Şimdi Ara

Kardeşim sahte takdir belgesi çıkartmış Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kız kardeşim lise1 e gidiyor bugün geldi eve karne ortalaması 77, nasıl takdir oluyo dedim, o birinci dönemle ikinci dönemin ortalaması gibi bir şeyler zırvaladı tabi ben biraz şüphelendim ama bu sene geçme notu 45den 50ye yükseltidiya belki takdir notuda değişmiştir dedim

Belgeyi aldım elime böyle çok dandik bir şey rengi soluk gibi sonra ben iyice kıllandım tabi, yanımda annemle babamda var, tcni falan söylesene eokuldan bakcam dedim, girdim telefondan e okula, takdirin üstündeki tcyi falan girdim, böyle öğrenci bulunmuyor diye hata verdi, o zaman kesinleşti yalan söylediği

Konuyu ben halledeyim diye annem babama çaktırmadım ama babam anlamış olabilir ben buna gidip sordum, sahte mi değil mi dedim, evet sahte napiim annem için falan dedi kes dedim

Şimdi benim bu çocuğa bir konuşma yapmam gerekiyor, şimdi misafir olduğu için konuşamıyorum, sizce ne yapmaliyim? annem babama söylemeli miyim?

Dipnot: takdir alırsa bu sene telefon alinacakti o yüzden de yapmış olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ağzına bi tane vur
  • rusa gidin sizde kurtulun bizde kurtulalım
  • ağzına kürekle vur
  • teşekkür almıyormu 77 ile ?
  • Nasıl abisin

Derslerine yardım et . Tesekkur alan takdiri de alır elbet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tebrik et buda bi başarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kotu bisi bence ... surekli yapabilir ... ben 4yil once 65le tesekkur almistim .. ama 77yle mumkun degil be abi .. bir daha yapma de yapmaz insallah..

• quote:

Orijinalden alıntı: _CERKES_

teşekkür almıyormu 77 ile ?

normalde teşekkür alıyor ama sahte takdir getirmiş takdir aldım diye

quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

Boyle adamin oyle kardesi olur iste ne beklersin ki

Beni tanıyorda sanki yorum yapıyor adama bak
  • Hep çok istediği bir şeyi elde etmek için böyle yollara başvurabilir kimse bir şey yapmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 13 Haziran 2014; 23:38:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Hep çok istediği bir şeyi elde etmek için böyle yollara başvurabilir kimse bir şey yapmazsa

ne yapmalıyım
  • Şu konuda hakkı benim 1.dönem ortalamam 77 idi 2.dönem 85 yılsonu ortalamasıda 81 oluyor ama 2.dönem takdir aldım çünkü 2.dönem ortalaması 85 idi.

E okulda nasıl bulamıyor anlamadım çocuk okumuyormu yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Hep çok istediği bir şeyi elde etmek için böyle yollara başvurabilir kimse bir şey yapmazsa

ne yapmalıyım

Onunla beraberken ailenizin yanında söyleyin ne yaptığını. Orada utanip sikilmasi gelecekte daha kötü bir şey yapmaması adına daha önemli. Arkadan işler çevirmenin nelere maal olabileceğini idrak etmeli. Bir süre boyunca sizden nefret eder ama ilerleyen zamanlarda teşekkür eder eğer ise yararsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 13 Haziran 2014; 23:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince

Şu konuda hakkı benim 1.dönem ortalamam 77 idi 2.dönem 85 yılsonu ortalamasıda 81 oluyor ama 2.dönem takdir aldım çünkü 2.dönem ortalaması 85 idi.

E okulda nasıl bulamıyor anlamadım çocuk okumuyormu yani ?

hayır tcsinin tek sayıdını farklı yazdırtmış belgeye

atıyorum tcsi 18xxxxxxxxx ise belgede 19xxxxxxxxx yazıyor
  • Ben onun yaşındayken sahte karne ve belge basıp satıyordum olur öyle şeyler
  • NabıcanTabi ki bu takdir sahte diceksin bir de sahte takdir için telefon mu alıcaklar?
  • Ben tesekkur almistim ama harbi orjinal tesekkur hocanin elinde fazladan kalmis istedim verdi. Eve gittik babam bi tesekkure bakti bi karneye bakti iyi bakalim, aferin filan dedi. Daha sonra ise bu cocuga bu notlarla nasil tesekkur veriyorsunuz siz diye mudur yardimcisinin yanina gitmis

• sizden çekindiği belli kardeşini suçlayacağına aile olarak şapkayı öne eğip düşünün.
  • Çok kızma

• Bence ailenin yanında ifşa etme, acıdım zaten kız çocuğuymuş. Benim de 5. Sınıfa giden bi kız kardeşim var. Böyle bir olay hiç yaşanmadı ama yaşansaydı gidip konuşurdum kesinlikle nasıl böyle bir şey yapabilirsin diye. Sen kendin ailenin nasıl tepki vereceğini düşünüyorsan öyle tepki ver ama ailene açma durumu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.