Şimdi Ara

Kararsızım Yardım Lazım Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nexus 4 almayı düşünüyorum ama telefonlardan pek anlamam , internette araştırırken 1-2 dezavantajını gördüm onları sormak istedim kullananlara ;

--Kamerası 8 mp olmasına rağmen pek kaliteli değil diyorlar sizce yeterli midir ?

--Nexus 5 çıkacak söylentileri var eğer çıkarsa Nexus 4 ün önü kesilir mi ? Güncellemeleri devam eder mi ?

--Arka kapakta cam olduğundan düşürümeye karşı hassas yazmışlar dayanıklılığı sizce nasıl?

--Son olarak saf android arayüz kullanıyormuş sanırım , belli bir süreden sonra bayıyor telefonun arayüzü diyorlar
    bu durum hakkındaki görüşleriniz ?

Yorum yapan ve cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

• Kamera kimileri için yetersiz gelebilir ama beni tatmin ediyor. Işığın iyi olduğu alanlardaki resimler gayet güzel.

Nexus 5 cikacak diyorlar evet ama rahat ol . kasim gibi cikacakta seri üretime geçecek turkiyeye gelecek . rahat gelecek yilin yarisini bulur .ve nexus 5 gelse bile google nexus4de de android 5i verir . için rahat olsun güncellemeleri ilk sen alcaksin.

Arka kapak cam çok çok şık duruyor evet ama çabuk çiziliyor ben kapak kullanıyorum . ama korkma arkanin cam olması öyle bi dezavtaj diil .

Evet saf android olduğu için arayüz biraz sade . ben daha önce s3 kullaniuordum s3te dahi şarj konusunda etkili olduğu için go launcher kullaniyodum . nexustada kullanıyorum . gayet güzel arayüzu var . sende bir çok launcher ile daha şık hale getirebilirsin .

Kullanici kulübünde nexus ile çekilmiş fotolar var onlara bakabilirsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkür ederim bilgiler için , daha önce S4 mini falan alıyım diyordum ama Nexus fena tokatlıyor Samsung'u , şuanda büyük ihtimalle alıcam telefonu bir de 16 Gb yeterli oluyor mu ? Çünki yükseltmede yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozencube

Çok teşekkür ederim bilgiler için , daha önce S4 mini falan alıyım diyordum ama Nexus fena tokatlıyor Samsung'u , şuanda büyük ihtimalle alıcam telefonu bir de 16 Gb yeterli oluyor mu ? Çünki yükseltmede yok sanırım

Evet yükseltme imkanı yok .
    O soruyu kendine sor bana 16 GB yetermi diye :)
    Bana fazla bile :)
    150 şarki
    150-200 resim
    Üc beş video
    30-35 tane uygulama
    10 tane oyun

4 GB dolu 9 GB boş alanım var hala :)
    Sende kendine sor yetermi diye .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaypay Y kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler , peki Lg Optimus G ile Nexus 4 arasında karşılaştırma yapsak hangisi daha iyidir ne bakımdan bir de aklımda o telefonda var
  • frozencube kullanıcısına yanıt
    - Işıksız ortamda diğer 8mp kameralara göre biraz daha kötü çekiyor, ama kesinlikle ışığı yakaladın mı çok harika bir kamerası var . Aynı soru benimde aklımda vardı, şu forumda nexus 4 ile çekilen fotoğraflara baktım ve beni fazlasıyla tatmin etti. Sayfaları gezmeni tavsiye ederim.
    http://forums.androidcentral.com/google-nexus-4/225816-photos-taken-your-nexus-4-camera-4.html

- Bundan önceki Nexus önü kesilmediğine göre Nexus 4 ün de güncellemeleri daha baya devam eder gibi geliyor bana. Sonuçta google ürünü bu telefon, verebilecekleri en son güncellemeye kadar verir adamlar niye vermesin.

-Bu soruna şöyle bi' soru sormak istiyorum, arka kapak cam olduğu için iphone almaktan vazgeçen kaç tane insan var ? Ama şöyle söyleyeyim öyle ufak düşürmelerde hasar görecek bi' cam değil.

- Bence s3 kullananlarda arayüzden sıkılıyordur başka şeyler kullananlarda, ayrıca zaten devir üreticilerin devri, o şekilde saf kullanmakta zorunda değilsin zaten luncher lar var beğendiğini yükler kullanırsın.

• emirsavas kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim hocam peki Lg Optimus G ile Nexus arasında ne düşünüyorsun sence hangisi donanımsal olarak iyidir özellikle oyun oynarken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Donanımsal özellikler oyun açısından aynı, ekran kartı aynı,işlemci aynı, ram aynı, ekran boyutu aynı,bataryaları aynı. Sadece onda 13mp kamera var ama açıkcası öyle 13mp hakkını veren bi' kamera değil onunda fotoğraflarını ve videolarını inceledim. Bende iki telefon arasında kalmıştım. Optimus G'de birde 32gb alan var, ama bana 16gb da yeterli diye onu önemsemedim. Bir de tipini beğenmemiştim, özellikle arka kısmını Bir de üncelleme konusunda LG ne kadar destek verir telefona güvenemedim. Yani birbiriyle neredeyse aynı telefonlar ikisinide al eline hangisi sinerse içine onu al, ben öyle yaptım. Çünkü gerisi hikaye en önemli şey senin içine sinmesi.
    anladım hocam bir de Naxus un şarj fazla dayanmıyormuş sanırım öyle bir şeyler diyorlar 4.3 ile düzeltmeler falan olmuş batarya konusunda sanırım oyun oynarsam ne kadar zaman gider bataryası mesela :D
    Her dakika telefonu elime alırım oyun oynarım diyorsan bataryanın seni tatmin edeceğini sanmam, gerçi bu kategorideki hiç bi' telefonun oyun için sarjının çok iyi dayancağını sanmam ama amoled ekranlar bildiğim kadarıyla daha az sarj yediği için biraz daha iyi bu konuda. Nexus başlığındaki arkadaşların söylediğine göre ekran süreleri 3 saat ile 4 saat arasında değişiyor. Sürekli kullanımda alabileceğin en fazla saatler bunlar gibi şimdilik. Diğer telefonları bilmiyorum :)
    teşekkürler dostum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.