Şimdi Ara

KARDEŞİM HİÇ TERCİH ETMEM SİLKROAD DAHA KÖTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HATTA GM BİLE ÜYELİKLERDEN Bİ KAÇTANESİNİ YÜRÜTÜYO TÜRKLERDEN

• Allahım kafayı yicem artık ya bu ne ya hastamısınız abi dün akşam yattım sabah uyandım deli saçması topicler fışkırıo artık of eskiden şurayı okurdum zaman geçirirdim güzel şeyler olurdu yok artık okunmuyo of ya of..
  • :AAAAA AMA HAKLI SRO DAHA KÖTÜ HADİ CNANIM SEN GİT KO OYNA YADA ANLIYACAĞIN DİLDEN KONUŞİM DUR KO CAM İYİDİR

Aga kınayta geç plz silkroyad çok kötü kimse paravermez
  • Knighatta kim alninin teri ile 70 olmush ve hacklenmemis :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTeCiK

Knighatta kim alninin teri ile 70 olmush ve hacklenmemis :))

Burda farklı mı?
  • Ya hocam hiç takmayın böle adamlara yaa anlamadınız mı hala 3 gündür ko mu daha iyi sro mu daha ii diye topic açıyorlar. ondan sonra git ko oyna diyince başlıyolar ko cuları aşağılamayın die onlarda insan cart curt Şimdi eğer bu konuyu açanın silkroad online ile alakası yoksa ve knight online bölümünde bulnursa sırf zevk ve egosunu tatmin etmek kavga çıkarmak amacıyla yazıyorsa bu hiç bir işe yaramaz bu sizi ancak aşağılanacak duruma getirir .

BÜTÜN SRO FORUMU ÜYELERİNDEN RİCA EDİYORUM BÖLE TOPİCLERE CVP YAZMAYIN KAYBOLSUN GİTSİN
    MOD ARKADASLARDAN DA BU TÜR SRO DISINDAKI TOPICLERI SILMESINI ISTIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pretender -- 26 Ağustos 2006; 14:25:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Ya hocam hiç takmayın böle adamlara yaa anlamadınız mı hala 3 gündür ko mu daha iyi sro mu daha ii diye topic açıyorlar. ondan sonra git ko oyna diyince başlıyolar ko cuları aşağılamayın die onlarda insan cart curt Şimdi eğer bu konuyu açanın silkroad online ile alakası yoksa ve knight online bölümünde bulnursa sırf zevk ve egosunu tatmin etmek kavga çıkarmak amacıyla yazıyorsa bu hiç bir işe yaramaz bu sizi ancak aşağılanacak duruma getirir .

BÜTÜN SRO FORUMU ÜYELERİNDEN RİCA EDİYORUM BÖLE TOPİCLERE CVP YAZMAYIN KAYBOLSUN GİTSİN

aynen +

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Ya hocam hiç takmayın böle adamlara yaa anlamadınız mı hala 3 gündür ko mu daha iyi sro mu daha ii diye topic açıyorlar. ondan sonra git ko oyna diyince başlıyolar ko cuları aşağılamayın die onlarda insan cart curt Şimdi eğer bu konuyu açanın silkroad online ile alakası yoksa ve knight online bölümünde bulnursa sırf zevk ve egosunu tatmin etmek kavga çıkarmak amacıyla yazıyorsa bu hiç bir işe yaramaz bu sizi ancak aşağılanacak duruma getirir .

KONUS BEE KIM TUTAR SENI heLAL

• silk road çok mükemmel ötesi bir oyun...sadece sizin gibi ko kaçkınları silkroada doluşmuşlar...

oyun oynamıyoruz ki biz lag oynuyoruz oynarken kodumun joymaxı yaaa....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dysentery

silk road çok mükemmel ötesi bir oyun...sadece sizin gibi ko kaçkınları silkroada doluşmuşlar...

oyun oynamıyoruz ki biz lag oynuyoruz oynarken kodumun joymaxı yaaa....

her oyuncu diel ben knighti Hic oynamadım bile ama kuzenim gun boyu oynadı oynadı sadece yanına kar kalan cok iyi kufur ogrendi :))
  • KO cular DIŞARI
    NE KO NE WOW BAĞIMSIZ SRO

neyse dalgayı bırakalım

sizin gibi enbesil türkler yüüzünden elalem bizimle dalga geçiyo ''fuck all turks'' diye guild açıyo ulan bıktım sizden kafasızlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

KO cular DIŞARI
    NE KO NE WOW BAĞIMSIZ SRO

neyse dalgayı bırakalım

sizin gibi enbesil türkler yüüzünden elalem bizimle dalga geçiyo ''fuck all turks'' diye guild açıyo ulan bıktım sizden kafasızlar

katılıyorum türk olduumu sadece türklere belli ederim hatta etmem bile türküm birine ben çinliyim dedi aa türkmüşsün dedi bana bende dedim yok ben 48 dil biliyorum inandıu salak

şaka bir yana bence belli etmeyin türklüğünüzü ne derseniz deyin ben karşıyım dışlıyorlar insanı

• yaa bu forumu çocuklar bozuo aslında 15+ girmesi lzm buraya
  • Sroda en azından sadece hack var knightta dupe var hack var ayrıca kosp var ve herr sürümde ayrı bi kosp çıkıooo buna ne diyeceksinnn
  • Ko ya laf yok mükemmel ya...

OO HOO... burda hiçbişiyok ko da ark ın da dedigi gibi dupe den tut her rezil güzel şeyler var. Koxp yerlerde sürünüo ne güzelll

Hadi KO ya kaçın hadi gidin pls. Aga KO ya kınayt oynayın çocuklar. Ama annenizden izin alıp öyle inter kafeye gidin. Ama dikkat edin döverler ama cnm. Cnm benim hadi kınayta. MUCKS...

Yeter ule... Kim ne oyun oynarsa oynasın kimsenin bi baskı yapmaya hakkı yok. Nedir böyle ikide bir açılan topicler şunlar bunlar, tartışmalar. BIKTIM yemin ederim of...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp_seeboy

Ko ya laf yok mükemmel ya...

OO HOO... burda hiçbişiyok ko da ark ın da dedigi gibi dupe den tut her rezil güzel şeyler var. Koxp yerlerde sürünüo ne güzelll

Hadi KO ya kaçın hadi gidin pls. Aga KO ya kınayt oynayın çocuklar. Ama annenizden izin alıp öyle inter kafeye gidin. Ama dikkat edin döverler ama cnm. Cnm benim hadi kınayta. MUCKS...

Yeter ule... Kim ne oyun oynarsa oynasın kimsenin bi baskı yapmaya hakkı yok. Nedir böyle ikide bir açılan topicler şunlar bunlar, tartışmalar. BIKTIM yemin ederim of...

• arkadaşlar ilk önce bende arkadaşıma silkroad knight a benziyo demiştim.oyunu oynadıktan sonra oyunu sevmeye başladım bence silkroad daha güzel bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.