Şimdi Ara

Kararsizlik !!! BMW X6 mi Porsche Cayenne mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
12.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Elmanders

Biri 3.20d ile 230la cayenneyi kovalıyordum yazıyor (farbrika verileri cayenne TDI 230km/h 246HP -BMW 3.20d 1900CC 163 HP).
    Birisi Almanların Suvlarının yüz karası demiş. Birisi 3.20D ile Panamerayı karşılaştırmış ve 3.20dnin panemerayla hızlanmaları aynı yarım saniye demiş. (Panamera0-100 6.8 sn - 3.20d 0-100 8.8sn).
    M5.0d 3.0TDIden iyi olabilir ama Cayenne Turbo , Turbo S , Cayenne GTSyede bakmanı öneririm.
    (Cayenne 3.0TDI kullanıyorum ruhsattya otomobil olarak geçiyor. Chip ile 305HP)

Hocam bahsettiğiniz araçların güncel verilerini bi kontrol edin isterseniz.

320d 184hp, 7.5sn, 235km.
    cayenne diesel 245hp, 7.6sn, 220km.
    panamera diesel 250hp, 6.8 saniye, 242km

Burada önemli olan nokta, belli biz hıza kadar iyi performans gösteren ağır ve/veya yüksek araçların, yüksek hızlarda o kadar da iyi olmadığı.

Gerçekten Porsche kullanıyorum demek için, günümüz verileriyle 5.5 saniye altı bir araç kullanıyor olmak lazım, bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 10 Şubat 2013; 13:10:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Biri 3.20d ile 230la cayenneyi kovalıyordum yazıyor (farbrika verileri cayenne TDI 230km/h 246HP -BMW 3.20d 1900CC 163 HP).
    Birisi Almanların Suvlarının yüz karası demiş. Birisi 3.20D ile Panamerayı karşılaştırmış ve 3.20dnin panemerayla hızlanmaları aynı yarım saniye demiş. (Panamera0-100 6.8 sn - 3.20d 0-100 8.8sn).
    M5.0d 3.0TDIden iyi olabilir ama Cayenne Turbo , Turbo S , Cayenne GTSyede bakmanı öneririm.

Burada önemli olan nokta, belli biz hıza kadar iyi performans gösteren ağır ve/veya yüksek araçların, yüksek hızlarda o kadar da iyi olmadığı.

Gerçekten Porsche kullanıyorum demek için, günümüz verileriyle 5.5 saniye altı bir araç kullanıyor olmak lazım, bence.

SuperSportta ilk suv porschede galiba ondan sonra diğerleride peşinden geldi. Porsche diyince zaten herkes performans bekliyor ama suv porschenın yuzkarası dıyemezsınız Cayennenın Turbo , Turbo S gıbı modellerındekı performans cogu performanslı otomobılde yok. Tamam Tdı porscheye yakısmaz dıyebılırsınızde suv tek ıcıne katamassınız Panameranında dızel motoru var. En sportıf suvun cayenne oldugunu aklı olan bılır. Bu arada yenı macan uretılıyorken cayenne hayatta kalkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

SuperSportta ilk suv porschede galiba ondan sonra diğerleride peşinden geldi. Porsche diyince zaten herkes performans bekliyor ama suv porschenın yuzkarası dıyemezsınız Cayennenın Turbo , Turbo S gıbı modellerındekı performans cogu performanslı otomobılde yok. Tamam Tdı porscheye yakısmaz dıyebılırsınızde suv tek ıcıne katamassınız Panameranında dızel motoru var. En sportıf suvun cayenne oldugunu aklı olan bılır. Bu arada yenı macan uretılıyorken cayenne hayatta kalkmaz.

Ben bahsettiginiz cumlelerin hiçbirini demedim.
    Ne cayenne yüz karası dedim, ne de cayenne kalkar dedim
    Bu kadar para kazandıran modeli kaldırmayacakları açık.
    Ha ben şahsen SUV sevmiyorum, o ayrı mesele, hele ki Porsche markasında.

Mevcut dizel motor porsche'nin ismine yakışmıyor, orası kesin.

Yalnız turbo, turbo s gibi araçların performansı, performanslı araçlarda yok derken hangi modelleri kastediyorsunuz onu bilmiyorum.

Bir de supersport derken de hangi markaları kastettiniz onu anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

o değilde rr nasıl acaba bunlara kıyasla ben onu çok merak ediyorum tabiki sorum Techzone a. Nedense hepsinden yapılı duran rr gibi x6 da kas varda şişirme gibi. Hiç binmedim bu dediğim arabalara ama merak ediyorum

yazmaya başlarsam akşamı ederiz, RR en prestijli, lüks ve kendi sınıfında iş yapan gerçek SUV'dir.. X6'nın zaten SUV iddiası yoktur ama SUV'miş gibi atıfta bulunur, işte görüyorsunuz 275 lastik 20" jantla konforu yok falan denir..

çoğu yerde yazıyorum tabii ama burada anlatsam da 1 - 2 kişi hariç zibidi cevaplar alacağım için hiç girmiyorum artık o muhabbetlere.. yani RR'mış, X5 X6'ymış falan nette biraz araştirirsaniz bulursunuz yazılarımı..

Teşekkürler abicim, benimkisi öyle hevesten ötürü olan soru inşallah ilerde bizimde olur yoksa bu arabaların hangisini verseniz uçarak kullanırım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bahsettiginiz cumlelerin hiçbirini demedim.
    Ne cayenne yüz karası dedim, ne de cayenne kalkar dedim
    Bu kadar para kazandıran modeli kaldırmayacakları açık.
    Ha ben şahsen SUV sevmiyorum, o ayrı mesele, hele ki Porsche markasında.

Mevcut dizel motor porsche'nin ismine yakışmıyor, orası kesin.

Yalnız turbo, turbo s gibi araçların performansı, performanslı araçlarda yok derken hangi modelleri kastediyorsunuz onu bilmiyorum.

Bir de supersport derken de hangi markaları kastettiniz onu anlamadım.

Lüks marka demek ıstedım aslında ama kelıme bulamadım. (Porsche , Lamborghını , Bentley vs.)Biraz bakıs acısınada bağlı. Lamborghını Urus cıktı ortaya 6000CC falan. Kendıne yakısanı yapmıs ama Cayennede ılk cıkınca 4000 motorun altında ve dızel motor cıkarmadı benım gorusum Urusta yavas yavas pıyasaya ayak uyduracak.

• Mercedes GL al keyfine bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Mercedes GL al keyfine bak...

Araba istiyoruz hocam, kamyon değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Mercedes GL al keyfine bak...

Araba istiyoruz hocam, kamyon değil

valla yeni GL hiçte kamyona benzemiyor. tank gibi olabilir ama bir kamyon asla değil.
  • X6 artık yüzü eskidi porsche cayenne daha yeni diyordum ama yolda x6 görünce yine fikrim değişti yok arkadaş bu arabanın yüzü eskimez arkadan heybetli görüntüsü önden agresif bakışlar tasarımcısına helal olsun.
  • Cayenne turboS

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki Cayenee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyu

Tabiki Cayenee.

• arkadaslar biliyoruz ki X6 nin yeni kasasi 2014 sonuna dogru gelecek peki Cayenne ne zaman makyajlaniyor? Yeni kasasi ne zaman gekiyor? Lütfen kimse demesin Cayenne daha üretilmeyecek diye zira Cayenne ve Panamera markanin satislarini katlayan modellerdir üretimleri dursa Porsche dibe düser
  • Cayenne'den önce Porsche dipte miydi ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknik olarak bisi demedim tabiki Porsche her zaman Porschedir ama satis rakamlari ve kar olarak Cayenne´in Porschenin gelirlerini ucurdugunu kimse reddemez sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

arkadaslar biliyoruz ki X6 nin yeni kasasi 2014 sonuna dogru gelecek peki Cayenne ne zaman makyajlaniyor? Yeni kasasi ne zaman gekiyor? Lütfen kimse demesin Cayenne daha üretilmeyecek diye zira Cayenne ve Panamera markanin satislarini katlayan modellerdir üretimleri dursa Porsche dibe düser

Porsche bu dediğiniz araçları çıkarak farklı kitlelere hitap etti. Bu iki model çıkmadan önce Porsche kullanan insanlar gerçekten en üst tabaka diyebileceğimiz insanlardı. Öyle yolun kenarına parketmiş Porsche falan göremezdiniz.
    Yüksek performans isteyen, yakıt düşünmeyen, arabasını keyif için kullananların tercihiydi Porsche, bir nevi Ferrari türeviydi.
    Şimdi ise kaba tabirle eskiye göre "ayağa düştü" bence. Önüne gelen beyaz Panamera almaya kalkıyor, ama az yaksın diye de dizel alıyor.
    Sorunca Porschem var diyorlar. Orta sınıf 2-3 litre bir sedanın önünden basıp da rahatlıkla kaçamıyorsanız, ona Porsche demem ben şahsen.
    Bir carrera s 4,5 saniyede 0-100 yaparken, 6'lı 7'li rakamlar komiktir Porsche için.

Ticari olarak bu iki model Porsche'ye kar ettirir, ama daha az kara razı olup asıl karaktere dönmek de fena olmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 9 Nisan 2013; 14:09:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

arkadaslar biliyoruz ki X6 nin yeni kasasi 2014 sonuna dogru gelecek peki Cayenne ne zaman makyajlaniyor? Yeni kasasi ne zaman gekiyor? Lütfen kimse demesin Cayenne daha üretilmeyecek diye zira Cayenne ve Panamera markanin satislarini katlayan modellerdir üretimleri dursa Porsche dibe düser

Porsche bu dediğiniz araçları çıkarak farklı kitlelere hitap etti. Bu iki model çıkmadan önce Porsche kullanan insanlar gerçekten en üst tabaka diyebileceğimiz insanlardı. Öyle yolun kenarına parketmiş Porsche falan göremezdiniz.
    Yüksek performans isteyen, yakıt düşünmeyen, arabasını keyif için kullananların tercihiydi Porsche, bir nevi Ferrari türeviydi.
    Şimdi ise kaba tabirle eskiye göre "ayağa düştü" bence. Önüne gelen beyaz Panamera almaya kalkıyor, ama az yaksın diye de dizel alıyor.
    Sorunca Porschem var diyorlar. Orta sınıf 2-3 litre bir sedanın önünden basıp da rahatlıkla kaçamıyorsanız, ona Porsche demem ben şahsen.
    Bir carrera s 4,5 saniyede 0-100 yaparken, 6'lı 7'li rakamlar komiktir Porsche için.

Ticari olarak bu iki model Porsche'ye kar ettirir, ama daha az kara razı olup asıl karaktere dönmek de fena olmaz bence.

temennim sizin de dediginiz gibi Porsche nin ozune donmesidir ama oyle bir cagdayiz ki artik her sey para. 90 larin sonunda porsche suv yapar mi dediler porsche olmaz dedi 2003 de cayenne cikti, sonra dediler peki porsche dizel kullanir mi ? olmaz dedi porsche bizim ruhumuza aykiri dedi ama kisa sure sonra dizel cayenne cikti piyasaya, sonra 4 kapili porsche gundeme geldi ona da olnaz dendi oldu ve son olarak dizel panamera. hepsi porsche ruhuna aykiri ama porschenim basinda da Ferdinant Porsche yok ki kimin umrunda porsche ruhu? her sey daha fazla kar icin

• allah başka dert vermesin
  • erciftci E kullanıcısına yanıt

İşine bakyaa x6 tabikiii

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.