Şimdi Ara

Kararsizlik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklasik 3.5 ay once 2012ic dis sline a4 2.0 tdi quattro audi aldim daha oncesinde m paket 1.18i vardi (1.6 170hp) yalniz uc aydir dogru duzgun kullanamiyorum toplam 2000 km ancak yaptim ve yilda yaptigim ortalama km 13.000 maksimum boyle de olunca ve audinin yakit tuketimi 8.5 larda gezince araci satip mercedes c180 yeni kasa fasnication yada bmw 320 i 170 hp yada 520i 1.6 170 olanindan mi alsam diye surekli gel gir yasiyorum
    Mercedes guncel kasa ve gorunum cezbediyor ama yakit tuetimini bilmiyorum yuksek olur diye dusunuyorum sehir ici 10 civari
    3 kasa bildigim motor ve yakit tuketimi korkutmuyor ancak kasa degistirecek ve yeni cocugum oldugu icin acaba rahatlik acisindan beni zorlar mi diyorum
    Son donemde ise 520i konforlu genis olmasindan dolayi beni cezbetmeye basladi ama kararsizlik hat safhada
    Fikirlerinize ihtiyacim var aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıfır alınacaksa yeni 3'ü bekleyin.
    ikinci el alacaksanız da bu yazdıklarınız arasından dolu bir 520i daha mantıklı.
    mercedes c180'deki 1.6 motora güncelleme geleceği konuşuluyor fakat söylentiden ibaret şimdilik. onu da bekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueMartini7 -- 7 Şubat 2017; 20:29:29 >
  • Hocam hepsi ikinci el olacak

3 serisi m paket yada sport line ama dolu

5 serisi comfort paket dolulugunda

Mercedes ise fascination paketten olusuyor

Limitim max 126 civarinda cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.