar dogru bilmiyorum ...
  • kesinlikle canon
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredycrouger

sen onlardan vazgeç git bir tane sony dsc - h5 al verdiğin paraya değsin

• kodak z612 yeni ve süper ona bi bak istersen IS de var, fiyatı nasıldır bilmiyorum
  • bence Kodak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.