Şimdi Ara

Karavanımı kiralamalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 Sene evvel hayatımı tamamen değiştirme kararı almıştım ve bunun neticesinde karavan sahibi oldum.

Fakat şuan karavan hevesimin bittiğini ve işlerime tekrar dönmem gerektiğinin farkına vardım.

Antalyada karavan kiraları 1gün/350-500 TL arası değişmekte fakat kafamda satma düşüncesi var.

Karavanı satıp bir bmw almak mı yoksa karavanı kiraya verip kazasıyla sözleşmesiyle servisiyle bakımıyla uğraşıp araçsız kalmak mı?

Karavanımın ilan linki :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-acil-ihtiyactan-hasar-kayitsiz-degisensiz-2012-karavan-697424989/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Literarys -- 26 Temmuz 2019; 22:49:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Karavanımı Kiralamalı Mıyım?

Karavan kiralama işi, ek gelir elde etmek isteyenler için cazip bir seçenek olabilir. Ancak karavanınızı kiraya vermeden önce dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır.

Avantajlar:

• Ek Gelir: Karavanınızı kiraya vermek, pasif gelir elde etmenize olanak sağlayabilir.
    • Karavan Maliyetlerinin Karşılanması: Kiralama geliri, karavanınızın bakım ve onarım maliyetlerine yardımcı olabilir.
    • Karavanınızı Kullanırken Para Kazanma: Karavanınızı kullanmadığınız dönemlerde kiraya vererek hem tadını çıkarabilir hem de para kazanabilirsiniz.

Dezavantajlar:

• Bakım ve Onarım Maliyetleri: Kiralama, karavanınızın daha sık kullanılmasına neden olarak bakım ve onarım maliyetlerini artırabilir.
    • Sigorta Primlerinin Artması: Kiraladığınızda, karavanınızın sigorta primlerinin artması muhtemeldir.
    • Zaman Yükümlülüğü: Kiralama işlemlerini yönetmek, potansiyel kiracılarla iletişim kurmak ve karavanı teslim etmek ve iade almak için zaman gerektirir.

Karavanınızı Nasıl Kiralarsınız:

• Platform Seçin: Airbnb, Outdoorsy ve RVshare gibi platformlar karavanınızı kiraya vermek için popüler seçeneklerdir.
    • Fiyatlandırma Stratejisi Belirleyin: Rakiplerinizi araştırın ve karavanınızın özelliklerine ve konumuna göre rekabetçi bir fiyat belirleyin.
    • İlanınızı Optimize Edin: Hedef anahtar kelimeleri ("karavan kiralama işi yapmak" gibi) kullanarak ilgi çekici bir ilan oluşturun ve kaliteli fotoğraflar ekleyin.
    • Kiralama Koşulları Belirleyin: Minimum kiralama süresi, evcil hayvan politikası ve sigorta gereksinimleri gibi koşulları açıkça belirtin.
    • Müşteri Hizmetleri Sağlayın: Kiracılarla hızlı bir şekilde iletişim kurun, sorularını yanıtlayın ve olumlu bir deneyim sağlayın.

Karavanınızı kiraya vermeden önce, avantajları ve dezavantajları dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir. Karavanınızın durumunu, zaman taahhüdünüze ve ek gelir elde etme hedeflerinize bağlı olarak karavanınızı kiraya verip vermemeye karar vermelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence satmayın hocam, bmw herkeste var ama karavan kimsede yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D9CEE974

Bence satmayın hocam, bmw herkeste var ama karavan kimsede yok
    Hocam orası öyle ama artık karavanla yapabileceğim bir şey kalmadı. Yani rutin hayata geri dönünce bir yere giderken karavanla gidiyorum.
    Park sorunu, dar sokak sorunu vs. derken bu konuda hiç işime yaramıyor
  • Karavanın kirasını biriktirip araba almak. Sonra da karavanı satarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kullanıcı_Adı_

Karavanın kirasını biriktirip araba almak. Sonra da karavanı satarsın.
    Onu ben de düşündüm hocam. Fakat karavanda herhangi bir şeyin bozulması aşırı derece de masraf çıkartıyor ki kiralayan insanların da nasıl kullanacakları meçhul.
    Onun stresiyle uğraşabileceğimden emin değilim.
  • Satın sorunsuz temiz bir araç alın hocam. Kiralama işi adamı yorar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Satın sorunsuz temiz bir araç alın hocam. Kiralama işi adamı yorar.
    Teşekkür ederim hocam
  • Hocam bunu kiralayacaksanız bi rent a car lisansınız ona göre de sigortanız olması gerekli ki kiraladığınızda kullanım süresinde herhangi bir kaza bela durumunda karşı taraf her masrafı karşılamalı. Fakat siz böyle kiralarsanız bu iş olmaz temiz aracınız da çöpe döner bir işe yaramaz. En iyisi satmak gibi gözüküyor bu durumda. Son karar tabiki de sizindir.
  • Şoförsüz olmaz kiralama işi, karavanın anasını ağlatır lar, en güzeli sat zaten hevesin kaçmış, kiralama işini tekrardan düşünürsen şoförü sen ol , büyük otel veya turizm şirketleri ile anlaş hem gezer tozarsın hemde ayda 5000 ,6000 tl cebine para girer, sakın kendin olmayacaksan o koltukta verme kimseye karavanı
  • Bazen şu teknolojinin olduğu yerlerden kurtulup, iki duvar arasında yaşamaktansa şu tip karavanla gezmeyi istiyorum, belki de bu sadece bir heves...
  • Sat kurtul, iş hayatı ile birlikte inanılmaz külfetli olur. Zaten siz de bahsetmişsiniz.
    Hem yakıt hem de rutin masraflarından azalmalar olur. Paranın tamamını da arabaya yatırma bana kalırsa, bir miktar kenara at.
  • 1dk durmadan satın ama 116 kim karavana verir bu ekonomik durumda bilmiyorum
  • karavanı satıp bmw almak ha.. hayatın baya değişmiş olmalı
  • Kira ile uğraşmayın satın gitsin. Ama bunun benzerini çok daha ucuza maledenleri gördüm. O fiyata zor satılır gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.