Şimdi Ara

Karayip Korsanları Kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar ben çok fazla polisiye kitap okudum sıkıldım kendimi macera kitaplarına atmak istiyorum örnek olarakta karayip korsanlarının kitabı yok ama ona benzer kitap biliyormusunuz yani hep maceralara atılan soluksuz okunacak bi kitap? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kakamilmil

Arkadaşalar ben çok fazla polisiye kitap okudum sıkıldım kendimi macera kitaplarına atmak istiyorum örnek olarakta karayip korsanlarının kitabı yok ama ona benzer kitap biliyormusunuz yani hep maceralara atılan soluksuz okunacak bi kitap? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim :)

Karayip korsanları kadar olmasada Lotr Ve Harry Potter Serisi maceradan maceraya sürüklüyor okurken hem karayip korsanları gibi seridir aklıma gelenler bunlar ama karayip korsanları tarzı bunu dışında bulman zor olur

• quote:

Orijinalden alıntı: V Vendetta

quote:

Arkadaşalar ben çok fazla polisiye kitap okudum sıkıldım kendimi macera kitaplarına atmak istiyorum örnek olarakta karayip korsanlarının kitabı yok ama ona benzer kitap biliyormusunuz yani hep maceralara atılan soluksuz okunacak bi kitap? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim :)

Karayip korsanları kadar olmasada Lotr Ve Harry Potter Serisi maceradan maceraya sürüklüyor okurken hem karayip korsanları gibi seridir aklıma gelenler bunlar ama karayip korsanları tarzı bunu dışında bulman zor olur

Filmlerini izledigim icin hosuma gitmedi yani okuyorum heryerini biliyorum ondan sarmiyor :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

Banada lazım bu şekilde kaptanlık,korsanlıkla ilgili kitaplar.

aslında kitapçıda bir tane görmüştüm kapağı falan değişikti bazı sayfalarında resim bile vardı 20 sayfada bir resim falan ama adini unuttum benim gördüğüm kitabın ikincisiymis birincisini görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

Banada lazım bu şekilde kaptanlık,korsanlıkla ilgili kitaplar.

aslında kitapçıda bir tane görmüştüm kapağı falan değişikti bazı sayfalarında resim bile vardı 20 sayfada bir resim falan ama adini unuttum benim gördüğüm kitabın ikincisiymis birincisini görmedim.

o zaman sana son önerim clive cussler kitaplarını okumak denizde maceralı kitapları var yazarın tam karayip korsanları gibi yazarın titanic adlı kitabı bile var düşün onu bile okuyabilirsin

• korsan kitap arıyordum nereye geldim ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    *ortaçağ filmleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.