Şimdi Ara

Kardesim Orhan'nin evden gonderilmesine dayanamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşim evden gönderildiği zaman çok sinirleniyorum bunu hiç istemiyorum.

ailem devamlı bana onun hasta olduğunu söylüyor. bana normal bir çocuk olduğum için ne kadar şanslı olduğumu falan söylüyorlar. o olmadığı için canım sıkıldığını söylediğim zaman ise onun ruhsal bakım evinde karanlık bir hücrede tutulduğu örneğini veriyorlar. kendimi onunla karşılaştırmamı istiyorlar.

hep ona 1 şans daha vermeleri için yalvarıyorum. en son yine kabul ettiler. orhan bir çok kere ısrarlarım sayesinde eve getirildi. hepte aynı şeyler oldu. komşunun kedisinin gözleri göğsüne dikilmiş şekilde bulundu, babamın prezervatifleri içerisinde tuvalet yapılmış ve babamın selamı yazılarak karşı komşunun kapısının önüne konulmuş ve annemin ilaçları zehirlerle değiştirilmiş. hep böyle şeyler. ailem artık son şansı da tükettiğini söylüyorlar.

ailem birde orhanın bunları nasıl yaptığını anlamıyor. doktorlar çocuğun tamamen normal olduğunu ve bilimsel olarak tıkandıklarını söylüyorlar. babam onun çok zeki olduğunu ve normal bir çocukmuş gibi rol yaptığını düşünüyor.

orhanın evden gönderilmesinden nefret ediyorum. o gelesiye kadar yine normal olmak zorundayım.
    Not: alinti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sherlock izleyip gelmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.