< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Karbon vergisi bağıra bağıra geliyor. UYUMAYIN! (4. sayfa)
-
-
https://twitter.com/flatearthorg
Kuruluş tarihi 2013
Bu Amerikan cahillerin topluluk olduğu tarih, daha önceden de vardı bu cahiller. mRNA aşılarından 6 yıl önce Twitter hesabı açmışlar topluluk olarak.
Aşı karşıtı demedin de iklim inkarcısı dedin, ne fark eder?
Tabii ki fark eder daha okuduğunu anlamıyorsun demek.
İklim krizini görmeyenler de gözümde aynı, yılların iklim verisi var. Zamanla sıcaklık ortalaması artıyor hadi bunu görmedin. Kafayı çalıştır nereye gidiyor bu yanan fosil yakıtların gazları. Sıcaklıktan buzullar eriyor.
Gelsin karbon vergisi gayet de iyi olur.
Edit:
Flat Earth Society
@FlatEarthOrg
Encouraging the spread of ideas and free thought since 1865! Read the FAQ: https://wiki.tfes.org/FAQ
Visit us: https://www.tfes.org/
Tarihe dikkat etmemişim 1865 den beri topluluk halindeler. Yani mRNA bulunmadan 95 yıl önce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 25 Eylül 2023; 1:24:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Okuduğunu anlamaktan acizsin.
Düz dünyacılar tabi ki hep vardı.
Ama aşı karşıtı + düz dünyacılar, MRNA'dan sonra türedi.
Yazık ya, bir de gitmiş araştırmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 25 Eylül 2023; 7:26:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizi üst üste koyup bir de o şekilde vergi alsalar müstehak.
Gerçi olay sadece vergi değil, kapanmalar ve kısıtlamalar da gelecek.
İstanbuldan en keyif aldığım zamanlar pandemi zamanın da tam kapanma olduğu zamanlardı. Yanlış anlaşılmasın çevre kirliliği ne kadar çok olduğuna vurgu yapmak için böyle söyledim yoksa inşallah böyle salgın veya kötü durumlarla karşılaşmayız bir daha.
Çünkü işim gereği ben devamlı işe gidip çalışıyordum ve neyi fark ettim dersiniz, inanılmaz kirli bir hava ve gürültünün içinde olduğumuzu. Binaların ve İstanbulun göbeğin de ter temiz mis gibi kokan bir hava ve araçların yaratmış olduğu gürültü ve kirlilik yoktu. Evet havayı tamamen pisleten %90 oranın da arabalar ve motor ve egzoz seside cabası.
Bunu niye şimdi ve buraya yazdım bilmiyorum fakat kaliteli yaşam ve hayatı maalesef pandemi zamanında tam kapanma varken yaşadım. 2 kere covid19 a yakalanan ve özellikle ilkini ağır geçiren biri olarak söylüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 25 Eylül 2023; 7:53:13 >
Sizinki bencillik.
"İstanbulda kimse dışarı çıkmasın, ben görevim gereği çıkıp bomboş şehrin tadını çıkartayım" demeye getiriyorsunuz.
"Nüfus çok abi, insanların çoğu ölse dünya rahatlar" diyenlerin, kendilerini hep ölmeyecek olan grupta saymaları kadar bencilce bir bakış açısı.
İsminizdeki 61 eğer Trabzonu temsil ediyorsa, orada yaşamayı tercih edin bence.
Bu sayede, benim gibi 100 yıllık istanbullular, boş caddelerin tadını çıkartabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 25 Eylül 2023; 8:17:15 >
Kardeşim senin anlama kapasiten kısıtlı ben ne anlatmak istediğimi oturup bir daha düşünürsen belki özür dilersin.
Ülke de senin gibiler oy verdiği için bu haldeyiz...
Oy kullanmaya bile gitmediğimi söylesem? 🙂
Klaus Schwab'dan ve sistemin nasıl işlediğinden haberdar olan biri o saatten sonra oy kullanmaya falan gider mi?
Alıntı
metni:Aslında bu konuyu açan da boşuna açmış. "Höt" deyince nüfusunun %90'ı koluna enjektörü saplatmış bir topluma neyi anlatmaya çalışıyorsun birader? Valla ben de pişman oldum açıkçası. 🙂
"Sizin gibileri panik edip sıtmaya razı edecekler." diyen kişi bile seve seve 4 doz olduysa, iklim kısıtlamalarına da herkes seve seve uyacak demektir.
Ve bununla gurur duyacaklar.
"Ben bu kısıtlamalara zorla değil, dünyanın iyiliği için uyuyorum" diyecekler. Bunu bir "yüksek bilinç seviyesi" ve "sosyal sorumluluk" olarak görüp, uymayanı da cahillikle ve sorumsuzlukla suçlayacaklar.
Hatta konudaki birkaç kişi bunu demeye başlamış bile.
Nazım Hikmet, insanları çok iyi gözlemlemiş.
"Gocuklu celep kaldırınca sopasını
sürüye katılıverirsin hemen
ve âdeta mağrur (gurur duyarak) koşarsın salhaneye.(mezbahaya)"
-
Asya kıtasında yaşıyorum buradaki sahilde alkol yasağı 18 yaş polis kontrolü geldiği hafta , İstanbul alkol sahil 18 yaş kuralları başladı.
Birileri tüm dünyanın ipini kontrol ediyor bulursam AS Cem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buralarda yıllar boyu teknoloji, bilim hatta çok eskiden sanat bile konuşulurdu.
Bugün fiziki bir konu olan, deneylerle defalarca kanıtlanabilen “emisyon” konusunu anlayamayan üyelerle doldu.
İnsani faaliyetlerin atmosferi ve denizleri ısıttığı (aynı zamanda kirlettiği) gerçeğini anlamayan, kabul etmeyen ve insan kaynaklı iklim değişikliğine bir oyun diyebilen yarı cahil üyeler gelecekte şiddeti artan hava olaylarına ve kuraklığa bakıp oyunu görürler.
Geç olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arabalara iyi bir ötv zammı bekliyorum karbonu bilmem satışlar bu ötv ile rekor kırıyorsa hükümet orayı daha da üstte çekecektir araba alacak elini çabuk tutsun bence
-
O değilde, tedex'e bir abla çıkartmışlardı. Yok bir evde sabit kalınmayacak, elbiseler günlük gelecek sana ait olmayacak v.s bir şeyler saçmaladı. Oradaki herkes şak şak alkışladı, dünden razılar mı, ajanstan filan mı topladılar...
-
Afrikalısı, güney doğu asyalısı, orta doğulusu bu hızla ürerse olacağı bu, insanları baskı altına alarak bunu yapmaya çalışmak bir yerde patlar, sürdürülemez. Covid in bir test olduğu yeni yeni anlaşılıyor. Nüfusun azalmasını istiyorlar. Katılıyorum ama yöntemler bunlar olmamalı. Benim annem babam iki çocuk yapmış dünya nüfusuna ekstra katkı yapmamışız ama bakıyorsun elin arabı 10 çocuk 15 çocuk, ondan sonra su krizi, iklim krizi. Yahu elin adamı bir tarafına sahip çıkamadı diye ben niye su kullanım hakkımdan, seyahat hakkımdan feragat ediyorum. Dolaylı olarak insanların hakkına girmektir bu.
-
Evet kardeşim, buzulların erimesiyle de yavaş yavaş sahil kentleri suya gömülmeye başladı.
Kralın elbisesini sadece cahiller göremiyor. ??
Böcek gıdaları ve yapay eti teşvik için öğretmenleri ikna çalışması.
Bu iş sistemli olarak yapılıyor.
Kendini bilim aşığı zanneden cahil kitleler hala "gomplo teorisi" sanıyor.
Ve yine aynı cahil kitleler "bilim bunu emrediyor" diyerek böceği seve seve yiyecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 25 Eylül 2023; 10:26:56 >
Özür dilerim yanlış anlamışım da anlamam da normal. Sürekli yapmadığım şeylerle itham ediyorsun. Gidip yaptığım araştırma da Google a "flat earth Twitter" yazmak.
"Aşı karşıtı demedin de iklim inkarcısı dedin, ne fark eder? "
Çok fark eder. Ayrı ayrı şeyler.
Gerçeği görebilen o kesimi karalamak için uydurduğunuz bir de düz dünyacılık var tabi.
İşte burada. Nerede gördün böyle bir şey yaptığımı? Kısaca iftira.
Zaten kendin de söylüyorsun düz dünyacılar hep vardılar diye. Benim anlamama sebebim sizin anlatamamanız.
Twitterda düz dünyacıların profillerine bakıyouz, MRNA zıkkımı piyasaya sürülmeden öncesine ait 1 tane düz dünya tivit yok, hatta profili bile yok.
Olmayan bilinmeyen şeyin karşıtı önceden çıkacak değil ya. Ama nasıl bu kadar eminsiniz. Mutlaka bir çok düz dünyacı cahil aşı karşıtı da olmuştur.
Direkt MRNA karşıtlarına düz dünyacılık etiketi yapıştırmak için açılmış profiller.
Kendi kendine düşündüğün bir komplo teorisi.
Attıkları tivitlerin de yarısı MRNA, diğer yarısı düz dünya üzerine.
Beni ilgilendiren şeyler değil bunlar. Toplumun binde 999 u da benim gibi umursamıyordur.
Onların fake profil olduğunu biz ayan beyan görüyoruz da, anlayışı yavaş olan kesim hiç anlamıyor, onu da yiyorlar/yiyorsunuz.
Twitter da böyle şeyleri takip ettiğimi nereden biliyorsun. Bana ne kim neye atlarsa atlasın. Kusura bakmayın takip ettiğim kimse yok. Etmek isteyeceklerimin de hiç bir profili yok. Kolayca insanları genelliyorsunuz.
Babamın bir arkadaşı vardı. Sigaradan dolayı kanser geçirmiş boğazı delik filan yıllardır. Oda böyle aşı karşıtı o kadar dedik abi aşını ol diye. Allah rahmet eylesin.
Aslında bu konuyu açan da boşuna açmış.
Aşı karşıtı olarak siz yanlış yerdesiniz.
"Höt" deyince nüfusunun %90'ı koluna enjektörü saplatmış bir topluma neyi anlatmaya çalışıyorsun birader?
-
Bizim ülkede yüzde 1500 vergi getir kimse ses etmez bizim milletin ensesine vur ekmeğini al ama gelişmiş sorgulayan mantıklı insanların ülkesinde yap direk protestolar isyanlar başlar, zaten kimsenin şu kılıktaki dayıya güveni kalmadı aşı falan olayı da hikaye keşke hiç olmasaydım aile zorlamasıyla olduk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünyanın yuvarlak olduğuna inanıyorum. 3 doz Biontech oldum. Reptilyanların var olmadığına inanıyorum. İklim yasasına da karşıyım dostum.
Senin gibiler ki Ekşi'de de bolca var bu yasaya karşı olanları hemen düz dünyacı olarak konumlayıp üstünlük kurmaya çalışıyor. Böyle bir yere varamazsın.
Kazdağları'nda altın aramak için ormanları mahveden, patlayan siyanür havuzlarının Fırat Nehri'ne karıştığını örtbas etmeye çalışan, İstanbul'un kuzeyindeki ormanları sinsice imara açan bir zihniyetin bu yasayı iklim lehine getireceğini düşünüyorsan vallahi hayatta seni çok üzerler.
Ayrıca Ümit Özdağ'ın bu yasanın neden aleyhimize olduğuyla alakalı 2 tweetlik geniş kapsamlı bir açıklaması var. Reptilyanlardan ya da dünyanın düz olduğundan falan bahsetmemiş bir göz at derim. Kısacası bu yasanın Kuzey Avrupa özelinde hazırlanmış bir metin olduğundan ve bire bir çeviriyle Türkiye'ye uyarlanmasının kötülüğünden bahsetmiş. Malum zihniyetin yurtdışından alıp buraya uyarladığı her şey halkın aleyhine oldu, olacak.
O Avrupa ki 2004'lerden itibaren dizel otomobilleri teşvik edip otomobil markalarına devasa paralar kazandırdı. Şimdi bana gelip inekler osurduğu için hava ısınıyor o yüzden gelin böcek yiyin derlerse ben de buna itiraz ederim.
-
Buradaki gibi yağlıboya resimlerden faydalanarak Venedikteki su seviyesinin ne kadar arttığını bulmaya çalışmışlar. En iyi kaynak bence venedik çünkü su ile iç içeler.
Yukarıdaki linkteki araştırma grafiğine göre 1897 ile günümüz arasında 30 cm su seviyesi artışı var. Sizin gönderdiğiniz resim de 30 cm gibi bir fark olsa da anlaşılmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X