Şimdi Ara

KARDESIM YEGENIMI EVLATLIKTAN REDDETTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az once evde kavga cikti benim serseri beceriksiz basarisiz bi halt yapamayan yegenimi kiz kardesim evlatliktan reddetti iyikide reddetti hic sevmiyordum cocugu zaten bizim ailemize yakismiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'de evlatlıktan reddetme diye bir olay yok medeni kanuna göre sadece miras hakkını elinden alabilir.Konunun canı cehenneme maksat milletimiz aydınlansın.

• Yeğenin evlatlıktan redediliyor ve sen bunu haklı buluyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan4335

Az once evde kavga cikti benim serseri beceriksiz basarisiz bi halt yapamayan yegenimi kiz kardesim evlatliktan reddetti iyikide reddetti hic sevmiyordum cocugu zaten bizim ailemize yakismiyor

Helal olsun kardeşim bende sevmiyorum oğlumu

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Türkiye'de evlatlıktan reddetme diye bir olay yok medeni kanuna göre sadece miras hakkını elinden alabilir.Konunun canı cehenneme maksat milletimiz aydınlansın.

The bomb has been planted
  • Nasıl yani?
  • serin hikayeymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Türkiye'de evlatlıktan reddetme diye bir olay yok medeni kanuna göre sadece miras hakkını elinden alabilir.Konunun canı cehenneme maksat milletimiz aydınlansın.

+1

Medeni Kanunumuzca evlatlıktan reddetme diye bir şey yoktur. Yalnızca baba soybağını reddedebilir ki bu durumda keyfi bir neden aracılığıyla gerçekleştirilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

quote:

Orijinalden alıntı: sercan4335

Az once evde kavga cikti benim serseri beceriksiz basarisiz bi halt yapamayan yegenimi kiz kardesim evlatliktan reddetti iyikide reddetti hic sevmiyordum cocugu zaten bizim ailemize yakismiyor

Helal olsun kardeşim bende sevmiyorum oğlumu

http://forum.donanimhaber.com/m_91060351/f_//tm.htm#92756700

https://store.donanimhaber.com/b0/45/fd/B045FD5A11817FFF0BA5C8361B7BF747.jpg

arkadaki bebe gold troll olmaya çalışıyor ama çok beceriksiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.