Şimdi Ara

kardeşim için düz lise (istanbul avrupa yak.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kardeşim sbs de istedigi puanı alamadı ve o yüzden düz liseye vermek zorunda kadık...

ben şehremini de okudum ki anadolu oldu ama yine de o bölgede iyi düz liseler bulabilirdik fakat kardeşim fatih , vatan cad dolaylarında karşısına çıkacak herhangi bir sıkıntılı olayda kaçmayı , yardım istemeyi kolay kolay düşünemeyerek daha çok ağlama yoluna dogru gidecektir diye düşünüyorum... o yüzden kültür düzeyi biraz daha yüksek semtlerdeki iyi düz liselerine göndermek istiyorum...

seçebildiklerim : yeşilköy 50.yıl lisesi
    bakırköy lisesi
    ataköy lisesi
    yahya kemal beyatlı lisesi
    ataköy cumhuriyet lisesi(sanırım anadolu oldu)
    gürlek nakipoglu lisesi
    ahmet buhan lisesi (şişli)
    şişli lisesi
    mecidiyeköy lisesi

açıkcası bakırköy ataköy yeşilköy mecidiyeköy şişli gibi yerlerde güzel temiz bir düz lisede okumasını istiyorum...bunlarla ilgili çok çok kısa bir zamanda seçimimizi yapıp yazdırabilmek için elimizden geleni yapmak istiyoruz...bu nedenle konuda bilgisi olan arkadaslarımdan acil bilgi paylaşımları bekliyorum...

ilgilenip okuduğunuz için teşekkür ederim...

• Ben Yahya Kemal de okuyorum.İyi düz liselerin arasına girmez her sene kaç tane mezun veriyor.Yerleştirdiği öğrenci sayısı 5-6.Her okulda olduğu gibi ülkücüsü,hapcısı,serserisi bu okuldada var.Bana sorarsan Gürlek Nakipoğluna yazdırın iyi bir okul diye duymuştum.
  • sagol canım kardeşim degerli yorumun için hemen notlarıma yazıyorum
  • güncel...
  • güncel
  • Bakırköy lisesi mezunuyum.Normal bir düz liseden farkı yoktur.Eğer bakırköye yollayacaksanız bakırköy lisesini tavsiye ederim.Yok ben bakırköy lisesine göndermem derseniz yahya kemalde fena değildir

Eğer bakırköy lisesine gönderirseniz kayıt sırasında yüklü bir miktar(eski parayla 1 milyara kadar) koparacaklardır sizden;eğer sağdan soldan torpiliniz yoksabuna dikkat edin.gerçi hangi düz liseye gitsen her yerde aynı.

edit:kafana takılan soru varsa sor.

para konusunda yukarıdaki yazan miktara kadar yolmaya çalışırlar genelde.50 lira verende var.ne kadar alabilirlerse alıyorlar.zaten kayıt esnasında müdürün odaya veliler tek tek alınır.
    kapı kapatılır vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 27 Temmuz 2009; 17:01:08 >

• ben ataköy cumhuritten bu yıl mezun oldum.2008-2009 da itibaren anadolu lisesi oldu.girebilme ihtimali varsa gönül rahatlığı ile öneririm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.